SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   HERVE TUM'A 3 MAÇ CEZA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32591)

A.Turan Korkmaz 19.08.2011 15:44

HERVE TUM'A 3 MAÇ CEZA

[B][U]PFDK Kararları - 19.08.2011[/U][/B]
[B]Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 19.08.2011 tarih ve 5 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
.....................................................................................................
GENÇLERBİRLİĞİ SPOR Kulübü sporcusu HERVE TUM'un, 10.08.2011 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - SİVASSPOR özel futbol müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına.........
Karar verilmiştir.[/B]

Bilindiği gibi Sivassporumuzun da eski oyuncularından olan Tum, G.Birliği- Sivasspor maçının 43. dakikasında Murat Akça ile çıktığı bir hava topu mücadelesinde oyuncumuza dirsek atmış, Tum kırmızı kartla oyundışı kalırken, yeni transferimiz Murat Akça ise sakatlanıp oyuna devam edememişti.

antik58 19.08.2011 15:46

Cevap: HERVE TUM'A 3 MAÇ CEZA

Murat AKÇAya acil şifalar inşallah hemen düzelir herve tummu boşver onu:)

A.Turan Korkmaz 19.08.2011 15:51

Acaba biz eski oyuncularımıza sahip çıkarken, onlar için hep iyi duygular beslerken ölçüyü mü kaçırıyoruz? Bazıları duyduğumuz sevgiye,gösterdiğimiz vefaya layık değil mi? Kamanan'ın Mersin İ.Y. maçında kalecimizin hatasıyla attığı aşırtma golün ardından yaptığı hareketleri de düşünürsek ...

Tum'un üç sezon önce İBB'ye kendi rızası olmadan ağlaya ağlaya gönderildiğini de biliyoruz. Bu son hareketini Tum'a hiç yakıştıramadım. Maç esnasında bir anlık sinirlenme ile yaptığını umuyorum. Sonradan pişman olmuştur.

şarkışla 58 19.08.2011 15:56

[QUOTE=gdodeğilyiğido;736830]Acaba biz eski oyuncularımıza sahip çıkarken, onlar için hep iyi duygular beslerken ölçüyü mü kaçırıyoruz? Bazıları duyduğumuz sevgiye,gösterdiğimiz vefaya layık değil mi? Kamanan'ın Mersin İ.Y. maçında kalecimizin hatasıyla attığı aşırtma golün ardından yaptığı hareketleri de düşünürsek ...

Tum'un üç sezon önce İBB'ye kendi rızası olmadan ağlaya ağlaya gönderildiğini de biliyoruz. Bu son hareketini Tum'a hiç yakıştıramadım. Maç esnasında bir anlık sinirlenme ile yaptığını umuyorum. Sonradan pişman olmuştur.[/QUOTE]

Değerli kardeşim evet biz fazla duygusalız.Profesyonellikte duygusallığa yer yok.Neymiş adam bizde top oynamış.Ne yapalım oynamışsa bedava mı oynadı.Para almadan oynamışsa tamam o zaman forma aşkı olabilir.

mucahitbaba58 19.08.2011 16:12

[B]hervetum oldu bitti sende zariflik yoktu istanbunla gittin yine aynisin kalas gibi adamsin adamimizi sakatladin sende ceza aldin iyimi oldu galas [/B]

HALIL 19.08.2011 17:28

bosuna karaboga dememissiz buna :) cok ayip etti bir dostluk macinda hemde murata acil sifalar

eyupk 20.08.2011 01:25

herve tum yaşına rağmen halen çok iyi bir forvet bence, onu satmakla çok büyük hata ettik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12.