![]() |
Antep'e Golüm Var
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.navra.JPG[/IMG]
Ankaragücü karşısında attığı golle adından söz ettiren ve Sivasspor’un gizli gol silahı olarak bilinen Jakup Navratil, müsabaka öncesinde de iddialı konuştu. Navratil, Gaziantepspor karşısında Sivasspor’un açık farklı galip geleceğini dile getirerek, “Bu müsabakada takımımız farklı kazanarak galibiyet sevinci yaşayacaktır. Taraftarlarımızın da desteğiyle başarımızı sürdürerek yolumuza devam edeceğiz. Galibiyet sevincinde atacağım gol ile ben de pay sahibi olacağım. İddia ediyorum Gaziantepspor filelerini havalandıracağım, taraftarlarımızı sevindireceğim” dedi. Yeni Ülke |
Cevap: Antep'e Golüm Var
insallah yakubum :)
|
antepi yenelimde gollerin kimden geleceğinin önemi yok:)
|
Insallah Navratil'in dedigi gibi farkli kazaniriz ama yine önemli olan 3 Puan.
|
yakup kendinı deşıfre etme adamım,gizlı golcusun:)
|
Navratil giydiği forma'nın hakkını veren bir futbolcu.. Helâl olsun, bizi başarılara getire bilcek Navratillere ihtiyacımız var..
|
ENAROMO YOK bu hafta süpriz golcüye ihtiyaç olacak forvetde etkili adam yok navratil karambolden kornerden gol atabilir ben ermandan bu maçta patlama bekliyorum navratil defansımızın bel kemiği durumunda inşallah golünüde atar.
|
vaaaaaaaay en begendiğim ve sevdiğim oyuncu navratil farklı kazanacaz demiş bide inşallah navratilim golünüde atarsın inşallah sivasın luganosu:D
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;746732]vaaaaaaaay en begendiğim ve sevdiğim oyuncu navratil farklı kazanacaz demiş bide inşallah navratilim golünüde atarsın inşallah sivasın luganosu:D[/QUOTE]
super bir yakistirma tebrikleri yigido bizim medya iste sivasta diye hic umursamiyor ama hem golcu hemde defans buytulmus takimlarda olsa yerden goge sigdiramazlar ama olsun o bizim yigidomuz |
[B]helal olsun be cok dobra dobra konusmus hic lafini cekmemis demkki kendini iyi hazirliyor insallah uc atarsin adamim benim [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |