![]() |
Gazeteleri protesto
Son zamanlarda zaten haksız yere suçlanıp, zan altında bırakılan camiamız her geçen gün, gazetelerde, basında ve çeşitli yayın organlarında çıkan saçma sapan haberlerle sarsılmaktadır.
Bir rivayete göre "Fenerbahçe maçı öncesi soyunma odamız dinlenmiş ve tüm konuşmalar kayıt altına alınmış." Tamam olabilir. Fakat soruşturmanın selahiyeti için yargılanmadan, savcı açıklamadan hergün bir senaryo nasıl yazılıyor? Bu senaryolar nasıl çarşaf çarşaf malum gazete (!) başta olmak üzere gazetelerde yer alıyor? Sevgili Yiğidolar, sizden rica ediyorum şimdi; - Başta "HÜRRİYET, FOTOMAÇ, FANATİK" olmak üzere hiçbir gazeteyi, hiçbir Yiğido 1 HAFTA BOYUNCA ALMAYALIM. Alan ş.refsizdir. - Eğer gazeteler kendilerine çeki düzen vermezse de, Sivas'ta ki gruplar bir organizasyonla gazeteleri ve basını adaletli olmaya davet eden bir deklarasyon okuyup sonra da meydanda toplanıp, valilikten ve emniyetten izin alıp tüm gazeteleri yakalım. |
Cevap: Gazeteleri protesto
Cok guzel yazmissin yigido...
Artik disimizi gostermenin zamani geldi... |
Adamın gazetesini almıyorum televizyonuna bakıyorum. Saçma sapan dizilerini izliyorum. Zaten bazı gazetelere Demirören de ortak oldu. Türkiye'de basının tarafsızlığını sağlamak çok zor. Ülkemiz ne kadar da ileri gitse basından bir takım çevreler halen eski kafa.
|
Taraftar olarak gerekli tepkiyi gösterirsek asparagas haberleri bırakırlar belki
|
alan şerefsizdir ne demek benim şereifimi sen mi ölçeseksin yazdığınız şeylere dikkat edin günü birlik hareket etmeyin. 2 yıl önce fanaik hergün tam sayfa ayırıyordu o zaman her gün fanatik mi alıyordunuz bu gazetelerinde çok da umrumda proteston
|
Ulusal basını eleştirmeden önce Sivas basınını eleştirelim basında çıkan yalan yanlış haberlere sert bi şekilde cevap verdilermi yok peki niye vermiyorlar veya veremiyorlar acaba önce bunu sorgulamak gerek.
Basında çıkan uydurma haberlere yok kardeşim o öyle değil aslı budur deseler olmazmı.Gazeteciler cemiyeti başkanımız Fikret Ünsal başka zaman olsa boş boş konuşur şimdi dolu ve doğru konuşmanın zamanı değilmi. Trabzon basınına bi göz atın yazmadıklarını bırakmadılar... |
[QUOTE=Hedef58;733166]Ulusal basını eleştirmeden önce Sivas basınını eleştirelim basında çıkan yalan yanlış haberlere sert bi şekilde cevap verdilermi yok peki niye vermiyorlar veya veremiyorlar acaba önce bunu sorgulamak gerek.
Basında çıkan uydurma haberlere yok kardeşim o öyle değil aslı budur deseler olmazmı.Gazeteciler cemiyeti başkanımız Fikret Ünsal başka zaman olsa boş boş konuşur şimdi dolu ve doğru konuşmanın zamanı değilmi. Trabzon basınına bi göz atın yazmadıklarını bırakmadılar...[/QUOTE] Ulusal televızyonlar trabzon gazetelerini ciddiye alıyor yorumluyor ben daha bir sivas gazetesi hakkında yorum görmedim.gazeteler sivası figüran görüyor yani fb düserse düser kalırsa kalır.malesef acı gercek bu. |
[QUOTE=<Sivasspor58>;733159]alan şerefsizdir ne demek benim şereifimi sen mi ölçeseksin yazdığınız şeylere dikkat edin günü birlik hareket etmeyin. 2 yıl önce fanaik hergün tam sayfa ayırıyordu o zaman her gün fanatik mi alıyordunuz bu gazetelerinde çok da umrumda proteston[/QUOTE]
arkadaş haksızda sayılmaz tmm protesto edip almayız ama alanada ş.refsiz diyemeyiz;) |
bu serefsizler malesef heryeri satin aldi oraya bakmayalim buraya bakmayalim olmuyo malesef :mad:
|
[QUOTE=Örükcülü;733146]Son zamanlarda zaten haksız yere suçlanıp, zan altında bırakılan camiamız her geçen gün, gazetelerde, basında ve çeşitli yayın organlarında çıkan saçma sapan haberlerle sarsılmaktadır.
Bir rivayete göre "Fenerbahçe maçı öncesi soyunma odamız dinlenmiş ve tüm konuşmalar kayıt altına alınmış." Tamam olabilir. Fakat soruşturmanın selahiyeti için yargılanmadan, savcı açıklamadan hergün bir senaryo nasıl yazılıyor? Bu senaryolar nasıl çarşaf çarşaf malum gazete (!) başta olmak üzere gazetelerde yer alıyor? Sevgili Yiğidolar, sizden rica ediyorum şimdi; - Başta "HÜRRİYET, FOTOMAÇ, FANATİK" olmak üzere hiçbir gazeteyi, hiçbir Yiğido 1 HAFTA BOYUNCA ALMAYALIM. Alan ş.refsizdir. - Eğer gazeteler kendilerine çeki düzen vermezse de, Sivas'ta ki gruplar bir organizasyonla gazeteleri ve basını adaletli olmaya davet eden bir deklarasyon okuyup sonra da meydanda toplanıp, valilikten ve emniyetten izin alıp tüm gazeteleri yakalım.[/QUOTE] [B]Çok haklı ve yerinde bir düşünce ama maalesef bir iki cümlen yüzünden deyim yerindeyse " bir çuval inciri berbat etmişsin. "[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |