![]() |
Satış Noktası Kapalı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//gif/sadsa[/IMG]
Sivasspor Lisanlı ürünlerinin satışının yapıldığı satış noktası kapalı. 4 Eylül Stadyumu yanında yer alan ve Sivasspor tescilli ürünlerinin satışının yapıldığı satış noktasından alış veriş yapmak isteyen veya bu satış noktasını görmek ve kesmek isteyen vatandaşlar satış noktasının kapalı olduğunu görünce geri dönmek zorunda kalıyor. Sivasspor tescilli ürünlerini almak, tescilli ürünleri görmek isteyen Sivasspor sevdalıları bu günlerde satış noktasından hizmet alamıyor. Gurbetçi vatandaşlarının çoğunlukla alış veriş yapmak istedikleri satış noktasının kapalı oluşu dikkatlerden kaçmadı.Sivasspor sevdalıları ve gurbetçi vatandaşların bu günlerde yoğun bir şekilde takip ettikleri Sivasspor’a destek vermek, Sivasspor forması ve başka tescilli ürünleri alarak kırmızı-beyazlı ekibe katkı yapmak isteyenler kapalı olan satış noktasından elleri boş şekilde geri dönüş yapıyor. Sivasspor Satış Noktasından alış veriş yapmak isteyen kırmızı-beyazlı sevdalılar satış noktasının neden kapalı olduğu konusunda bir bilgilerinin olmadığını ve yetkililerden satış noktasının yeniden verdiği hizmetlere tekrar başlaması için çalışma yapmasını beklediklerini söylediler. Gazete İzci |
Cevap: Satış Noktası Kapalı
Protesto ediyorlardır:D
Mecnun başkana söylüyoruz futboldan anlayan adamlar olsun yönetimde.Kim bilir hangi yönetici ilgileniyordur.Acaba tatilde mi.:) Genel olarak bizde bişeyler var ama çözemedim.Soğuk rüzgarlar diyelim mi bu yaz aylarında buna.Allahım yardım et. |
[B]Bu duruma o kadar alıştık ki habere hiç şaşırmadım...
Gelirlerimiz az diye söylenip dururuz bunun nedeni birazda biziz. Gurbetçilerimiz gelmiş forma falan alacaklar ama bakıyorlar ki Storemiz kapalı şaka gibi...Daha yeni sezon formalarımızı bile tanıtmadık, bu boş vermişlik neden ? Anderlecht ve Shaktar ile oynadığımız avrupa kupaları maçında Storemizde forma yoktu aklıma geldikçe sinirlerime hakim olamıyorum. Storenin önemini ne zaman anlayacağız merak ediyorum...[/B] |
:mad:ELALEM DEPLASMANDAKİ taraftarlarına forma tescilli ürünlerini satmak için store tırı yolluyor biz kendi şehrimizdeki FORMA VE ÜRÜN SATILAN YERİ kulubeyi kapatıyoruz nedemek lazım bilmiyorumki YUH ARTIK :mad::mad:
|
Başkan içerde diye herşeyi boş verdik demek anlayın Mecnun Başkanın ne kadar önemli olduğunuda köstek değil destek olun
|
[B][I] Buranın açık olduğu zamanlarıda gördük gezdik dolaştık çeşit yok hep aynı formalar biraz değişik ürünler koysalar hiçte fena olmaz. Burayla kim ilgileniyorsa hep merak etmişimdir.
Geçen yıl yeni formalar nezaman çıkar diye sormuştum yakında çıkacak dediler aradan bir yıl geçti halen çıkacak yakında çıkarmı çıkar diyorlar ama nezaman çıkar işte orası belli değil...[/I][/B] |
burdan sivasspor camiiasina sesleniyorum
nezaman artik sivas store acilacaktir !!!!!! nezaman millet internet üzeri orjinal lisansli forma siparis edebilecek kac gurbetci yada türkiyenin dört bir yerinden forma isteyen milletimiz var nezaman sivasspor camiiasinin aklina gelecek forma satmak nezaman taraftarlarin takima maddi destegi olabilecek neden bukadar geride kalmisik biz neden!!!! kac senedir sivasspor var birinci ligde forma yok olacak sey degil herkezin burda (almanyada) üstünde lisansli orjinal forma görüyorum trabzon olsun denizli olsun ankaragücü olsun peki neden sivassporumuzun ürünleri yok internete hele hele hayatimda dört dörtlül orjinal formada görmüs degilim oyuncularin üstündekinden haric biz anca pazardan aldigmiz formalari giyeriz arkasinda 58 sivasspor yazili cürük yapim formalari giyeriz artik yani bana destek verin bu konu üzere gelecek sezon birseyler yapilsin resmi internet sitesi üzeri formamizi alabilelim Sivasspor store dediler ben daha internetlerde ariyorum sivasstore bulamadim ve birsey daha sivasda bile ben dogru dürüst sivasspor formasi bulabilmis degilim hepsi cakma adidasin ne formalarinin oldugnu biliyoruz gelmis bana taraftar formasi diye gagalicaklar bide fiyatida taraftar formasina uysa yani uyanalim stad dordurmakla sirf sivasspora maddi yardim yetmez (bu yazdiklarimi bi kac gün önce stuttgart sivasspor forumuna yazmisdim buraya kopyaladim bu konuyu dahada uygun buldum) |
açık olsa ne olacakki hala turkcell reklamlı formalarımız duruyo yeni ürün yok
|
sivasspor resmi sitesi üzere
lisansli orjinal güzel adidas formalari ve baska sivasspor ürünleri satilmali herkez rahat sekilde internetle siparis edebilmesi lazim almanyada tut birinci ligden tah 4 ncü 5.liglere kadar tarftarlar icin forma sparis siteleri var oysa biz sivasspor türkiye birinci liginde takimiz ve bi kac senedirde 1.ligde oyniyoruz artik yavas yavas birilerin aklina sivasspor taratar ürünleri internet üzere satma düsüncesi gelipte gerceklestirse fena olmaz almanyada 3.lig takimina bakiniz stadta taratarlarin üstünde herkezin formasi var yani uzaktan baktigimizda tribünlere insanlarin giydigi üstleriyle o takimin renkleri belli olyuor bizim türkiye anadolu takimlarina bakiniz birinci ligde mac varken tribünlere bakiniz ben sahsen o takimin renklerini göremiyorum herkez öyle günlkük giydigi üstlerini giymis elerinde cekirfek citlatip mac bakyiorlar sinemada gibi yani tesavrat bile yok olsa bile kücük taratar grubleriyla sirf yuhlamadn haric ve gol sevincinden haric birsey yok türkiyede bu biraz üzücü |
[QUOTE=ZiDaNe58;733665]açık olsa ne olacakki hala turkcell reklamlı formalarımız duruyo yeni ürün yok[/QUOTE]
ürünlerin nerden geldigi belirsiz sivasspor formalarinin kopyasini yapip satis yapiyoruz iste orjinal degilki ben bir kere gitmisdim ayni formanin iki degisik kopyasi vardi bende sordum abi hangisi orjinal oda demezmi ikisidie dogruyu söylemek gerekirse ikiside orjinal ve lisanli degildi ben adidasin orjinal formalarini bilyiorum türkler yasak olsa bile adidasin lisan sembolünü bile kopyalayip millete orjinal dyier stmak istiyor!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |