![]() |
Yerel Kanallarımız Kime Yerel
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/gif/logo58.jpg[/IMG]
Siz Yiğidolarımıza Soruyoruz Yerel kanallarımız ne kadar Yerel ? Kabus gibi geçen son iki sezonun ardından her şeye yeni bir sayfa açmak ümidiyle kadromuzda büyük değişikliğe gittik. Takımımızı taraftarlarımıza göstermek amacıyla Sivas'ta iki hazırlık maçı yaptık ilk takip güçlü FK Rad Belgrad'ı ve 4- 1 gibi üstün bir skorla ayrılmamıza rağmen ne yazıkki yerel kanallarımızdan hiç birisi bu maçı yayınlamadı. Bu duruma binlerce taraftarımız gerek sitemiz üzerinden gerekse de yerel kanallarımız mail yoluyla eleştirilerini dile getirdiler ancak bu eleştirilerin değerlendirilmediği yerel kanallarımızın Sivas'ın göz bebeği Sivasspor'a verdiği değeri Sivas'ta son olarak oynadığımız Adanaspor maçında göstediler. Adananın yerel kanalı olan Kanal A'nın Sivas'a gelerek canlı olarak yayınladığı bu maçı kendi şehrimizde yayınlamayan yerel kanallarımız artık işin ciddiyetine varıp Sivasspor için birşeyler yapmanın zamanını geldiğini göstermesi gerekiyor. SivasSpor.Com Özel Haberi |
Cevap: Yerel Kanallarımız Kime Yerel
Bank Asya liginde oynayan bir takımın hazırlık macını yerel kanalı canlı verirken,maalesef Spor Toto Süper Lig'de oynayan bir takımın hazırlık maclarını vermeyen yerel kanallara saygıyla anmak lazım..
|
1. bank asya takimi süper lig takimiyla oynarsa, bu bank asya takimi icin büyük bir sey. onun icin bizden daha cok önem verilmesi normal. sonucta birinci lig takimiyla oynamak prestij.
2. tv58 canli yayin yapmadi bu macta? ben mi ters hatirliyorum bunun disinda yazilanlara katiliyorum, ama o kadar da agresif olmamak lazim. bizim yerel medya kücük, ve mac yayinlama haklari pahali gelebiliyor. bu problemleride görmek lazim. |
Sivasta yaz boyu festival cekımlerınden tonlarca para kaldırırlar Sözde hepsi Sivasın en iyi kanalıdır ama cıkıp bir tanesi bile hazırlık macını vermez...ekıpman yokmus yok eleman yokmus gıbı bahanelerı kımse yutmaz..3 ünü toplasan 1 tane kanal etmez..söylenecek cok sey var ya neyse
|
[QUOTE=münihliyigido58;737966]1. bank asya takimi süper lig takimiyla oynarsa, bu bank asya takimi icin büyük bir sey. onun icin bizden daha cok önem verilmesi normal. sonucta birinci lig takimiyla oynamak prestij.
2. tv58 canli yayin yapmadi bu macta? ben mi ters hatirliyorum bunun disinda yazilanlara katiliyorum, ama o kadar da agresif olmamak lazim. bizim yerel medya kücük, ve mac yayinlama haklari pahali gelebiliyor. bu problemleride görmek lazim.[/QUOTE] [B]Maç yayın hakkı neden pahalı olsun , Kulübümüz bile stada girişi ücretsiz yapmışken maçın yayını için mi para isteyecek. Maalesef yerel kanallarımız izleyicinin isteğini yok sayıyor. Öyleyse bende yokum daha bu evde bu kanallar izlenmez olur biter...[/B] |
özeleştiri yapmak gerekirse süper ligi hak etmiyoruz !.
|
BU işin savunulacak bir yönü yok ! Son derece utanç verici !
Süper Lig şehir takımı, maç ücretsiz ve 1 adet yerel kanal bile tenezzül edip maçı vermiyor ? Gerçi stad bile dolmadıktan sonra, TV'den canlı versen kim seyreder diyecekseniz ? O da ayrı bir mesele ... |
Sivasspor 3 - Adanaspor 2.tv 58 verdiye bu maci
|
[QUOTE=akifesk;737972]özeleştiri yapmak gerekirse süper ligi hak etmiyoruz !.[/QUOTE]
[B]Öz eleştri yapmak gerekirse sen SİVASSPOR taraftarı olmazsın [/B] |
onlar kendi işlerine baksınlar ne işleri var sivassporla :mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:24. |