![]() |
Şok Şok Şok! Eneramo Yok...
[B]Eneramo 2 hafta yok...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33823&token=23900][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33823&token=23900[/img][/url] Gençlerbirliği maçında sert darbelere maruz kalan eneramo çekilen emarlarında dizinde yırtık tespit edilmiştir. Malasef Galatasary ve Trabzonspor maçlarında takımda ki yerini alamayacaktır...[/B] |
Cevap: Şok Şok Şok! Eneramo Yok...
sağlık olsun bu iki hafta rasmuşsen ve suarezle gol arayacağız demekki ikinci yarının sonlarında da cihan oyuna girecektir ben cihandan umutluyum formayı kapmak için muhakkak gol atacaktır inşallah bu maçlardan galibiyetle ayrılırız
|
Şansa bak adam tam form tutmaya başlamıştı.
|
geçmiş olsn inş en kısa zamanda iyileşir .... rasmussende iyi oyuncu
|
Olmaması kötü ama sorun değil. İnşallah Trabzon maçına yetişir. Olmaması karşı takımların kafasını karıştırır aslında. Oynasaydı Eneramo'ya göre plan kuracaklardı, şimdi Rasmussen'i tam olarak izlemedikleri için ona yeterli önlem alamayacaklar.
Bence Rasmussen de başarılı olacak ve gol atacak. Yeter ki G.Saray maçında yenilmeyelim, Trabzon maçında da puan kaybetmeyelim. . |
Eneramo bu takımın olmazsa olmazı. Kim ne derse desin grosicki'den de daha değerli bizim icin. Suarez ve Rasmussen ikilisi hicbi sekilde başarılı olamiyacagini düşünüyorum. İnsallah ben yanılırım fakat bu 2 maçta toplam 1 gol atarsak basaridir bizim icin. İnsallah ben yanılırım..
Eneramosuz bu takım kümeye düşer! |
[QUOTE=EneS ElmaS;752802]Eneramo bu takımın olmazsa olmazı. Kim ne derse desin grosicki'den de daha değerli bizim icin. Suarez ve Rasmussen ikilisi hicbi sekilde başarılı olamiyacagini düşünüyorum. İnsallah ben yanılırım fakat bu 2 maçta toplam 1 gol atarsak basaridir bizim icin. İnsallah ben yanılırım..
Eneramosuz bu takım kümeye düşer![/QUOTE] ligdede kaliriz, golleride buluruz, ama sonucta Eneramo takimin en önemli oyuncusu, o kesinlikle katildigim bir söz. |
grosickiyi göreceksiniz GS macinda yine döktürecek. Sadece büyük maclarda kosabildigi kadar kosuyor
|
sabah sabah moralımız bozuldu,şansımız bı turlu tutmuyo offf,trbzn maçına inşallah yetısır bu maçı cok bekledik,bu gun cuma namazda enaramo icın bol bol dua edelim yığıdolar
|
yokluğunu çok ararız ama inşallah düşündüğümüz gibi olmaz ama şimdiye kadar hep yokluğunu aradık maalesef
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54. |