![]() |
Güle güle Cio 18
Cihan Yilmaz ve Sivasspor sözlesmesini
karsilikli olarak fesh etti. Yeni hayatında başarılar diler.Emekleri için teşekkür ederiz. |
Cevap: Güle güle Cio 18
[B][I]Uzun zamandır kadroya giremiyordu,Ayrılması belkide geleceği için daha hayırlı olur.Sivasspor'a verdiğin emeklerin için teşekkürler Cihan Yılmaz..Bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim..[/I][/B]
|
orta sahada yaşanan hataları görürken cihan gibi bir oyuncuyu göndermek akıl işi değil yolun açık olsun Cio 18
|
ne diyelim hayirli ugurlu olsun
kötü sivasspor takimi zamaninda hep iyi olarak gözüktü takim düzelince kadroya bile giremedi girdigi veya oynadigi maclarda sanki ben burda oynamak istemiyorum dergibi performans gösterdi böyle olmasi belkide kendisi icin cok daha iyi olacaktir verdigi emekler icin tesekkür ediyoruz gidecegi takimlarda basarilar diliyoruz. |
benim en çok sevdiğim futbolcuydu hayırlısı olsun verdiği emekler için teşekkürler...
|
kendi için de takımımız içimde hayırlısı olmuştur inşallah
|
[B]Tırnak ucu kadar hirsi olsaydi rahatlıkla Avrupa'da bile oynayabilirdi keşke Beyni ile ayaklarını uyumlu çalıştırsaydı aslında Cihan için sıralacak çok keşke var...
Rıza Hoca Cihan'a yeterince şans verdi ancak özellikle bu sezon çok hayal kırıklığına yol açtı ne formunu koruyabildi nede sırtına geçirdiği formasını umarım tekrar kendisini ispatlayacağı günleri görürüz. Bkj maçlarında ki müthiş formu ile gönlümüzü kazandın maceran kısa sürdü ama unutulmazlar arasına girdin. Allah yolunu açık etsin...[/B] |
Çok yerinde bir karar zor zamanda takımma faydası olmayıp yan gelip yatarak yıllarca para kazandı. Geldi geleli hiç bir zman 3 maçı üst üste oynmadı Cihanı yedek bekelteceğine gençlerden bir futbolcu yedek bekletip zaman zamanda kadroya alması daha mantıklı. Yinede emeği için teşekkürler
|
Üzüldüm gönderilmesine. Yolu açık olsun,yeteneklerını tam kullanabılse cok daha ıyı yerlerde olabılır.
|
Yolu açık olsun Cihan abinin severdik kendisini emekleri için sonsuz teşekkürler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |