![]() |
Sivaslı'yı kahreden tablo!
[B]Sivaslı'yı kahreden tablo!
[IMG]http://www.hurdogan.com/img/9573.jpg[/IMG] Sivas'ın 3.ligdeki tek temsilcisi 4 Eylül Belediyespor'un kullandığı otobüs adeta alay konusu oldu. Ekonomik ömrünü büyük ölçüde dolduran ve genellikle bazı Anadolu şehirlerinde Halk otobüsü olarak kullanılan otobüsle yolculuk yapan 4 Eylül Belediyespor'lu futbolcuların bu durumdan psikolojik olarakta etkilendikleri ifade ediliyor. 3.ligde şampiyonluğa oynayan ve Voleybol 1.liginde takımı olan bir kulübün hurdaya ayrılmasına yüz tutmuş otobüs kullanması örenleri hayrete düşürüyor. METRO SÖZ VERMİŞTİ Yaklaşık 5 ay önce Metro turizmin,4 Eylül Belediyespor'a otobüs hibe edeceğini açıklamasına rağmen henüz bir kararın çıkmadığı öğrenildi. 4 Eylül Belediyespor'un Metro sayesinde mi, yoksa Belediye tarafından alınacak otobüsle mi bu sıkıntıdan kurtulacağı merak ediliyor.[/B] |
Cevap: Sivaslı'yı kahreden tablo!
bnce belediye bir otobüs almalı. bu ne ya hakkaten. futbolcular tamamen haklı.
|
[B]Herhangi bir otobüs sirketinin söz vermesi çok önemli değil bence koskoca şehrin belediyesi spor branşlarına ayıracağı ödeneği yok mu? Her ne olursa olsun otobüs tahsis edilmeli ben futbolcu kardeşlerimizin durumunu anlıyorum çokta haklılar bu ne ya utandım valla..
Hatta şehrin ileri gelen esnaflarının yardımcı olması da gerekli ve ayrıca bir kampanya yapılmalı bizde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeliyiz..Bu memlekette bu takımlarda bizim!![/B] |
2 sezon önce İBB aynı tür otobüsle futbolcularını taşıyordu ve Türkiye genelinde yankı yapmıştı bence metro felan değilde belediye bir otobüs tahsis etse daha iyi olur
|
biz malesef alistik boyle durumlara
|
Yazık vallahi, ayıptır ayıp. Biz şehir olarak, belediye olarak zihnimizde büyümedik, büyük düşünmüyoruz ki Büyükşehir Belediyesi olalım. Bu arabalarla sporcu mu taşınır? Her yönüyle, (sağlık, psikolojik ve güvenlik açısından) sakıncalı ve tehlikeli bir durum. Futbolcunun psikolojisini de düşünmek lazım. Rahat ve güvenli araçla gitmesi lazımken reva görülen araca bakın.
Belediye Başkanlığının olaya derhal el koyması lazım. Böyle şey olmaz, ayıptır. . |
futbolcu bu otobüsle deplasmana gitse maça çıkmadan yorulur maçtada birşey yapamaz kimsede buna birşey diyemez sultan şehir diye övünen belediyenin rezilliği bu
|
Gerçekten çok iyi konuya değinmişsiniz SİVASa tatile geldiğimde benimde dikkatimi çekmişti hele o kırmızı iç döşemesi ve perdeleri adamın sinirini iyice zıplatıyor birde belediyespor olacak adı toplanan paralardan bır havuz olusturulsaydı beledıyede sımdıye cok saglam bır otobus alınırdı duy bunları belediye başkanı
|
Doğan Başkan oyumu sana verdim,bir daha tövbe! Allah aşkına etrafındakilere şöyle b ir bak. Senin başarısız olmandaki birinci neden etrafındaki ( Danışmanın,yardımcıların vsb) insanların boş olmaları. Sana ve memlekete hiuç bir şey vermiyorlar. Son seçimde alınan oy bunun bir göstergesi.
Takıma iyi bir otobüs alacağının sözünü bir kaç defa gazetelerden ukuduk,lig başladı,hala alınacak. Ayrıca otobüs almak için gece düzenlemedinizmi |
[QUOTE=favori58;739751]Doğan Başkan oyumu sana verdim,bir daha tövbe! Allah aşkına etrafındakilere şöyle b ir bak. Senin başarısız olmandaki birinci neden etrafındaki ( Danışmanın,yardımcıların vsb) insanların boş olmaları. Sana ve memlekete hiuç bir şey vermiyorlar. Son seçimde alınan oy bunun bir göstergesi.
Takıma iyi bir otobüs alacağının sözünü bir kaç defa gazetelerden ukuduk,lig başladı,hala alınacak. Ayrıca otobüs almak için gece düzenlemedinizmi[/QUOTE] unutma ki 4Eylül Belediye takımı yine Doğan Ürgüp döneminde başarı sağladı. Diğer konularda belediyeyi eleştirebilirsiniz ben de eleştiriyorum ama spor konusunda yiğidi öldür hakkını yeme . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:44. |