SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32462)

SivasSpor.Com 26.07.2011 12:38

Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sondakikanewrm7.gif[/IMG]

İhale 25 Ağustos'ta peki yapılacak yeni stadyumumuz kaç bin kişilik ? İşte ayrıntılar...

-SİVAS'A 33 BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ STADYUM VE GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ-

TOKİ; [B]Sivas''ta 33 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor kompleksi yapacak. Söz konusu iş için teklifler, 25 Ağustos'ta, saat 14.30'da alınacak. İhale kapsamında, bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi ve 10 daireli lojman da inşa ettirilecek.[/B]

TOKİ, Gaziantep'te de 33 bin, Mersin, Hatay ve Malatya'da 25 biner, Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor kompleksleri yaptıracak.

Eskişehir stadyumu da bu protokol kapsamında yenilenecek. Ancak bu ilde yeniden yapılacak stadyumun kapasitesi henüz belirlenmedi. [B]Sivas'ta yapılacak 33 bin kapasiteli stadyum ve spor kompleksi için teklifler 25 Ağustos'ta alınacak, diğer illerde yapılacak spor kompleksleri için ihale hazırlık çalışmaları devam ediyor.[/B]

.Süper Lig takımlarından Sivasspor'un halen maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın 1968 yılında, Malatyaspor'un maçlarını yaptığı İnönü Stadı'nın 1970 yılında ve Afyonkarahisarspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nın ise 1955 yılında yapıldığı belirtiliyor. Halen, TOKİ'nin stadyum yapacağı Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Trabzon ve Mersin futbol takımları, Süper Toto Süper Lig'de, Hatay, Batman'ın bir takımı ve Afyon futbol takımı 3. Lig'de bulunuyor.

HALIL 26.07.2011 12:42

Cevap: Stadyumumuzda Kapasite Belli Oldu

oley 33. bin bugun aldigim en iyi haber sacma komediye dondu bu is :D

Yusuf Çevik 26.07.2011 12:43

[B][COLOR="Blue"]Hep böyle sözleri duydukda inşALLAH bu sefer yapacaklar.[/COLOR][/B]

eyupk 26.07.2011 12:43

KAYNAK DEVLETİN HABER AJANSI OLAN [B][U]AA[/U][/B]

Besyo_cu 26.07.2011 12:47

[B]Artık bu iş bitmiştir...

33 Bin kapasite tam bize göre. İhale kapsamında yapılacak olan bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu, bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi ve 10 daireli lojman ise bonus gibi.

En kısa sürede tamamlanması dileği ile.[/B]

kangallıwert 26.07.2011 12:48

[B][COLOR="Red"]Bir türlü karar verilmedi:) Yada bazilari gercek karari sürekli sansürleyip secim malzemesi yapip halkın önüne sürüyor..Bütün hersey 25 Agustos günü belli olur..Ne sevinin karara neden üzülün derim..Medya hem Muhalefet hemde Hükümetin oyuncagi olmus gercek kapasite 25 Agustos'ta belli olur..Yok kapasite düstü yok cıktı pek kulak asmayin derim ben...[/COLOR][/B]

eyupk 26.07.2011 12:50

[QUOTE=kangallıwert;733925][B][COLOR="Red"]Bir türlü karar verilmedi:) Yada bazilari gercek karari sürekli sansürleyip secim malzemesi yapip halkın önüne sürüyor..Bütün hersey 25 Agustos günü belli olur..Ne sevinin karara neden üzülün derim..Medya hem Muhalefet hemde Hükümetin oyuncagi olmus gercek kapasite 25 Agustos'ta belli olur..Yok kapasite düstü yok cıktı pek kulak asmayin derim ben...[/COLOR][/B][/QUOTE]
bu haberin kaynağı devletin haber ajansı olan [B]AA[/B]

kangallıwert 26.07.2011 12:52

[QUOTE=eyupk;733926]bu haberin kaynağı devletin haber ajansı olan [B]AA[/B][/QUOTE]

Kardes farkindamisn ama yalan demedim..Sadece en dogru karar 25 Agustos'ta cıkar dedim..Ayrıca AA olsun ben yıllarca ne kadar siserme haber gördüm..Ayrica cıkar yarin Basbakan vazgectim 40.000 olsun derse AA'ya davami acacan?

HaKaN 26.07.2011 12:53

Hadi bakalım hayırlısı inşallah bir an önce yapılır..

alperen2009 26.07.2011 12:56

hani 25 bin diyerek firtina koparanlar....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08.