SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigido'ya Golcü Şart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32642)

SivasSpor.Com 31.08.2011 10:43

Yigido'ya Golcü Şart

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.jpg[/IMG]

Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında golcü Pedriel'in sakatlanarak bir ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasından sonra transfer arayışlarına başlayan Sivasspor hız kesmiyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Hırvatistan’da maç izlediklerini belirterek, “Forvet için üç alternatifimiz var. Aralarında takıma katkı sağlayacağına inandığımız ismi kadromuza katacağız. Daha önce de söylediğimiz gibi hedefimiz
ligde ilk 8 olacak” dedi.

Fanatik

Fanatik

Besyo_cu 31.08.2011 10:54

Cevap: Yigido'ya Golcü Şart

[B]Bizim golcü ihtiyacımızın olduğu geçen sezondan belliydi. Mehmet YILDIZ, Pedriel, Kamanan ve Eneramo gibi 4 tane forvetimiz varken bile golcu ihtiyacımız üst seviyedeydi şimdi bu 4 isimden 2 si ( Kamanan ve Mehmet YILDIZ) ayrıldı. Bu demek ki forvet sıkıntımız iki katı arttı.

Buna rağmen yönetim ne yaptı sadece genç ve tecrübesiz Cihan'ı aldı. ( Cihan ilerde mutlak suretle başarılı olacaktır ancak şuan için değil ) Herşey bu kadar açık ve net iken forvet transferi neden son güne bırakıldı ?

Ayrıca mutlak suretle 2 tane forvet transferi yapılmalı çok iyi bir yabancı oyuncu ile birlikte önemli bir Türk forveti takımımıza katmalıyız.[/B]

akifesk 31.08.2011 11:02

valla arkadaş ben ne yönetime nede rıza hocaya güvenmiyorum.

rıza hoca 2 ay önce sivasa en iyisini getireceğiz yurt dışında maçlar izliyoruz dedi. daha ortada birşey yok !

burak58as553 31.08.2011 11:11

[B]Yigido'ya Golcü Şart[/B]

[B][U]Biz ne diyoruz ? [/U][/B]

engin2609 31.08.2011 11:38

[B]enaramo da mısırın golcusuydu ama şuanda vasat oyun oynuyor. illede golcu olmasına gerek yok. adam gibi mucadele eden savaşan bir oyuncu lazım fırsatları degerlendirebilecek bi forvet lazım demekki pedriel sakatlanmasa 3 forvetle lige baslıcaktık..[/B]

akifesk 31.08.2011 11:42

Ankaragücü'nde Mesut Bakkal İstifa Etti...Futbolculardan Yaprak Dökümü Bekleniyor

forvetleri,

Ergin Keleş 24-----yaş
Fatih Tekke 33-----yaş
Róbert Vittek 29-----
Stanislav Sesták 28----- yaş
Tita 30-----yaş
Turgut Doğan Şahin 23----- yaş

vittek ve sestak haydi yönetim bu ikiliye yap bir misilleme !!

engin2609 31.08.2011 11:47

[QUOTE=akifesk;738091]Ankaragücü'nde Mesut Bakkal İstifa Etti...Futbolculardan Yaprak Dökümü Bekleniyor

forvetleri,

Ergin Keleş 24-----yaş
Fatih Tekke 33-----yaş
Róbert Vittek 29-----
Stanislav Sesták 28----- yaş
Tita 30-----yaş
Turgut Doğan Şahin 23----- yaş

vittek ve sestak haydi yönetim bu ikiliye yap bir misilleme !![/QUOTE]

[B]tek vittek alsalarda güzel olurda nerde bizim onu alıcak yonetim [/B]

Çılgın Türk 31.08.2011 11:56

Rize hoca ve ekibinin mac izlemesi hic bitmez.
Sezonun her döneminde böye bir aciklamasi olur.
Ekibi ya Norvec'te olur ya Danimarka'da olur ya Hirvatistan'da olur.
Avrupa'da gezmedikleri, görmedikleri yer kalmamistir herhalde.
Tek görmedikleri futbolcular olsa gerek cünkü elde var SIFIR a SIFIR
Ben alistim, siz hala alismadiniz mi?

yorumyapıyombenya 31.08.2011 12:24

bize şart olan o kadar çok şey varki forvet, oyun kurucu, başkan ve böyle gidersede teknik adam ah balili ah sen gittin biz bittik

58MUAMMER58 31.08.2011 12:29

SON 2 YILDIR SİVASSORUMUZ sıkıntılı sezon geçirdi bunun en önemli nedeni balili tipinde golcümüz olmaması deplasmanda maç kazanamıyoruz mehmet yıldızdan kamanandan yeteri kadar verim alamamız buna defansdaki hatalarda eklenince malesef hep düşme hattında kaldık bu sene takım son 2 yıla nazaran defansda sağlam gördüm hernekadar yine basit goller yesekde zor gol yiyen takım olacağımzı umuyorum bu süreçte görüldüki bu takımın iyi yerlerde olması için çok kaliteli iyi forvet alınması şart olmuştur pedrielin sakatlanmasıda bu süreci hızlandırmalı adam 2 aydan önce sahalara sağlam olarak dönmez bizim kaybedecek 8 haftamız yok bu şike dalgasıda bu golcü transferini geciktirmiştir hayırlısıyla bu süreci kazasız belasız atlatırsak iyi bir golcü alırsak buyılı iyi yerde bitireceğimize inanıyorum zamanda daralıyor rıza hocaya güveniyorum .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35.