![]() |
Ankara'da İftar 20 Ağustos
[U][CENTER][B][I]Evet Ankaradaki Sivaslı Dostlar...[/I][/B][/U]
malum Ankara'da koşuşturma telaş.. çok fazla biraraya gelemiyoruz.. Ankaradaki 1-2 sivasspor maçı olmasa Sivaslıları birarada göremeyeceğiz.. bizde dedik ki ramazan gelmiş geçiyor.. treni kaçırmadan Ankara'da yiğidolarla bir iftar yapalım. sivasspor.com da buluşmamıza vesile olsun.. birlik beraberlik birbirimizi tanıma muhabbet dostluk amaçlı bu iftar yemeğimizde buluşalım ne dersiniz? Ailenizle arkadaşlarınızla iftar yemeğimize katılarak sohbet muhabbetimize siz de ortak olabilirsiniz.. yeni yüzlerle de tanışmış oluruz hep beraber güzel bir akşam geçirmiş oluruz.. davet bizden katılıp ortamı şenlendirmek siz değerli hemşehrilerimizden tüm Sivas ve Sivasspor sevdalılarını aramızda görmek istiyoruz.. işte detaylar.. [B][I]Sivasspor.Com Ankara İftar Organizasyonu. Tarih: 20 Ağustos 2011 Cumartesi. Yer: Hacı Kasımoğulları Sivas Köftecisi Adres : Kazım Karabekir Caddesi. Öğün Han Yanı. No : 40/5. Ulus / Ankara 19 Mayıs Stadyumu Yakını [B][I][U]Menü.[/U][/I][/B] Çorba /( Mercimek, Ezo Gelin ) Sivas Köftesi. Mantı. Çoban Salata İçecek Tatlı Çay ( Sınırsız) Menü Fiyatı : 16 TL. [/I][/B][/CENTER] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=29512&token=112567][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29512&token=112567[/img][/url] |
Cevap: Ankara'da İftar 20 Ağustos
[B][I]1: yigidolar06.
2 :Keskin5858. 3:Alper. 4: Savaş2. 5:Cley. 6: Onur. 7: Salim58. 8: Ertugrul. 9: Mustafa. 10: Ferhat06. 11:Enes+ 1 13: Kaan. [/I][/B] [B][I]14: Bekir 15:...?[/I][/B] |
15. olmayı isterdim abi... Ancak Ramazandan sonra 1 günlük bir Ankara seyahatim olacak detaylarını biliyorsun resimleri yollayında eccük hasretlik giderelim..
|
sağolasın abi yazdığın için babamla görüşüp kesin bir şeyler yazarım, selamlar :)
|
[B][I][I]Geleneksel Sivasspor.Com Ankara iftarına inşaallah bizde katılacağız. Ramazanın berketinden, arkadaşlarımızın hoş sohbetlerinden istifade edeceğiz. Her zamanki gibi yine çok güzel bir organizasyon olacaktır. Başkentteki Yiğidoları bu güzel İftar Programına bekliyoruz. [/I][/I][/B]
|
Ankara'da ki kardeşlerimizi biraraya getirecek olan bu organizasyonun istenilen güzellikte ve kalabalıkta olmasını temenni eder, tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını dilerim.
İzmir'den Ankara'da ki kardeşlerimize selam ve saygılarımızla... . |
Ertuğrul başkan ve Muhammed Başlanla iftar yapmak vardı ...Ankarada olupda gitmeyen ağzının tadını bilmiyor demektir. :)
|
Sivasspor.com vesile mi oluyor(Duyurulması açısından) yoksa düzenliyor mu.Yazıyı anlayamadım.
Allah kabul etsin. |
[B]hemserilerimizin toplanip eglenceli gecirecegi güzel bir aksam olur
sohbet arasi sivassporun durumuda konusulur tartisilir :) Ankara`da olanlar imkanlari varsa gitsinler eminim her sene gibi eglenceli ve güzel gececektir[/B] |
ben ankara yasasaydim gelirdim sizler iyi eglenceler ankarali yigidolar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39. |