SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Türkiye - Almanya (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32886)

58akif34 07.10.2011 10:16

Türkiye - Almanya

[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/10/6/fft1mm1528267.jpg[/IMG]

[B]Çok zorlu bir maratonun artık son virajındayız. Önümüzde iki engel var; biri dünya markası Almanya diğeri bize rakip olamayacak Azerbaycan. Hiddink’in dediği gibi ‘iki maçta toplam dört puan’ bizi hedefe götürür. Ancak Ay-Yıldızlı forma kendi evinde maça çıkıyorsa, favori her zaman Türkiye’dir

Panzerler’den alınacak 1 puan yeter ama 70 milyon futbol sevdalısını kesmez. Grupta puan kaybetmeyen Almanlar’a karşı alınacak zafer Türkiye’yi sevince boğar, Avrupa’yı sallar. O zaman “Yüzde 51 favoriyiz” diyen Arda Turan... Kalesinde duvar gibi duran Volkan... Gün sizin gününüz, haydi çocuklar...[/B]

LOKLOKNOM 07.10.2011 10:18

Cevap: Türkiye Almanya

bu macı alacağız ınşallah zor bır mac olacak fakat sonunda gülen taraf biz olacağız

Sivaslibey 07.10.2011 11:18

Oguz Sarvan ve takimi gitmedikce her maça süphe ile bakiyorum. Sevindirici haberler Selçuk Sahin'in sakatlanmasi ve Ömer Toprak'in oynama engeli olmamasi. Ama bu armut gider yine Gökhan Zan'i defansa koyar.

Allah'tan Gökhan Gönül iyilestide Sabri o mevkide olmayacak. Defansta Ömer Egemen sagda Gökhan solda Hakan Balta önlerinde Mehmet Topal olursa Almanya zor gol atar.

nuri_58 07.10.2011 11:48

almanyanın puana ihtiyacı yok ... kendını rıske atmaz ... en kötü 1 puan almamız şart ..... gruptan çıkarız inş

kangallıwert 07.10.2011 12:05

[B]Su Oguz Cetin Varken Milli Takima Bile Kanım Isınmıyor Arkadas..Nerde Fb,Gs Oyuncusu Kütük Var Direk Aliyor Takima Beni Deli Ediyor..[/B]

Yusuf Çevik 07.10.2011 13:39

[B]Çok önemli bir maç.Almanya`nın kadrosu kalitesi belli zaten.Elimizden geleni yaparsak bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum...[/B]

Metal Gear 07.10.2011 13:45

Mehmet Aurelio,Kazım falan oldukça ben bu takımı tutmuyorum..Fatih Terim'den kurtulduk bu sefer de bunlar var..

Maç tahminimse;Burak'ın çabalarıyla alırsak 1 puan..Yoksa mağlubiyet..

Morten58 07.10.2011 13:45

Sevindirin bizi

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ke_logo.jpg[/IMG]

Ay yıldızlılar çok zorlu bir viraj artık son maratona girdi. Önümüzde sadece iki engel var. Biri bir dünya markası Almanya, diğeri ise zayıf Azerbaycan.

A Milli Takım, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında İstanbul'da Almanya ile karşılaşıyor.

Grup lideri Almanya, bütün maçlarını kazanarak finallere gitmeyi daha önce garantilerken, grup ikinciliği ve dolayısıyla play-off oynamak için Belçika ile yarışan Türkiye açısından karşılaşma büyük önem taşıyor. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada 14 puan toplayan ay-yıldızlı ekip, son 2 maça girilirken ikincilik için çekiştiği Belçika'nın 2 puan önünde yer alıyor. Bu nedenle Almanya maçı büyük önem taşıyor. Türkiye Almanya'ya kaybederse ikinciliği riske atacak. Kazanırsa ya da berabere kalırsa play-off umutlarını son Azerbaycan maçına taşıyacak.

Millilerde sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Tolga Zengin ve Selçuk Şahin Almanya karşısında forma giymiyor. Ayrıca uzun zamandır sakat olan Nuri Şahin de aday kadroda yer almıyor. Öte yandan uzun bir sakatlık döneminden çıkan Hamit Altıntop ve cezası ertelenen Selçuk İnan, Hiddink'in görev vermesi halinde sahadaki yerini alacak.

Türk Telekom Arena'da saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Darren Cann ve Michael Mullarkey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell.

Bu arada A Grubu'da ayrıca Belçika-Kazakistan ve Azerbaycan-Avusturya maçları oynanacak.

[B]TÜRKİYE-ALMANYA[/B]
[B]STAT:[/B] Türk Telekom Arena
[B]SAAT: [/B]21.30
[B]HAKEM:[/B] Martin Atkinson (İngiltere)
[B]
TÜRKİYE:[/B] Volkan, Gökhan Gönül, Servet, Egemen, Hakan Balta, Selçuk İnan, Aurelio, Sabri, Burak, Arda, Umut
[B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Guus Hiddink

[B]ALMANYA:[/B] Neuer, Lahm, Mertesacker, Hummels, Badstuber, Khedira, Schweinsteiger, Müller, Götze(Mesut), Podolski, Gomez(Cacau),
[B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Joachim Löw

Ligtv

Morten58 07.10.2011 13:47

Öncelikle zor bir mac olacagi kesin. Kendisi Sahamizda insallah yeneriz en kötü de 1 Puan almaliyiz.

Almanya icin rahat bir mac biz elimizden gelenini herseyi yapacagimiza inaniyorum ve icimden gelen sonuc ise 3-2 Türkiye lehine.

RoKeT 07.10.2011 14:07

Gerçekci olalim almanya bizden iyi takim puan ihtiyaçlari yok belki ama türkleri günahlari kadar sevmez yüklenir . Daha çok kötümser konuşmak istemiyorum Başarilar .Milli takima.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:41.