![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.cernnyy.jpg[/IMG]
Kendi sahamızda Gençlerbirliği ile oynadığımız maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Maçta göze çarpanlar : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
ya fener maci mucize bu bir kabus diyelimmi anlamdin 1-0 getir sonunda beraberlik o ne ala memleket
|
elini kolunu sallıyarak galip gelinecek amçta berabere kalıyoruz
değişikliklerde geç kalan rıza hocayı kınıyorum ..gol resmen geliyorum diyordu..bunu anlamak içim futbol alimi olmaya gerek yok |
Kendi sahamızda Gençlerbirliği ile oynadığımız maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : FB macindaki hirs ve istek yok... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Iki takimda 1 puani haketti... Maçın en iyisi kimdi : KIVANC KARAKAS Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas Maçta göze çarpanlar : Kivanc bu takimin beyni. Kivanc olmayinca ayaga paslarla gelemiyoruz ve sürekli hava toplariyla cikmayi deniyoruz.. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Adil yönetti. Tebrikler! Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kivanc ve Erman oyunda kalmalilardi, Mehmet Nas gereksizdi... |
Bu maçı Sivasspor`da alabilirdi,Gençlerbirliği`de.Yine Defansif hatalarımızdan dolayı golü kalemizde gördük.Rıza hoca takımı o kadar çalıştırıyor,futbolcuların beceriksizliği.
[B]Eneramo`ya yapılan 1 penaltımız vardı o verilmedi[/B].Çok net penaltı idi.Evimizde puan vermemiz çok kötü oldu. Haftaya çok zorlu Galatasaray maçı var,ona çok çalışmalıyız.Herşeye rağmen yenilmedik.Ama dediğim gibi evimizde alacağımız bir maçtı,sağlık olsun.Yola devam... |
beceriksizlik!!! gol kaçirma rekorlari !!! atamayana atarlar !!! kaçan 2 puan gs ve ts maçlari oncesinde canimizi yakabilir insallah surpriz puanlar çikaririz ozelikle ts maçini evimizde yenmeliyiz !!!
|
Riza hocayi elestirmek degil amacim ama hey gidi mubarek benim gibi maci izliyorsun ikinci devrenin basi takim baski ustune baski yiyor trene bakar gibi segridiyorsun zamaninda bir mudahale edemiyorsun,
|
Oyuncu kalitemiz cok asagilarda ocakta takima mutlaka takviye lazim diyorum,
|
[B]Maçta göze çarpanlar[/B] :Takimin kalite olarak geride oldugu(Kacan gollerde görüldü)
[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler[/B] :Bnce elimizdeki macı verdik... [B]Maçın en iyisi kimdi [/B]:Kıvanc [B]Maçın en kötüsü kimdi [/B]:Erman Maçta göze çarpanlar :Tribünlerin bos olmasi... [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler[/B] :İLk yari özellikle genclerbirligi adina taviz verdi sanki... [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz [/B]:Biraz gec kaldi..Orta saha coktu gol geliyorum demisti malesef... |
isabetsiz uzun paslar yüzünden ve net fırsatları değerlendiremediğimizden galibiyeti kaçırdık suarez rasmussenin yerine girmiş olsaydı ilk yari oyunu koparabilirdik
Grosıcki de fener maçının etkisinde kalmış çok formsuzdu Bu maçı kazanmalıydik artık zorlu bir seriye giriyoruz En azından cezalı oyuncumuz yok |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:46. |