SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32950)

SivasSpor.Com 17.10.2011 13:31

Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.antreman.sivas.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımların yeni lige konsantre olduğunu belirterek, tüm takımları zor günlerin beklediğini söyledi. Gaziantepspor karşısında eksik oyuncuların yokluğunu ciddi manada hissettiklerini kaydeden Çalımbay, karşılaşmadan puansız ayrılmamanın da önemli olduğunu dile getirdi.

Karşılaşmaya stopersiz çıktıklarını, bu mevkideki oyuncuların tamamının da sakat olduğunu aktaran başarılı çalıştırıcı, bunun yanı sıra takımın en önemli oyuncularından birisi olan ve çok iyi bir form yakalayan Nijeryalı golcü Michael Eneramo'nun annesinin vefatından dolayı maçta yer alamamasının kendilerini zorladığını vurguladı.

İleride çoğalamadıklarını ve rakiplerini çok fazla zorlayamadıklarını aktaran Rıza Çalımbay, "Kendi saha ve seyircimiz önünde 3 puan almak istiyorduk. Ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Karşılaşmanın ilk yarısında çok kötüydük ve istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. İkinci yarıda kendimizi topladık istediklerimizi de yaptık ancak sonuca gidemedik. Hiç puan alamamaktansa bir puan almakta iyidir. Puan puandır. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha dikkatli olacağız" dedi.

Ligin tüm takımlar için zor geçeceğini dile getiren tecrübeli teknik adam, Sivasspor olarak ta zorlu bir peryoda gireceklerini ifade etti. Kayserispor, Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Trabzonspor ile arka arkaya zorlu maçlar oynayacaklarını belirten Rıza Çalımbay, tempolarını artırmaları gerektiğini belirterek, "Şu oynadığımız oyunun mutlaka üstüne çıkmamız gerekiyor. Bilhassa, ilk yarıda oynadığımız oyun gibi oynarsak bizim için lig hüsran olur. Ama ikinci yarıda oynadığımız oyunun biraz daha üstüne çıkabilirsek, istediğimiz puanları da alırız, istediğimiz yerde de oluruz. Bu konuyu futbolcu arkadaşlarımızla da görüşüyoruz. Onlarda durumun bilincinde. En kısa zamanda toparlanarak zorlu periyottan en iyi sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

doktor38 17.10.2011 13:34

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
kayseri -1 mersin-1-3 beşiktaş-1 fener-0 gençler-3 gs-1-0 trabzon-1-0 olası 8 puan ediyor.gayet iyi.hermaça 3 için çıkmamak gerekiyor bazı maçlar 1 liktir hoca buna göre tedbirler alır heralde.

Yusuf Çevik 17.10.2011 13:45

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
[I][FONT="Arial Narrow"]Hocam haklısınız,gerçekten bizi çok zor maçlar bekliyor.Artık kolay diyebileceğimiz bir maç yok.Onun için çok çalışmalıyız ve yapacağımız her maça galibiyet için çıkmalıyız.

Haftaya ve ondan sonraki haftalar çok zorlu bir periyoda giriyoruz.Kayserispor zor rakip gibi görünüyor.Ancak biz ALLAH`ın izniyle bu maçtan galip ayrılacağız.Hayırlısı olsun.[/FONT][/I]

ZiDaNe58 17.10.2011 15:22

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
kolay maç yok maçların hepsi zorlu.takımlar taş gibi

Ahwettt 17.10.2011 15:44

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
Bir takımın bel kemiği olan defansta bu kadar sakat var iken o zor günleri başarı ile atlattıkya. İnanıyorumki sakatlar takıma dönünce bu takım ilk 8 içinde olur.Buna yürekten inanıyorum.

58 Genç Yiğido 17.10.2011 15:57

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
alabileceğimiz kadar puan almalıyız akıllı oynarsak hepsinden puan alırız.biz takımımıza güveniyoruz

karakocyakup58 17.10.2011 17:11

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
[QUOTE=ZiDaNe58;747294]kolay maç yok maçların hepsi zorlu.takımlar taş gibi[/QUOTE]

.... bizde taş gibiyiz bişi olmaz .d

furky.b 17.10.2011 17:46

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
Faty Dondu :)
Defansimizin Gobeginde Su An Sorun Yok..
Kivanc sakatmi beyler ?

u2sivasspor 17.10.2011 18:17

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
Eğer takımımız yürğiyle oynarsa alamayacağı maç yok gibi yeterki bursaspor maçındaki gibi oynasın

HALIL 17.10.2011 20:07

Cevap: Yigidoyu Zorlu Maçlar Bekliyor
 
tam kadro olursak yenecez diyecem ama cekiniyorum açikcasi

insallah iyi yerlerde olacagiz bu takima guveniyorum !


WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005