![]() |
Ligler Ertelendi..
[IMG]http://img834.imageshack.us/img834/7835/kopyasmehmetaliaydinlar.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig ve Bans Asya 1. Lig'in yeni sezon başlangıç tarihleri ertelendi.. İşte, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıkladığı yeni takvim... Aydınlar, Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig'in ise 10 Eylül'de başlayacağını açıkladı. |
Cevap: LİGLER ERTELENDİ..
[COLOR="Blue"]Ne yapalım hayırlısı olsun.Şuan için en iyisi bu.Bizim bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. [/COLOR]
|
Üçüncü Lig'de iken Hep Eylül ayını beklerdik.. Eylül'e kaldı futbolumuz.. İnşallah biz bu badireli durumdan vereceğimiz sınavla Eylül'de geçeriz tüm dertleri sıkıntıları.. Geç olsun güç olmasın...
|
4 eylülde daha önce oynadığımız Cumhuriyet Turnuvaları için fırsat olarak değerlendirebiliriz
|
Tühh beeeeeaaa. Izinden dönmüs oluyorum ozamana....:mad:
|
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu 9 Eylül 2011'de başlayacak. Bank Asya 1.Lig'de yeni sezon ise 10 Eylül günü başlayacak.
Ayrıca 26 Temmuz Salı günü (yarın) Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilecek toplantılara TFF adına Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile TFF İcra Kurulu üyeleri katılacak. Kamuoyu gündemindeki konularla ilgili bilgi alışverişinin yapılacağı Bank Asya 1.Lig toplantısı saat 13.00'te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00'da başlayacak. [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13070[/url] |
[B][I]Soruşturmanın başladığı günden bugüne kadar geçen sürede federasyon verdiği birçok kararı acele verdi ve tekrar değiştirmek zorunda kaldı.
Bana göre TFF nin yapması gerekende buydu ve maçları erteledi 9 eylül iyi bence hem ramazan biter hemde bayram biter ligdeki konumumuzda belli olursa bu sezon çok can yakarız gibime geliyor.[/I][/B] |
Ayrıca Federasyon başkanının ''Ben görevde olduğum süre içinde sıcak havalarda ligleri başlatmayacağım'' demecini verdiğini hatırlıyorum. En doğrusuda bu. Artık ak yada kara şu iş bir an önce verilsede ne olacağı belli olsa...
|
[QUOTE=adres58;733836]Ayrıca Federasyon başkanının ''Ben görevde olduğum süre içinde sıcak havalarda ligleri başlatmayacağım'' demecini verdiğini hatırlıyorum. En doğrusuda bu. Artık ak yada kara şu iş bir an önce verilsede ne olacağı belli olsa...[/QUOTE]
ligler zaten bitek bizde erken başlıyor diğer avrupa ligleriylede dengeyi sağlamak için ara transfer dönemi uzun tutuluyor..bu sayede ara transfer dönemide 2-3 aydan 1 kaç haftaya indirilecektir |
Cevap: Ligler Ertelendi..
ayrıca federasyon süper lig ve bank asya 1.lig kulüplerinin başkanları ile yarın ayrı ayrı toplantı yapacakmış..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |