SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Nerede Sivasspor sevginiz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32906)

Salim58 11.10.2011 07:03

Nerede Sivasspor sevginiz?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33396&token=37673][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33396&token=37673[/img][/url]

[B][I]Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Elazığspor’la hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Sivasspor’a seyircinin ilgisizliği herkesi şaşırttı.
Takımının en fazla yanında olması gereken bir dönemde girişin ücretsiz olduğu maça ilgi göstermeyen Yiğidoların bu tutumu şaşkınlıkla karşılanırken, maça gelenlerinde “ Sivasspor’u gerçekten sevmek bu mu?”şeklinde yorum yapmalarına neden oldu.[/I][/B]

Hürdoğan.

58akif34 11.10.2011 07:29

Cevap: Nerede Sivasspor sevginiz?

üzücü bir durum takım yenilince herkes boş konuşuyor takımını desteklemeye gelince kimse ortalarda yok pazar günü statta olan gerçek sivasspor taraftarları hepimizi tebrik ediyorum bu takımın gerçek taraftarı sizsiniz

Besyo_cu 11.10.2011 08:49

[B]Futbol anlayışı daha doğrusu spor sevgisi ve anlayışı değişti. Önce ki dönemlerde ki gibi körü körü destek artık yok. Takımın iyiyse izlemesi keyif veriyorsa maçları değil antrenmanları bile yoğun taraftar desteği görüyor. Başka bir tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte...

Ülkemizde taraftarı ile meşhur Bursa bile kötü gidişatı yüzünden geçtiğimiz haftalarda neredeyse boş tribünlere oynadı ve Ertuğrul Hoca'da bu durumu eleştirdi.

Hazırlık maçı ve alt ligden bir takıma karşı oynanıyor, as oyuncuların olmadı maçta bu kadar taraftar bile normal olarak karşılanabilir.

Üzerinde durmaya gerek yok bizim hazırlık maçında değil lig ve Türkiye Kupasında ki maçlarda taraftara ihtiyacımız var.[/B]

ZiDaNe58 11.10.2011 09:03

Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla

58akif34 11.10.2011 10:50

[QUOTE=ZiDaNe58;746504]Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla[/QUOTE]

Kardeş elazığspor bank asya 1 ligde oynuyor şuan 10. Sırada 5 maçta 7 şuan toplamış keşke bunları önceden bilseydin maça kesin giderdin

favori58 11.10.2011 11:06

[QUOTE=Besyo_cu;746503][B]Futbol anlayışı daha doğrusu spor sevgisi ve anlayışı değişti. Önce ki dönemlerde ki gibi körü körü destek artık yok. Takımın iyiyse izlemesi keyif veriyorsa maçları değil antrenmanları bile yoğun taraftar desteği görüyor. Başka bir tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte...

Ülkemizde taraftarı ile meşhur Bursa bile kötü gidişatı yüzünden geçtiğimiz haftalarda neredeyse boş tribünlere oynadı ve Ertuğrul Hoca'da bu durumu eleştirdi.

Hazırlık maçı ve alt ligden bir takıma karşı oynanıyor, as oyuncuların olmadı maçta bu kadar taraftar bile normal olarak karşılanabilir.

Üzerinde durmaya gerek yok bizim hazırlık maçında değil lig ve Türkiye Kupasında ki maçlarda taraftara ihtiyacımız var.[/B][/QUOTE]

Maça ben küçük oğlumla gittim . Stada girince bana söylediği " baba maç seyircisiz mi oynanıyor oldu" Bu konuyu maça gelen arkadaşlarlada konuşup eleştirdik. Pazar günü,hava iyiyken,( tam bir maç havası) piknik havası yokken,üstelikte maç beleşken,ayrıca haberdede dendiği gibi takımın en çok desteğe ihtiaç duyduğu anda gelmemenin hiç bir mazereti olamaz. Yok efendim iyi sonuçla alaklaymış,yok efendim Bursada bile maça az seyirci gelmiş. Besyocu kardeş,olumsuzu örnek gösterme,üstelik Sivasspor'un şu anda özel bir durumu var. Şartlar ne olursa olsun o maçta stadın büyük bölümü dolmalıydı bunun geçerli izahı olamaz

58akif34 11.10.2011 11:33

mahalle maçı yapsa kaldırımda destekleyen arkadaşlar vardı bir zamanlar galiba hepsi eskide kalmış

sivasfutbol 11.10.2011 11:35

Bu takımın aklını başına getirir işte. Ayrıca maç saatinin 17 olması çok vakitsiz bir an maç 19'da falan olsaydı daha fazla kişi olurdu. Bende gidecektim ama dershanem nedeniyle gelemedim maça. Bu konuda kimseye sitem etme hakkınız yok ayrıca, gerekli tanıtım yapılmadı. İstasyon caddesinde ki iki üç reklam panosuna duyuru amaçlı reklam verseydi stadın yarısı dolardı.. Diyeceksin internette duyurdular ya, kaç kişi sivasspor sitelerine bakıyor ki her gün? Sadece maç günleri bakıyor insanlar..

Sivaslibey 11.10.2011 11:40

[QUOTE=ZiDaNe58;746504]Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla[/QUOTE]

Evet Elazigspor Bank Asya'da. Fakat Zidane58'in dedigi gibi baska takim yokmuydu. Gereksiz bir maç. Elazigspor senin rakibin degil. Yedeklerini oynatmak istiyorsan disine göre bir rakip bulacaksinki yedeklerinin ne oldugu belli olsun.

Ha bu demek degilki Sivas'ta olsaydim maça gitmezdim, aksine kesin giderdim.

Riza hoca herhalde takima moral ve güven asilamak için bank asyadan takimlarla hazirlik maçi yapiyor.

Magdem öyle daha kötü takimlar ile oynatki bol gollü, bol pozisyonlu maç olsun, yedekler kendilerini bulsun.

adres58 11.10.2011 11:58

Ben onu bilmem, Sivassporun değerini gurbetçilerimiz daha çok biliyor.. Bilen biliyor km lerce yol tepip bir kaç hemşeri göreceğim hasret gidereceğim diye can atan insanlarımıza şahit oldum. Ankaradan çıkarlar Eskişehire Karabüke maça gelirler... Adanadan çıkarlar Kayseriya maça giderler, Ispartadan çıkar Antalya ya maça giderler... Ama bizimkiler kahveden çıkmaz, yanıbaşlarındaki ücretsiz stadyumda maç seyretmeye tenezzül etmezler. Şurda 5000 seyircin olsa kötümü olurdu yani... Biz klavyelerde atıp tutmasını çok iyi biliyoruz (ben dahil) sonra İrlandacılık oynamaya geldimmiydi üzerimize yok... Herkesin kendi payına [B]yazıklar olsun[/B] diyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29.