![]() |
17. Haftanın Hakemleri
[B]Maçlarda görev alacak hakemler şöyle;
21 ARALIK ÇARŞAMBA 18:00 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - FENERBAHÇE: Yunus Yıldırım 18:00 MERSİN İDMAN YURDU - ESKİŞEHİRSPOR: Süleyman Abay 18:00 KAYSERİSPOR - ANKARAGÜCÜ: Halis Özkahya 20:30 GALATASARAY - MANİSASPOR: Özgür Yankaya 20:30 SİVASSPOR - SAMSUNSPOR: Hüseyin Göçek 22 ARALIK PERŞEMBE 18:00 GENÇLERBİRLİĞİ - BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR: Tolga Özkalfa 18:00 TRABZONSPOR - ORDUSPOR: Mustafa Kamil Abitoğlu 20:30 BEŞİKTAŞ - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR: Barış Şimşek 20:30 GAZİANTEPSPOR - BURSASPOR: Serkan Çınar Şu ülke de başka hakem kalmamış gibi Hüseyin Göçek'i verdiler maçımıza. Hazır olun Yiğidolar yine bir hakem faciası ile karşı karşıyayız...[/B] |
Cevap: 17. Haftanın Hakemleri
inşallah adil maç yönetir yazmaktan bıktım fakat bu devran böyle bu adaletsizlige dur diyecek kimse yok allaha sığınıyorum
|
bi ş.siz daha haydi sivassporum al şu maçı
|
Hakem nekadar adaletsiz yönetsede yigidom üstesinden gelir. Umarim Maci Aliriz. Allah yardimcimiz olsun.
saygilar, kingsize58 |
Barış Şimşek denen şerefsiz hala mac mı yönetiyor ya..
|
bu adilere maç verenler daha da adi !:mad:
|
inşallah iyi maç yönetir artık hiçbirine inanmıyorum bu hakemlere adil olsunlar yeter kimsenin hakkını yiyip bize vermesinler bizim hakkımızıda kimseye vermesinler yeter
|
bu ülkede böyle işte çete bunlar çalıyor lar sonra şike sıvas spor dio itolu itler yok ya kardeşim olmuyo bu ülkede sistem bozuk
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |