SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takım Olarak Hazırız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32588)

SivasSpor.Com 18.08.2011 20:41

Takım Olarak Hazırız

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.jpg[/IMG]

Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, ''Takım olarak hazırız, inşallah iyi bir şekilde de lige başlayacağız'' dedi.

Ankara'da düzenlenen TRT Ankara Futbol Turnuvası'nın ardından verilen 3 günlük izinden sonra kulüp tesislerinde toplanarak yeniden çalışmalara başlayan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, idman öncesinde yaptığı açıklamada, Ankara'daki turnuvanın kendileri için yararlı olduğunu söyledi.

Takımın şu ana kadar genel durumundan memnun olduğunu anlatan Çalımbay, ''İnşallah bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dedi. Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz'u transfer ettiklerini hatırlatan Çalımbay, bu futbolcunun takıma yararlı olacağına inandığını, bir de forvet transfer etmek istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun son aldığı karar hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Çalımbay, şunları kaydetti:

''Şimdi burada bizim işimiz futbol, bizim işimiz sahada. Yani bizim öyle şeyleri zaten konuşmamız bile yanlış. Ne yapılıyorsa zaten büyüklerimiz biliyorlar. Bizim işimiz, ne zaman bize start verilirse biz de çıkıp görevimizi yapacağız. Bize şu tarih denir, biz o tarihe kadar takımı hazırlarız. Bizim işimiz bu, biz teknik direktörüz. Onun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız, inşallah lige kadar da hazır olacağız.''

Çalımbay, ''Bu karar verilene kadar futbolcuları motive etmekte zorlandınız mı?'' şeklindeki soruyu da, ''Tabi ki, yani şimdi ligin başlaması, fikstürün çekilmesi, şu anda herkes ligi bekliyor. O yüzden ligin başlaması, start verilmesi, haftaya da fikstürlerin çekilmesi takıma farklı bir heyecan kattı. Herkes ligi bekliyordu, tüm takımlar ligi bekliyor. Bir an önce lig başlasın düşüncesi vardı. Biz takım olarak hazırız, inşallah iyi bir şekilde de lige başlayacağız'' diye yanıtladı.

Bu arada Sivasspor'un Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı idmana sakatlıkları bulunan Rada, Navratil, Kerim Zengin katılmadı. Sakatlıkları düzelen Ziya ve Faty ile yeni transfer Mahmut Boz takımla birlikte çalışmalara başladı.

Besyo_cu 18.08.2011 20:45

Cevap: Takım Olarak Hazırız

[B]Yapma hocam gözünü seveyim...

Takım olarak hiç hazır değiliz hemde hiç... Orta sahamızda pas trafiğimiz yok denecek kadar az. Forvet hattımızı söylemeye gerek yok santrafor eksikliğimizi sağır sultan bile duydu. Defans hattımız en güvenilir bölgemiz ancak burada da bir türlü istikrarı sağlayamadık, Faty'nin ve Murat' ın sakatlığı uyumlarını geçiktirecek.

Ligin başlamasına uzun bir süre var denebilir böyle iddialı açıklama yerine lig başlayana kadar yeni transferlerimiz ile lige hazır gireceğiz desen anlarım tamam ama böyle açıklamaları senden duymak üzüyor bizleri hocam...[/B]

Yusuf Çevik 18.08.2011 21:09

[B][COLOR="Blue"]Hocam nasıl hazırız ya.Ankara Kupas`ında sende gördün, bu takımdan bir cacık olmaz.

Hazır lige daha varken iyi bir takım oluşturmaya bakalım.Eğer,ankara kupasındaki takım ise hiç hazır olmayalım hocam.Bu oyunla değil ilk 6, 15. sıraya bile gelemeyiz.

Hiç bir futbolcu Ankara kupasında oynamadı.Hayrettin,Murat ve Kıvanç dışında kimseyi beğenmedim.Sezon sonundaki Sivasspor,daha iyiydi onunlas bile oynardı bence.

Biz dahada iyi olacağımıza dahada kötü olduk hocam.Nasıl hazırız anlamadım.Hayırlısı olsun diyorum.[/COLOR][/B]

izmirliyigido 18.08.2011 21:46

Hoca ortamı yumuşatmaya çalışıyor sanırım, lige hazırız diyerek. Ben Ankara Kupası maçlarından sonra sormuştum, "Rıza hoca'da izledi mi maçı, yoksa bizim gibi mi izledi" demiştim. Hoş, bizim gibi Tv başından bile izlese, bu takımdan hiçbir şey olmayacağını anlardı.

Orta saha felaket, forvet yok !... Ee, gol yollarında etkisizsen nasıl gol atacaksın, nasıl puan alacaksın. Takımda mücadele yok. Eğer ligde de böyle oynarsak bu senenin düşmeye aday en kuvvetli adayı oluruz.

Hocam lütfen tedbir al !...

.

Salim58 18.08.2011 21:49

[B] Rıza hocamız güzel ve yerinde konuşmuş,Ankara'da düzenlenen TRT Ankara Futbol Turnuvasın'da belki takım olarak iyi değildik bunu kabul ediyorum fakat bunun nedeni TFF nin vereceği karardı,Rıza hoca dahil tüm futbolcuların kafası Sivasspor hakkında nasıl bi karar cıkacağı idi,Ben bunu gözlemledim bu şartlarda maca konsatre olmak kolay değil,Bu zorlu sürecte takımın moralini üst seviyede tutmak ayrı bi beceri olsa gerek.

forvet hattına birde güzel santrafor alırsak transferide kapatır lige hazır hale geliriz... [/B]

mucahitbaba58 18.08.2011 22:24

Hocam gozumle gordum takim berbat ama sen hazir diyorsan demekki oyle hadi bakalim gozume inanmiyorum sen ne dersen inaniyorum basarilar

şarkışla 58 18.08.2011 22:35

İnanın arkadaşlar bizim gördüğümüzü Rıza Hoca da görüyor.Ancak ligin başlamasına kısa bir süre kalmışken daha nasıl bir açıklama yapacak ki

HALIL 18.08.2011 22:35

hocam hazir degiliz atma acik konus ;)

sakatliklar eksikliklerduzelsin birde su forveti aldikmi tamamdir o zaman

kamo27 18.08.2011 22:45

Cevap:ah inansam

aman hocam etme ankara tunuvasını hep maçları izledim belkibir iki oyunc kayret etiler ama yeterli dyil hoca olarak sen memnunsan göreceyiz herkes hatırlar m. bakalda takımda çok memnundu sonuç....hüsran s .sporda hata yapma vürüsü devam ediyor istekli oyun yok güzel pas hiçyok yanılmak çok isterdim a kardaşşşşş

eyupk 18.08.2011 23:38

hocam sana güvenim sonsuz, takımımız çok güzel yerlere gelicek inşallah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49.