![]() |
Marmara Üniversitesi (Uniyiğidolar)
[B]Arkadaslar Marmara Üniversitesinde [COLOR="Red"]Uniyiğidolar[/COLOR] olarak grup falan varmi?Bugun okul girisinde Ts'li arkadaslar stand falan kurmustu..Acaba Marmara üniversitesinde bir grup falan varmi?Varsa İstanbul Üniversiteside olur olmazsa onlara katiliriz:)[/B]
|
Cevap: Marmara Üniversitesi (Uniyiğidolar)
Cumhuriyet Üniversitesi'nde yok ki orada olsun kardeş.
Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Burada da yok. Ama ben arkdaşlarla gidiyorum. Yurttan, sınıftan arkadaşları topluyor 10 kişi falan gidiyorum. Üni-Ts o konuda iyi. |
[QUOTE=S.s.Yigido;745213]Cumhuriyet Üniversitesi'nde yok ki orada olsun kardeş.
Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Burada da yok. Ama ben arkdaşlarla gidiyorum. Yurttan, sınıftan arkadaşları topluyor 10 kişi falan gidiyorum. Üni-Ts o konuda iyi.[/QUOTE] Eger cidden Cumhuriyet Üniversitesinde yoksa yaziklar olsun ordaki Sivaslı ve Sivasspor taraftarlarina... |
ben kocaeli üniversitesindeki sivaslılarla böyle birşey yapmak istedim ancak kimse ilgilenmiyor hepsi başka takımları tutuyor.
|
ben de marmaradayim dördüncü senem ama rasgelmedım kardeş öyle birşeye...
|
[QUOTE=kangallıwert;745251]Eger cidden Cumhuriyet Üniversitesinde yoksa yaziklar olsun ordaki Sivaslı ve Sivasspor taraftarlarina...[/QUOTE]
Önceleri yanılmıyorsam Yener isimli bir arkadaş koşturuyordu ama sawyer'in bahsettiği olayın etkisi o kadar fazla ki onlarda bıraktı sanırım. |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Bende marmaradayım evet dün bnde gördüm tsliler anfinin önünde stand açmışlardı ama,bizim Sivasspor olarak 3 senedir öyle bişey göremedik malesef..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;745282][B][CENTER][COLOR="Red"]Bende marmaradayım evet dün bnde gördüm tsliler anfinin önünde stand açmışlardı ama,bizim Sivasspor olarak 3 senedir öyle bişey göremedik malesef..[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
[B]Adamlar 2 gun tuttular standı ama gelen giden olmadi:) Yada ben goremedim..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17. |