![]() |
Sivasspor 1-1 Gençlerbirliği
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsgenc.jpg[/IMG]
Sivassporumuz kendi sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz. Fenerbahçenin yenilmezlik serisine son veren Sivassporumuz kendi sahasında geriden geldiği maçta Beşiktaş'ı mağlup eden Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Rıza ÇALIMBAY'ın en zor maçımız dediği bu önemli müsabakaya Sivassporumuzun şu 11'le sahaya çıktı. [B]Sivasspor[/B] 26 Milan Borjan 3 Ziya Erdal 21 Jakub Navratil 22 Murat Akça 67 Uğur Kavuk 8 Kadir Bekmezci 10 Kamil Grosicki 11 Erman Kılıç 66 Kıvanç Karakaş 14 Michael Eneramo 30 Ricardo Pedriel Suarez [B]Gençlerbirliği[/B] 1 Ramazan Köse 4 Aykut Demir 6 Ante Kulusic 59 Mehmet Sedef 8 Labinot Harbuzi 9 Yasin Öztekin 17 Hurşut Meriç 20 Soner Aydoğdu 24 Özgür İleri 40 Cem Can 18 Herve Tum |
Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği
Belki Pedriel, Rasmussen değişikliği olabilir. ama gelende ideal kadromuz bu şekilde....
Saat 12:30 itibarı ile canlı yayın sitemizde olacaktır... |
[B]Her galibiyette kasamıza daha çok para giriyor ve devre arasında daha kalıtelı futbolcular transfer edilebilir..SANDRO MENDONCA ya hangı zihnıyetle para verıp alındı anlamış degılım halen[/B]
|
[B][I]Maça bi kezde Pedriel le başlamasak nasıl olur acaba.? Ben Rıza hocanın yerinde olsam Pedriel'i 60 tan sonra oyuna alırım....
Kendi sahasında üstün olan bi Sivasspor ve deplasmanda başarısı olmayan bi Gençlerbirliği Bu maçı 3-1 veya 2-1 alırız diyorum başkada bişey demiyorum.:)[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;752081][B][I]Maça bi kezde Pedriel le başlamasak nasıl olur acaba.? Ben Rıza hocanın yerinde olsam Pedriel'i 60 tan sonra oyuna alırım....
Kendi sahasında üstün olan bi Sivasspor ve deplasmanda başarısı olmayan bi Gençlerbirliği Bu maçı 3-1 veya 2-1 alırız diyorum başkada bişey demiyorum.:)[/I][/B][/QUOTE] Hayırlı sabahlar tüm yiğidolara.Pedriel konusu hocanın oyun sistemi ile ilgili sanıyorum.hoca 4-2-3-1 oynatıyor takım hücumdayken pedriel çift santfora geçiyor takım savunmadayken pedriel sağ kanada destek veriyor.Naçizane benim analizim bu.Daha iyi yorumlayabilen arkadaşlar bilgilendirirse eyvallah. |
[B] Haydi Sivas Tam Zamanı .... 3-0 diyorum İnşallah :)[/B]
|
[B]Kıvanç`ın ilk 11`de oynaması doğru bir karar.2 hafta önceki performansı takdir edilecek bir performans.Ancak bu maç ne olur bilmiyorum.
inşALLAH kazanan taraf biz olacağız..:)[/B] |
benim gönlüm herkes gibi RASMUSSEN den yana.hoca bugün 4-4-2 desin Rasmusseni oynatsın rakip zayıf nispeten .Hocam yüreğimizin sesini duy pedrieli oynatma.
|
[QUOTE=YuSuF;752085][B]Kıvanç`ın ilk 11`de oynaması doğru bir karar.2 hafta önceki performansı takdir edilecek bir performans.Ancak bu maç ne olur bilmiyorum.
inşALLAH kazanan taraf biz olacağız..:)[/B][/QUOTE] kıvanç sakat veya cezalı olmadıkdan sonra hocanın keseceğini sanmıyorum.takım için çok çok önemli bi oyuncu.çok rahat adam geçiyor devamlılığı iyi çok koşuyor çok iyi şut atıyor. |
Kadro genel anlamda doğru bende Pedriel yerine Rasmussenle başlasın istiyorum.60 tan sonra denemek lazım bide 1 ya da 2-0 yencez bu maçı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:06. |