![]() |
Sezer BADUR Dönmek İstiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.sezerbadurrr.jpg[/IMG]
Sivassporumuzun efsane kadrosunda yer alan oyuncuların başında gelen Sezer tekrar Sivas'a dönmek istiyor. Bordo mavili takımda fazla forma şansı bulamadığı için takımdan gönderilmesi beklenen Sezer Badur, eski takımı Sivasspor'a gitmek istiyor. Sivasspor'da oynadığı dönemlerde iyi bir performans sergileyen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran orta saha oyuncusu bu konuda iki kulüp arasında görüşmelerin başlamasını umuyor. Hürriyet [B]Sezer BADUR'un Sivassporumuza geri gelmesini istermisiniz ?[/B] |
Cevap: Sezer BADUR Dönmek İstiyor
RIDDICK.gelsin bazi kazmalara gore gene iydir.
|
[QUOTE=Besyo_cu;593689][B]ts ile oynadıgımız her maç ta mutlaka bir tsli ile kavga etmiş ve belkide ts lilerin Mehmet Yıldız'dan sonra en sevmedikleri adam olan Sezer transferine nasıl bakıyorlar merak ediyorum.
Sezer'i Sivasspor çok çok iyi paraya sattı çünkü Sezer'in kronik sakatlığı var. Son yaşadıgı sakatlıgı atlatamadı ve atlatmasıda cok uzun zaman alacak. Sezer ts de forma şansı bulamayacak... Ama herşeye rağmen Sezer'i çok severdim İnşallah eski formuna yaklaşır. Hayırlı Olsun...[/B][/QUOTE] [B]Sezer'in ts transferinde bu yorumda bulunmuştum. Sezer'in ts ye faydalı olmaması beni bu yüzden hiç yanıltmadı. Eski sağlığına ve formuna kavuşması şartıyla Sezer'i her zaman takımızda görmek isterim.[/B] |
Sezer bu saatten sonra bize yaramaz benim kanaatime göre. Kadir Bekmezci , Kıvanç, Mehmet Nas varken o bölgeye transfere gerek yok.
Biz şu soruşturmanın bitmesini bekleyelim öncelikle. Ondan sonra Cerny ve Faty hazır olur. Bir patlayan forvet ve yapılırsa 10 numara bize yeter. |
Bu arada Sezer Badur ile ilgili gelişmeyi birkaç saat önce Sezer Badur sayfasına ben yazmıştım ama silmişsiniz. Bari kaynak Tavarih'in aktardığına göre Trabzon medyası deseydiniz :)
|
inşallah gelir çok özlemiştim zaten sezeri rıza hoca almalı oyun kuracak adam yok takımda sezer gelirse süper olur süper
|
Ben gelmesıne sıcak bakmıyorum.
|
Oynadığı bölgede sorunumuz yok, gereksizdir gelmesi ...
|
geregi yok kardeşim hiç lazım degil ondan kurtulana kadar neler çektik .işin rastgelsin sezer bizden uzak ol ne olursan ol.
|
Çok iyi oyuncu. Ancak hangi oyuncu 2. kez geri döndüğünde başarılı olmuş örneği çok az. Yine de isterim ben gelmesini denemekte yarar var.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:23. |