![]() |
Unutulmaz spor sözleri...
"Takım içinde karar aldık ve Robben'e bildirdik. Sahaya çıktığımızda o kendi topunu getirecek" [B]Wesley Sneijder[/B]
''Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım" Bir milli maçı anlatan [B]İlker Yasin[/B]'in, ilk dakikalarda bir gol yiyen kaleci [B]Hayrettin Demirbaş'[/B]a olan serzenişi [B]Sinisa Mihajlovic:[/B] "Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli" [B]Jose Mourinho[/B]: "Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?" "Her maçımı son maçımmış gibi oynarım" [B]Allen Iverson[/B] "Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı..." [B]Michael Jordan[/B] "1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı" [B]George Best[/B] Dünya'da iki tip basketbolcu vardır Jordan ve diğerleri" [B]Magic Johnson[/B] [B]Muhabir[/B]: İspanya'da başarılı olabilecek misin? [B]Maradona[/B]: Top orada da yuvarlak değil mi? Çünkü dörtlük diye bir şey yok" "Neden bu kadar çok üçlük atıyorsun?" sorusuna [B]Antonie Walker'[/B]ın cevabı... [B]Sunucu[/B]:Sergen 18 yaşından küçükler de iddaa oynuyo,onlara ne diyeceksin? [B]Sergen[/B]:Almanya liginden uzak dursunlar çok sürpriz oluyo. |
Cevap: Unutulmaz spor sözleri...
[B]Sunucu[/B]:Sergen 18 yaşından küçükler de iddaa oynuyo,onlara ne diyeceksin?
[B]Sergen[/B]:Almanya liginden uzak dursunlar çok sürpriz oluyo.[/QUOTE] [B]adamin bütün isi gücü dalga[/B] :D |
[B][COLOR="DarkRed"]
''Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım" Bir milli maçı anlatan İlker Yasin'in, ilk dakikalarda bir gol yiyen kaleci Hayrettin Demirbaş'a olan serzenişi[/COLOR][/B] abi cok güldüm ben buna bu hayrettını cok duydm .D:D |
Ümit Aktan den ''' Okan Buruk ayağı kırık'''
İlker Yasinden '''Rıdvan ayağını sarmış sarmalamış yine oynuyor''' İlker yasin den '''Ağlamak istiyorum''' |
[B]Basit gol yiyoruz : Rıza ÇALIMBAY.[/B]
|
wats ken ay du..samtayms..its dı fıtbıl,dets dı fıtbıl..
|
" Ha Milan ha Madrid farketmez önemli olan 2side Italyada :D " Lothar Matthäus
|
1860 münih sayesinde milyoner olan tek kisiyim.
daha önce milyarderdim. karl hetzl (rahmetli eski kulüb baskani) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |