![]() |
Futbol Analiz- Sipas Tv 19.12.2011
Arkadaşlar Sivas televizyonu Sipas Tv'de yayınlanmakta olan FUTBOL ANALİZ Programına canlı yayında soru sormak istiyorsanız bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
. |
Cevap: Futbol Analiz- Sipas Tv 19.12.2011
Hakem hataları karşısında Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler neden sessiz kalıyorsunuz? Neden Trabzonlular gibi ortalığı ayağa kaldırmıyorsunuz? Herşeyi taraftar mı yapmalı? Taraftara neden ön ayak olmuyorsunuz?
Erman ve Uğur'un performası için teşekkür ediyoruz. Kadir'inde geçen seneki gibi olmasını bekliyor teşekkür ediyoruz kardeşlerimize. İzmir'den Yalçın KINIK (izmirliyiğido) . |
[B]
Rıza hocam, devre arası takımdan ayrılması muhtemel yabancı oyuncular var mı? İkincisi bu takım 2 yıldır yaşadığı travmayı sizin gelişinizle birlikte üzerinden atmaya başladı...İnşallah şike soruşturması sonucunda da aklanacağız..Sormak istediğim soru şu: Belki erken ama gelecek sezonun planlaması için ne düşünüyorsunuz?[/B] |
Taraftarın küfürlü tezahüratı terketmesi için çalışma yapılacak mı?
|
hocam taraftara fırça at iç saha da daha ılgılı olsunlar.
|
esas sorun bizde bence her zaman söylüyorum istanbulda en çok sivaslı varmış olsa ne olacak destek yok ilgi yok sayımız az o zaman ne diyim BİZ BİZE YETERİZ diyeceğim
|
Nail bey, sizin programınız bu akşam hakemler konusunda dört dörtlük oldu size ve konuklarınıza teşekkür ediyorum. Sadece bu sizinle sınırlı kalmayıp tüm basın organlarında yankı bulsa, ses getirse çok daha etkili olur kanaatindeyim.
Sizin ve Abdullah YİĞİT kardeşimizin çabalarını takdirle takip ediyoruz ama tüm basından ve yönetimden hareket bekliyoruz. (izmirliyiğido) . |
alınacak oyuncuların cuma günü açıklanması bekleniyormuş her konuda anlaşılmış oynadıkları takımların en iyi oyuncularıymış
|
[B]Programı izleyemedim kimlerin gidip kimlerin kalacağına dair birşeyler söylendi mi ?[/B]
|
[B]işim olduğu için ben de hiç bakamadım programa...izleyen arkadaşlar eğer bütün programı özetleyip buraya yazarsa sevinirim...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:44. |