SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33061)

Abdullah DuMaN 03.11.2011 13:11

Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
[B]"Fener'in de gücünü biliyoruz, kendimizin de"[/B]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Fenerbahçe'nin gücünü de biliyoruz, kendi gücümüzü de biliyoruz. Biraz kapasitemizin üzerine çıkarsak, maçtan çok iyi bir şekilde ayrılacağız'' dedi.

[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/rizacalimbay_basin01.jpg[/IMG]

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan Sivasspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligde bulundukları konum itibariyle Fenerbahçe maçından puan almaları gerektiğini belirten Çalımbay, ''Çünkü hakikaten zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe maçından sonra Gençlerbirliği, Galatasaray, Trabzonspor ile üst üste oynayacağız. Bu maçları da iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Seyircimiz önünde de çok iyi bir şekilde mücadele edip, puan almamız lazım'' diye konuştu.

Beşiktaş maçında aldıkları mağlubiyete çok üzüldüğünü aktaran Çalımbay, ''Bundan önce oynadığımız Beşiktaş maçı, en üzüldüğüm maçlardan bir tanesi. Yani rahatlıkla puan alıp geleceğimiz bir maçtı. Yaptığımız bireysel hatalar ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, o yüzden kaybettik. Ama bundan önce kendi sahamızda oynadığımız Mersin İdmanyurdu maçı olsun, Bursaspor maçı olsun, çok iyi maçlardı. İnşallah o maçların biraz daha üstüne çıkarsak, Fenerbahçe'den puan ve puanlar alırız. Ben takımıma güveniyorum'' ifadelerini kullandı. Geçen senelerdeki gibi sıkıntılı günler yaşamak istemediklerinin altını çizen Çalımbay, ''Çünkü Sivasspor takımı, 3 seneden beri düşmemeye oynuyor. Onun için de bu sene aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorsak, mutlaka buralardan puan çıkarmamız şart'' dedi.

Şu anda kart cezalısı olan genç stoper Mahmut Boz dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirten Çalımbay, ''Onun dışında tüm arkadaşlarımızın durumu iyi. Ama biraz maç eksiği olan arkadaşlarımız var. Normalde kampa 18 kişi girecektik, 19 kişi giriyoruz, 'ne olur, ne olmaz' diye 1 kişi fazla alıyoruz. Bir eksiğimiz yok. Fenerbahçe'nin gücünü de biliyoruz, kendi gücümüzü de biliyoruz. Biraz kapasitemizin üzerine çıkarsak, maçtan çok iyi bir şekilde ayrılacağız'' diye konuştu.

-Futbolcuların görüşleri-
Sağ bek oyuncusu Uğur Kavuk ise taraftarlarının desteğiyle maçı kazanmak istediklerini bildirdi

Fenerbahçe'nin uzun süredir ligde yenilgi yüzü görmediğine vurgu yapan Mehmet Nas da, ''Sahamızda inşallah Fenerbahçe'ye karşı galip gelip, onların yenilmezlik serisine son vermek istiyoruz'' diye konuştu.

Ziya Erdal da Fenerbahçe maçının önemine değinerek, ''Fenerbahçe iyi bir takım, ama kazanmamız lazım. Çünkü üst sıralara oynamak istiyoruz. İnşallah tatile de iyi bir şekilde çıkarız'' dedi.

[B]-İdman, soğuk hava ve kar yağışı altında gerçekleşti-[/B]

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idman, 1 saat sürdü. Isınma hareketlerinin ardından futbolcularını 3 ayrı gruba ayırarak dar alanda 5'e 2 top kapma çalışması yaptıran Çalımbay, daha sonra çift kale maçta oyuncularının son durumunu gördü. Çift kale maçta, Fenerbahçe maçında şans vermeyi düşündüğü onbiri de deneyen Çalımbay, oyuncularına zaman zaman bazı uyarılarda bulundu.

Forvet ve bazı orta saha oyuncularına gol çalışması yaptıran Çalımbay, oyuncularını Fenerbahçe maçına motive etmeye çalıştı. Sivasspor'un 1-0 kazandığı Mersin İdmanyurdu maçında, Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki'nin tekrar edilen üst üste 2 penaltı atışında da topu direğin üstünden auta göndermesi üzerine penaltıcı oyuncu arayışına giren Çalımbay, idmanın son bölümünde kaleci Nihat Şahin'in koruduğu kalede Eneramo, Pedriel ve Erman'a penaltı atışı kullandırdı. Antrenman, soğuk ve karla karışık yağmurlu bir havada gerçekleşti. İdmanda oyuncuların neşeli ve istekli oldukları gözlendi.

Bu antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, tesislerinde kampa girdi. Sivasspor, Fenerbahçe karşısına, Beşiktaş maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Mahmut Boz ile sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'dan yoksun bir kadroyla çıkacak.

[B]-Sivasspor'un muhtemel onbiri-[/B]
Sivasspor'un Fenerbahçe karşısına ''Borjan, Uğur (Kerim), Navratil, Murat (Faty), Ziya (Hayrettin), Mehmet Nas, Kadir, Erman, Grosicki, Pedriel, Eneramo'' onbiri ile çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Danimarkalı golcü Morten Nicolas Rasmussen ve gole dönük oyuncu Cihan Yılmaz'ı ise yedek soyunduracağı, maçın gidişatına göre oyuna alacağı tahmin ediliyor. Kırmızı-beyazlı ekipte, kaleci Atilla ile Kıvanç Karakaş, Milan Cerny gibi isimlerin de yedekler arasında yer alması bekleniyor.

Sivas'ta yarın karla karışık yağmurlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığının 0 ile 7 derece arasında olması tahmin ediliyor.
[B]Ajansspor[/B]

Yusuf Çevik 03.11.2011 13:19

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
Kendimizi bilmemiz çok iyi.Fenerbahçe`de gerçekten çok hızlı koşan adamlar var ancak bizdede öyle adamlar var.

Çıkıp sahaya Yiğidolara yakışır bir şekilde mücadele etmeliyiz.Bu maçdan biz galip geleceğiz inşALLAH.

58akif34 03.11.2011 13:55

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
maçtan galip ayrılacağız inşallah sana ve takımımıza güvenim tam inşallah alacağız bu maçı

58 SiVaSıM 58 03.11.2011 15:32

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
nas ve pedriel 11de başlamasın biz fbyi parçalarız rasmussen ve kıvanç 11de başlamalı

HALIL 03.11.2011 19:41

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
iyi bir kadro kur futbolcular istekli olsun yeneriz fbyi insallah

58MUAMMER58 03.11.2011 21:08

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
HOCAM FB ÇOK gözünde büyütülecek takım değil kadrosu iyi olabilir biz maçları ya hakem hataları yada senin ve bazı oyuncuların bireysel hatası yüzünden kaybediyoruz eğer o hatalar yapılmazsa mutlaka puan alırız başarılar dilerim tüm takıma ve sana başarılı olmanı canı gönülden istiyorum

adalı harun 03.11.2011 21:19

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
bu takımda rasmusenle cenry nasıl oynamaz hayret
rasmusenin olmadığı bir on bir ile maç almak çok zor
rıza hoca sonunu hazırlıyor

DOGU_BEY 03.11.2011 23:33

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
[B][QUOTE=58MUAMMER58;750150]HOCAM FB ÇOK gözünde büyütülecek takım değil kadrosu iyi olabilir biz maçları ya hakem hataları yada senin ve bazı oyuncuların bireysel hatası yüzünden kaybediyoruz eğer o hatalar yapılmazsa mutlaka puan alırız başarılar dilerim tüm takıma ve sana başarılı olmanı canı gönülden istiyorum[/QUOTE]


gözümüzde büyütmeyeceğiz tabi ki ama gerçekelri de göreceğiz abi...fb şu an takım oyunu anlamında ligin en iyisi..rıza hoca hiç bir önlem almadan çıkarsa bu maça malesef daha ilk yarıda maç bizim için biter...[/B]

şarkışla 58 04.11.2011 06:25

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
Kerimin ne işi var şimdiye kadar oynamamış adam bu maçta nasıl oynayacak.Ayrıca Pedriel ve Mehmet ilk 11 de olmamalıdır.


BORJAN
UĞUR
ZİYA
NAVRATİL
MURAT
KIVANÇ
GROSİCKİ
KADİR
ERMAN
ENERAMO
RASMUSSEN

izmirliyigido 04.11.2011 07:48

Cevap: Fenerin Gücünüde biliyoruz Kendimizinde
 
[B]Ben kaleci Borjan yerine Atilla'yı tercih etmesini isterdim. Benim ki sadece bir düşünce. Fakat[/B] MEHMET NAS ve PEDRİEL'[B]in oynamasına kesinlikle karşıyım !.. Ne işleri var şimdi bu ikisinin.[/B]

Takımda savaşan, topu ileriye götüren, mücadeleci, atakları ileriye yıkacak oyunculara ihtiyaç var. Bu da ancak ileride Rasmussen, orta saha da ilk 1 saat Kıvanç'ın, son yarım saat taze güç CİHAN YILMAZ'ın maçı olur.

[B]Neyse Rıza hocanın bir bildiği vardır. İnşallah Fenerbahçe'nin 26 maçlık serisine bu sefer SİVASSPOR'um son verecek !..[/B]








.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:10.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005