SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sen-Siz 4 Eylül Olmaz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33550)

SivasSpor.Com 17.01.2012 11:23

Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...

[CENTER][B][I]Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...[/I][/B][/CENTER]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33872&token=79203][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33872&token=79203[/img][/url]

[B]Sivassporumuzun cefakar taraftarı yiğidoların stadyumdan uzaklaşmasının sebebini tartışmaya açıyoruz. Sivassporumuzun 3. ligde oynadığı sezonlarda dahi tıklım tıklım dolan 4 Eylül Stadyumu, eski günlerini arar oldu. Yiğidoların, sayısal olarak gözle görülür bu düşüşün perde arkasında ise farklı nedenlerin olduğu söyleniyor.

Sebep her ne olursa olsun, haklı gerekçelerimiz de olsa, yiğidolarımızın tek görevi vardır; O da, gereken desteği vermesidir

İşte bizlere intikal eden bazı tepkileri siz değerli yiğidolara sunarak paylaşmak istiyoruz.

- Giriş ve çıkışta yaşanılan eziyetler...
- Girişte arama esnasında üzerimizde bulunan metal paraların toplanması, 10 metre ilerde çay ocağında tonlarla metal para olması...
- Girişte elinde kamera olan bir kişi tarafından yakın planda görüntü alınarak farklı bakışlarla uygulama yapılıyor olması...
- Kombine bileti sahiplerine giriş ve çıkış platformunun ayrı olmaması...
- Dışarıda 25 kuruş olan su ile maliyeti 20 kuruş olan çayın 1 liraya, satılmasına göz yumuluyor olması...
- Stadyum koltuklarının, WC ve lavaboların temizlenmemiş olması...
- (Eş ve çocuklarını götüremediklerini belirten taraftarlar) Koro halinde stadyumlarda küfürlerin söyleniyor olması...
- Geçiş platformu olarak bırakılan maraton en üst koridorunun "Güvenlik görevlilerinin yakınlarının ücretsiz" alınıp muhafaza edildiği yer olup, kullanılamaz duruma getiriliyor olması... (Devre arası namaz kılmak için Mescide gidemeyenlerin tepkisi).

vs. vs. gibi serzenişlerde olsa yiğidoların bu durumu gözden geçirerek, asli görevleri olan "stadyumda takımına sahip çıkmaya" davet ediyoruz.[/B]

babapiton 17.01.2012 11:30

Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...

Bu sorunlar olmayan stadyum yoktur diye düşünüyorum bunlar bahane sivasspor şahane

Rallim58 17.01.2012 11:34

[B][I]Çok yerinde ve tartışmaya açılması gereken bir konuyu gündeme taşıyan sitemizi tebrik ediyorum.

Çok doğru gerekçeler ve yaşanılanların tesbiti de doğru ama bu gerekçeler bizleri takımımızı sahiplenmeden alıkoymamalıdır.

Gereğini yetkili organlar yaparak, düzeltme yoluna gidilir. Taraftarlarımızın 4 Eylül de Sivassporumuzu yalnız bırakılmamasından yana olduğumu söylemek isterim.

Deplasman da yetim bırakılan Sivassporumuzu hiç değilse "ana yurdunda öksüz" bırakmayalım.[/I][/B]

adres58 17.01.2012 11:34

4 Eylülümüze yine kurban olayım... Kapalı tribünde Antalya maçını seyrettim. Devre arasında çay molası vermek için gittiğimde o kadar güzel bir ortam vardı ki anlatamam. Siz birde gelin Necmettin Şeyhoğluna rezalet kazık adeta fiyatlar... Bir simit bir çaya adeta 5 liraya yakın para vermek üstüne üstlük kapı görevlilerinin nahoş ve edep dışı hareketlerini görünce ne kadar güzel bir stadyumumuzun olduğuna şükrettim. Diğer Stadyumlarda da var bu rezaletlik. Ama biz bunlara uyup kısasa kısas yapmamamız lazım.

Rallim58 17.01.2012 11:38

[B][I]Şikayetler arasına tabii, sezon başından süregelen "malum" konularda eklenebilir. Taraftarları adeta stadyumlardan uzaklaştırdılar.

Futbol sevgisinden uzaklaştırdılar ama Sivasspor sevgisinden bizlerin uzaklaşmamasını diliyorum.[/I][/B]

Poyrazcan 17.01.2012 12:23

MESCİT DE NAMAZ KILMAK MI?
BU BENCE BAHANE OLAMAZ. NAMAZ HER YERDE KILINIR...
FUTBOL SADECE STAD DA SEYREDİLİR.
İLLAKİ ŞARTLAR HOŞ, KOLAY HALE GETİRİLMELİ...
ANCAAAK SİVASSPOR SEVGİSİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE OLMALI.
KÜFÜRE GELİNCE,,,
KÜFÜR ERKEĞE YAKIŞMAZ!

Besyo_cu 17.01.2012 12:32

[B]Bunlar stadyumların doğasında olan şeyler, Türkiyenin bir çok ilinde maç izledim, İstanbul'da ki amatör stadyumlarda dahil olmak üzere bütün stadyumlarda bulundum o yüzden bu gibi durumlar her zaman her yerde mevcuttur.

Stadyuma girişte bozuk paraların alınıp içerde yapılan alış verişlerde metal para olarak para üstünün verilmesi olayının önüne geçemezsin yapılacak tek şey 2010 Avrupa Basketbol Şampiyonasında İstanbul'da yapılan uygulamada verdiğin para kadar alış veriş yapmak para üstü almamak tabi bu uygulamada bize uymaz...

Bu maddeler çok güzel tespitler ancak bu madddeler bence taraftarın stadyumlardan uzak durmasında yüzde 10'luk bir alanı kapsar.

İlgilerin yapacağı tek şey zaten çok uygun olan bilet fiyatlarında indirime gidecek. Bknz Kayseri bilet fiyatını 1 TL'ye veriyor. Kadir Has'da bizim 4 Eylül'den kat ve kat konforlu olduğunuda herhalde söylemeye gerek yok.

Hata bizde böyle bir takımız var ve destek vermiyoruz.[/B]

ünisivas 17.01.2012 12:33

bana kimse kızmasın bunların hiç biri bahane değil. ben yine dönüp dolasıp taraftar gruplarına getireceğim konuyu. taraftar gruplarımızda organize denilen hiç birşey yok . mesela ankaragücü maçında bi grup taraftar önden gidiyo arkasından bi grup taraftar daha neden beraber gidilmiyo neden tek olunmuyo. bide bizim stadyum yaş ortalamamız tahminen söylüyorum 35 - 40 arasıdır. statda genç denilecek taraftar sayımız çok az.

furky.b 17.01.2012 12:49

Yukardaki maddelerin hic biri taraftarin stada gelmemesinden sebep olacak seyler degildir !.

Su 1tl ve cay 1 tl se sukredelim, diger takimlarin stadlarinda en az 5 tl. (Avrupadada bile boyle).

2. Bence hava sartlari ve stadin conforlulugu da ele alinmali. Cok soguk bir iklim ve acik tribunler, isitma yok. Bize lazim olan yeni modern ustu kapanilabilir stadyum !.

3. Taraftar gruplari Tek yumruk olsalar. Arkasinda okadar kitlenen gencler olacakki, farkinda degiller.

mishka 17.01.2012 12:59

Herkes kendi penceresinden bakıyor.Herkes Sivasspor ile yatıp kakmıyor dolayısıyla onları da böyle değilsiniz diye eleştirmek doğru değil. Malatyalı olup da görev dolayısıyla burada bulunan bir tanıdığımız çocuğuyla birlikte maçlara gidiyor kendi takımları gibi sahiplenmişler Sivasspor'u . ancak, soğuk zamanlarda gelmeyi tercih etmiyorlar. Onlara göre bu şehirde ender olan aktivitilerden sosyal faaliyetlerden biri. Onlar bu şekilde bakıyor. Bu insanları da stadlara çekmek için küfürü engellemek, ikincisi de stadın ısıtmasıyla ilgili bir çözüm geliştirmek lazım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36.