SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32978)

kangallıwert 23.10.2011 16:00

Yazıklar Olsun!!

Burda 2 senedir beni bilen bilir takim yenilince laf etmem..[B]Ama takim sahaya ruhsuz cıkar ve Cogu sivasspor taraftarina gore derbi sayilan macta fark yerse [B](6-2)[/B] iste o zaman bu takimada hocaya yaziklar olsun derim...[/B]Sezon basında kadro yetmez diye actigim bir sürü konu onerdigim oyuncular vardi ama sadece adam akilli 2 oyuncu alindi oda zorla ve trasnfer sezonu bitmeden once...Simdi bakiyorumda [B]s[U]ag beke(Ugur)[/U][/B] kolidor gibi...[U][B]Pedriel[/B][/U] desen beni kovsalarda tazminat alsam havasında.[B].Mehmet Nas [/B]32 yasına gelmis birsey yapmaya calişiyor ama yapamiyor...[B]Hayrettin eski Hayrettin degil [/B]adam kaciriyor 60dan sonra pili bitiyor...Kaleci desen 2 mac iyi 1 mac kotu istikrar yok...[B]İlerde 2-3 oyuncunun kisisel becerisine bakiyoruz.[/B].Onlarda gününde olmazsa sonuc ortada...Hocanında tercihleri tartismaya aciktir tabiki...Onu yazmiyorum bile..Ve gelelim su [B]Kondisyoner [/B]meselesine takima acil bir kondisyoner lazim oyuncular sahada ruh gibi geziyor..Her hafta 10 tane sakat oluyor bunada bir cozum lazim..[B]Ve bu rezilligi yasatan bütün Oyuncular Tebrik Ediyorum..[/B]..

[B][I]Not:Küme düsmeyiz ligi 13-15 Sıra araliginda bitiririz diye düsünüyorum..Ama bunu basari gorurlerse bilemem..[/I][/B]

KaRiZmA YiĞiDo 23.10.2011 16:05

Cevap: Yazıklar Olsun!!

Hak vermemk elde değil be kardeş bu ruhsuzlar Sivas'ı ve Sivas Spor'u ağzına almasın DEFOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL'un topunuz Sivas Spor'dan sahada gezinen koyun sürüsü

burak58as553 23.10.2011 16:10

Bu kadar kötü bir defans görmedim hayatımda..Resmen topu paylaşamıyorlar..

münihli_58 23.10.2011 16:10

Bravo, Trabzona 6-1 Kayseriye 6-2, derdiniz ne sizin?? Derbi saydigimiz maclarda bizi sasirtmiyosunuz sagolun yani 6sar 6sar gidiyoruz..!!

KIZILCAN 23.10.2011 16:12

bize bu hezimeti yaşatan,tarihe kara leke süren bu altın 11 adamın gözlerinden öpüyorum.sevgili futbolcularımız,bu gece başınızı yastığa koyduğunuzda ne hissedeceksiniz,rahat uyuyabilecekmisiniz?

fatih585858 23.10.2011 16:14

Zaten bu yazdığın isimleri bu sitedeki bir çok insan yazdı. Yine de Süper lig seviyesinden çok uzak bu futbolcularda ne gördülerde devam kararı aldılar anlamak çok zor. Son iki sezonda Süper lige yükselmiş takımların çoğu ortalama 15-20 transfer yaparak düşmeye zemin hazırladılar. Bundan dolayı Süper ligte bu sayede zor kaldık. Bu sezon yükselen takımların oynadığı futbol ve futbolcu kapasiteleri daha iyi. Kendi görüşüm bu takım düşmez. 10 ve 15.cilik arasında ligi tamamlayacağını düşünüyorum . Bu Futbolcu kadrosundan fazla bir şey beklemenin çokta mantıklı olduğu kanısında değilim.

mühendisburak58 23.10.2011 16:21

merak etmeyin gençler ligde bizim yerimiz belli her sene 15.yiz düşmeyiz yani.üstelik sivassporda olmasa bu lige kim renk verir.kim playa yazdırır.onun için olmamız şart yani.;)

phoenix 23.10.2011 16:22

kadro secimi yanlıs hocanın cok yanlıs ..

infial§ 23.10.2011 16:22

artık sabrımız kalmadı,bu rezalete kım ne açıklama getırecek meraktaym,eger çıkıp konuşmaya yuzlerı varsa,bursaspor'u yenen bu takım dı n'oldu da bu skor oluştu.sıvasspor tarıhıne kara bır leke daha eklendı,bu hezımet te dış faktorler ın katkısı yok(hakem,sakatlık,zemın vs)bu haysıyetsız,karaktersız adamların yuzune tukurmek ten başka bı sey gelmez elımızden:mad::mad:

B.DUMANLI 23.10.2011 16:23

Bu adamlar maaslarini aliyor,tesislerde yiyip iciyorlar ve her türlü imkanlardan yararlaniyorlar sahada gösterdikleri bu kisiliksiz futbol ise seyirciyi adeta cildirtan cinsten.Bugüne kadar alinan 8 puana ihanettir ,Kayseri´de oynayamadigimiz futbol.Bir takim yenilir serefiyle,haysiyetiyle yenilir.Bugünki yenilginin tarifi olsa olsa ,kisiliksiz futbol olurdu.Bir takim düsünün ,hic birsey yapmiyor,Sivasspor gibi sahada,gene bir takim düsünün hicbirsey yapmadan rakibin hatalarindan dolayi farka gidiyor.Gökhan Ünal´i adeta kahraman yapiyor bu macda.Teknik kadro ise icler acisi.Bu sivasspor bu yilda düsmemek icin oynar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:32.