![]() |
Arena'da Bulusalim...
[B]23 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 11:00'[/B]da genel satışa açılacaktır....Rakip takim yani eski acik tribün bilet fiyatlari tahmin edildigi gibi [B]30[/B] tl olarak aciklanmistir.([B]Maç günü Stad gişede 26 tl)[/B]...Macın oynanagaci tarih:[B]26 Kasım 2011 19:00 (Cumartesi günü[/B])....[B]K[/B][B]ırmızı - beyaz formayı görmek, o formanın yalnız ve terkedilmiş olmadığını hissetmek ve hissettirmek için Arena'da buluşalım[/B].....[I]Maç günü metro ile stada ulaşım, stad kapıları ve bilet satış gişeleri saat 16:30’da hizmete açılacaktır[/I].Umarim yaklasik 1 ay once oynanan sivas macindaki gibi 200 kişi gelmez ve bize ayrılan yeri dolduruz diye düşünüyorum..[B]Mac tahminime gelince macın 1-1 bitecegini düsünmekteyim..Pedriel yine sacma sapan goller kacirmazsa galibiyetle bile dönebiliriz...[/B]
|
Cevap: Arena'da Bulusalim...
[B][I]Mert abi senle gidecem biliyorsun...2 Kişi bizden :)[/I][/B]
|
Ben de arenada olacam inş. yeneriz gibime geliyor.
|
[QUOTE=Ferhat06;752244]Ben de arenada olacam inş. yeneriz gibime geliyor.[/QUOTE]
[B]Vay abi yolculuk nezaman bizim yerimizede bağırırsın artık.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;752245][B]Vay abi yolculuk nezaman bizim yerimizede bağırırsın artık.:)[/B][/QUOTE]
CUMAdan çıkacam inş. başkentli yiğidoları temsilen, kabul ederseniz. |
arenayı SİVAS diye İNLETELİM
|
3 kişi de biz varız bizide sayın arenayi inletecez
|
[B]Bazı arkadaslar toplanma yeri soruyor..Benim bildigim İstanbul Sivasspor Taraftar Derneginde toplanma olacak..Baska varsa benim bilgim yok burdan yazabilirsiniz..
[B][COLOR="Red"]Adres:Talatpasa Mahallesi Okmeydanı[/COLOR][/B]..Arkadaslar Metrobüsden indikten sonra turnekelerden gecip üst gecitle karsıya gectikten sonra 200 metre yürüme mesafesinde kime sorsaniz gosterir zaten sahsen ben oyle buldum :)[/B] |
[QUOTE=58akif34;752266]3 kişi de biz varız bizide sayın arenayi inletecez[/QUOTE]
bizim de ruhumuz inletecek stadı |
gidin va yiğidomun yalnız olmadığını gösterin yiğidolar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |