![]() |
Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0
Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0
Resim konusu açılıyorsa,video konusu açılıyorsa,bunuda açarız... Yiğidolar sınıfta kaldı.Taraftar sayısını söylemek bile istemiyoruz... Şahsen ben maça gitmedim ama demirbaş adamlarımdan 3 kişi gönderdim...Çırpınan yok... Düşündük ki büyük gruplarımız varya,hani yakarsa onlar yakarya,hani bağımsız toplananlar varya, maçta olur sandık... Karpuz seçer gibi maç seçiyoruz.Şuna gidilir,buna gidilmez... İsteyen üzerine oluşum olarak veya kişisel olarak alabilir.Bir sonraki dış saha maçına organizasyon olsun.2011 yılında yaşıyoruz.Tamam para yok diyelim.Sıkıntılar var diyelim.2011 yılında YUMULAMIYORSAK başkabirşey demiyorum.Deplasmanın çok para yazdığını biliyoruz.YUMULACAN,SİLKELEYECEN,ÇAKAL OLACAN. Kıymetimizi anlayacaksınız.Yaparsa bu işi... Destek veren Yiğidolar'a teşekkür edelim.Rıza hoca ve futbolcularımızdan önce kendimizi eleştirelim. Söz vermiştik..Bilet felan yok iç saha maçı için kimseye.Bilen biliyor anlayan anlıyor.Eriyeceğiz dedik OLDU...Gider yapmaya devam edelim.İyi yapıyoruz.BURADA TANIMADIĞIM üyenin biri demişti.O lafı tuttum.BANKOYUZ.... |
Cevap: Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0
İSTDER ortalama 1.300 TL. harcayarak maçta azda olsa yerini aldı.Adres58 nickli üyemiz çırpındı ışık gösterdi orda olacam dedi.Seslendi gelen var mı dedi.Giderken dönerken arkadaşlık ederiz dedi.Birşeyler yapanlarda oldu.BUNLARA GERÇEKTEN KALBİMDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.(Bu Org. İçin)
Alemi yakanları,şukadar kilometre yaptık havası atanları göremedik.Bir oluşum her maçı düşünmüyorsa YENİLMİŞTİR.Gitmiyorsan bile düşüneceksin,yönlendirici olacaksın ve genel olarak açıklamanı yapacaksın. |
[I]Emeği geçen herkese teşekkürler adres58 abimize ayrıca teşekkürler :)[/I]
|
Usta valla ben okullar acılana kadar her macına gidiyorum malum şehir dışında okuyorum. Bursa maçına da gidip ondan sonra sivassporumuzu mecburen tv den destekleyeceğim fakat derslerim hafifledikçe gelip yine maçlara gitmeyi düşünüyorum
|
[QUOTE=alemdarlar;740737]Karabükspor:2 Sivasspor:1 Yiğidolar:0
Resim konusu açılıyorsa,video konusu açılıyorsa,bunuda açarız... Yiğidolar sınıfta kaldı.Taraftar sayısını söylemek bile istemiyoruz... Şahsen ben maça gitmedim ama demirbaş adamlarımdan 3 kişi gönderdim...Çırpınan yok... Düşündük ki büyük gruplarımız varya,hani yakarsa onlar yakarya,hani bağımsız toplananlar varya, maçta olur sandık... Karpuz seçer gibi maç seçiyoruz.Şuna gidilir,buna gidilmez... İsteyen üzerine oluşum olarak veya kişisel olarak alabilir.Bir sonraki dış saha maçına organizasyon olsun.2011 yılında yaşıyoruz.Tamam para yok diyelim.Sıkıntılar var diyelim.2011 yılında YUMULAMIYORSAK başkabirşey demiyorum.Deplasmanın çok para yazdığını biliyoruz.YUMULACAN,SİLKELEYECEN,ÇAKAL OLACAN. Kıymetimizi anlayacaksınız.Yaparsa bu işi... Destek veren Yiğidolar'a teşekkür edelim.Rıza hoca ve futbolcularımızdan önce kendimizi eleştirelim. Söz vermiştik..Bilet felan yok iç saha maçı için kimseye.Bilen biliyor anlayan anlıyor.Eriyeceğiz dedik OLDU...Gider yapmaya devam edelim.İyi yapıyoruz.BURADA TANIMADIĞIM üyenin biri demişti.O lafı tuttum.BANKOYUZ....[/QUOTE] Çok güzel bir yazı sağol kardeşim |
ben malesef istanbuldayım yaşta 16 sivasda olsam her maça giderim ama türkiyede ençok sivaslı var ama en az deplasmanada sivaslılar gidiyor izah edilemez bir durum
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;740774]ben malesef istanbuldayım yaşta 16 sivasda olsam her maça giderim ama türkiyede ençok sivaslı var ama en az deplasmanada sivaslılar gidiyor izah edilemez bir durum[/QUOTE]
cunku butun sivaslilar sivassporlu degil ki malesef gardas bunu unutma |
güzel günlerde sivassporumuzu çoktu seven.şimdi nerdeyiz...
|
[QUOTE=ahmetbaba;740831]güzel günlerde sivassporumuzu çoktu seven.şimdi nerdeyiz...[/QUOTE]
bosver takimini kotu gunlerde yanliz birakan taraftar taraftar degildir ! |
[QUOTE=favori58;740770]Çok güzel bir yazı sağol kardeşim[/QUOTE]
Sende sağol kardeşim.Bu işi gerçekleştirecek yürekli sesler çok harcandı. Hain ilan edildi.Alkolik onlar denildi.Dindar onlar denildi.Gülündü ve geçildi.Gülünecek kişiler aslında belli.İki maç ol sonra olma.Vede sezonun ilk maçına iç saha veya dış saha fark etmez gitme.Kime gülüneceği belli oldu.İsyan son bulur ve İnşallah gerçek deplasmancılar tekrar geri döner veya organizasyonlara asılır.TRİBÜN KÜLTÜRÜMÜZ İKİNCİ SINIF.İnandığımız ve güvendiğimiz o kişiyi bekliyoruz.Kimler geldi kimler geçti.Maç fotomuz,maç videomuz ve maça şöyle gittik veya böyle yaptık gibi reklamlar la artık bizleri kandıramazlar.Varsan heryerde adın olmalı.Daha sonra açılacak yorumları veya açılacak deplasman maç yorumlarını tahmin edebiliyorum.En iyisi bunları binlerce insana ulaştıkları İntenet oramından yıkmak.HERYERDEYİZ diyorlarya,yoklar ya, Mecbur İnternet.BAŞKA TÜRLÜ HERYERDE GÖREMEZ OLDUK ARTIK.Sezonun ilk maçı geçti.Siz sonra oluşacak traşşşlara bakın...Bu maç ilk maçtı beyler.Hem içten hemde dıştan gelebilecek Yiğidolar:0 Destek olanlara tekrar teşekkürler.Öncülerin yaşlarının yüksek olması ise gerçekten utanç verici.Ben bu büyük insanların elini öprerim.Saygılarımla.. Nerde bu genç atar yapan,gider yapan taraftarlar:):rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:15. |