![]() |
4 Eylül Bld 2-0 Kepezspor
3.Lig 2 Grupta şehrimizi temsil eden [B]4 Eylül Belediyespor[/B], 6. Hafta mücadelesinde Antalya Kepezspor ile karşı karşıya geliyor. 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 8 puanla 4. sırada yer alan temsilcimiz, 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 3 puanla 17. sırada yer zayıf rakibi karşısında [B]3 puanın[/B] sahibi olmak istiyor.
Tüm Yiğidoları Cumartesi maça bekliyoruz... [FONT="Arial Black"][B][CENTER]4 EYLÜL BELEDİYESPOR & KEPEZSPOR[/CENTER][/B][/FONT] [CENTER][B][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=30011&token=2936[/IMG] & [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=30012&token=3684[/IMG] [FONT="Arial Black"][B][CENTER]2 - 0[/CENTER][/B][/FONT] Gol; Dk.45 Cemil Karakum Gol; Dk.88 Yavuz Odabaşı Tarih: 24.Eylül.2011 Cumartesi Saat: 15:00 Stad: Dış Saha[/B][/CENTER] . |
Cevap: 4 Eylül Bld - Kepezspor
[B][I]Sivastaki yiğidolar ne şanslı yarın 4 Eylül Belediyespor maçı var pazar Sivasspor maçı,Her iki maçada Yiğidoların ilgi göstereceğini düşünüyor,Sivası temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum..[/I][/B]
|
Cumartesi 4 eylülle pazar günüde sivassporumuz ile güler yüzümüz inşallah:)
|
arkadaşlar bu maç biletli mi statta mı satılıyor bilet kaç para bilen var mı bu arada 4 eylül belediyenin web sitesine de el atmak lazım koskoca belediyede bu siteye bakacak kimse yok mu?
|
inşallah galip geleceğiz ve belediyeyide süperlig de göreceğiz zamanla
|
bu maci kazancaz icim rahat alamazsak sasiririm hata fark bekliyorum insallah 3 puan bizim olur
|
Rakip zayıf gözüküyor, farklı galibiyet alacaklarını düşünüyorum.
|
[B]inşALLAH yenilmezlik serisi devam edecek ve bu seriyle şampiyonluğu kovalıyacağız .. :)[/B]
|
maç sivastaysa alırız başarılar 4 eylül
|
[B]Kolay maçlarda puan kaybetmezse belediye iyi yerlerde olacağını düşünüyorum bu maçta da gönülden başarılar diliyorum şans yanlarında olur inş.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:31. |