![]() |
Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.sporkomps.jpg[/IMG]
Sivas Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu adına spor kompleksi yapıyor.Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, yaptığı açıklamada, Paşa Çayırı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinin temelinin 5 Ağustosta saat 17. 00'de törenle yapılacağını belirtti. Uysal, paşa çayırındaki alanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle belediyeye devredildiğini belirtti. Yapılacak spor kompleksinin Sivasspor tesislerinden sonra Sivas'ın en güzel ve en modern tesisi olacağını belirten Uysal, "Tesisi yaptıktan sonra bizim futbol takımımız, voleybol takımımız kullanacak. Ama diğer amatör takımlarımız da orada antrenman yapma imkanı bulacak" dedi. Uysal, spor kompleksinin toplam alanının 52 bin 685 metrekare olduğunu, içerisinde idare binası, tribün, çim saha, sentetik saha bulanacağını belirterek, şunları kaydetti: "Tribün 2 bin 150 kişi seyirci kapasitelidir. İdari binamız 848 metre kare alana oturtulmuş toplam 2 bin 433 metre kareyi kapsayan 3 katlı binalardır. Bu binamızın içerisinde 32 tane sporcu odaları, kondisyon salonu, mutfak-yemekhane, dinlenme salonu, lokal, 2 adet ayrıca soyunma odası, sauna, şok havuzu, idari birimler, takım odaları bulunmaktadır. Bu çalışmamızın Sivas sporuna, Sivasımıza hayırlı olmasını diliyorum. Temel atma törenimize tüm hemşehrilerimizi, spor camiasını bekliyoruz. " |
Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
Insaallah bittigini görürüz.
|
Muhsin Başkanın adı her şeyin iyisine layık...
Sivasın yeni Muhsinlere ihtiyacı var |
[B][I]Temeli atılacak bu tesislerin çok güzel olması gerekiyor, çünkü tesislere verilen isim çok büyük. Bu konuda gerekli hassasiyetin göstereceğini düşünüyor,Şimdiden hayırlı olsun diyorum.[/I][/B]
|
MUHSİN YAZICIOĞLU ADINA yakışan özenerek yapılmasını temenni ederim hayırlı olsun
|
[B]bu habere cok sevindim insallah en kisa zamandada biter [/B]
|
Süper bir fikir ama, diyeceksinizki amasi ney: Bence bu tesisin icinde yazlari kullanmak icin birde aqua park olmasi lazimdi. Sivasimizin bir su parki olmasi gerekiyor..
|
hayırlı olsun sıvasıma
|
Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR] |
[QUOTE=yigidoss;734941]Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR][/QUOTE] Kardeşim belliki sen öğretmensin. Yani öğretensin. Fakat,Muhsin Yazıcıoğlu gibi isimlerin yaşaması,yaşatılması gerektiğini bilmiyorsan sana söyleyecek sözüm yok. Bana cevap ver bakalım Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir değer Türkye'de kaç tane var? Ayrıca,böyle bir liderin adı Sivas'ta önemli yerlere verilmeyecekte nerede verilecek? Muhsin Yazıcıoğlu'nuda sevdiğine inanımıyorum bari böyle deme |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:40. |