![]() |
Kimler Gönderilmeli?
[B][FONT="Comic Sans MS"]Rıza Çalımbay[/FONT][/B]: [B]D[/B][B]evre arası bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız...
[/B] Bu sozden hareket ederek kısa bir arastirma yaptim ve sizlerle paylasmak istedim.. [B]Ad Mevki Mac Süre [/B] [B]Tomas Rada [/B] Defans 0 0 [B]Souleymane Keita[/B] Orta Saha 0 0 [B]Sandro Mendonça [/B] Forvet 1 45 Sahsen ben bu oyuncularin ne ise yaradigini cok merak ediyorum.. [B][I]Ayrica siz Rıza hocanin yerinde olsaniz üstteki 3 oyuncu haricinde hangi 3 oyuncuyu gondermek isterdiniz?[/I][/B] [B][FONT="Comic Sans MS"]Benim kisisel olarak Sivasspor'un kalitesine uygun olmadigini düsündügüm 3 isim soyledir:[/FONT][/B] 1)Ugur Kavuk 2)Mehmet Nas 3)Ricardo Pedriel Suarez [B][FONT="Comic Sans MS"][I]__________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar..[/I][/FONT][/B] |
Cevap: Kimler Gonderilmeli?
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Oyum Sandro Mendonça'ya[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Gitmesi gerek 2 isim ise;[/FONT][/B] Ugur Kavuk,Mehmet Nas 3. ismi bulamadim:confused: |
Ben Mehmet Nas dedim ayrıca Atilla Yıldırım Sivasspor'un oyuncusu değil vazgeçilmişti alınmadı o şuan Kasımpaşada oynuyor.
|
tabiiki borjan..............
|
Cevap: Kimler Gönderilmeli?
Birden fazla seçenek seçilecek şekilde tekrar anketi düzeltebilir mi ilgili arkadaş ?
Çünkü listede birden fazla gonderilmesi gereken oyuncu var ... |
sandro,borjan,rada,keita ve uğur kavuk keşke gitseler
|
[QUOTE=Kokomo;756949]Birden fazla seçenek seçilecek şekilde tekrar anketi düzeltebilir mi ilgili arkadaş ?
Çünkü listede birden fazla gonderilmesi gereken oyuncu var ...[/QUOTE] [B]Benim kisisel olarak Sivasspor'un kalitesine uygun olmadigini düsündügüm 3 isim soyledir diye sıralayabilirsin [/B] |
Ben herhangi bir harekat beklemiyorum..
|
[CENTER][COLOR="Black"][B]Milan Borjan. (Hataları dolayısıyla)
Souleymane Keita. (Kaba bir tabir ama 2 sezondur yatıyor.) Tomas Rada. (Oynamadığı için çekimserim ama gitmeli ) Sandro Mendonça. ( Geldi geleli bir baltaya sap olmadı. ) Bence bunlar gönderilmeli.[/B][/COLOR][/CENTER] |
borcam :D
keita mendoça rada |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |