![]() |
MPAntalya biletleri satışa çıktı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynananacak, Sivasspor ile Medical Park Antalyaspor maçının biletleri satışa sunuldu. 4 Eylü Stadyumunda, Sivasspor ile Medical Park Antalyaspor arasında 24 Ocak Salı günü oynanacak maçın biletleri, Kongre Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde satılmaya başlandı. Karşılaşma 24 Ocak Salı günü saat 18.00'de başlayacak müsabakanın bilet fiyatlarında değişiklik yapılmadı. Kale arkaları ve misafir takım tribün biletleri 5 TL, Maraton tribün biletleri 10 TL, VIP tribün biletleri 15 liradan satılıyor. Hafta sonundan ,itibaren havaların ısınmaya başlayacağı tahminlerine karşılık, yiğidoların bu karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniyor. |
Cevap: Sivasspor-Antalyaspor biletleri satışa sunu
antalya maçı önemli bir maç bence son 3 maçta beraberlik oldu bu defa bari kazanalım gecen sezon ilk maçı hakem katletti ikinci maç hava şartları olumsuz etkiledi takımi bu defa herşey bizden yana bu maçı alalım
|
[B]Değişen bir fiyat artışı yok.:) Umarım çok güzel bir atmosferde oynanır maç.[/B]
|
bu fedarasyon mac antalyada oynanacak saniyor heralde !!
|
süper lig maçlarını en ucuza seyreden takım biziz heralde...
tabiki stada gidenler için söylüyorum... |
Cevap: MPAntalya biletleri satışa çıktı
5 liraydı 10 a mı çıktı neyse orun değil ben bu maça eskiişehirden geliyom inşallah okullar tatil oldu...ama tek sorun soğuktan korkuyom gece maçıya keşke gündüz olsaydı -30 olmaz inşallah hava çift kat giyineceğiz artık....:)))
|
uuuuuuuuu o saat'e havalar buzdolabi gibi olur o nasil maç ayarliyorsun tff !
|
artik doldurun be stadi ! yaziklar olsun :rolleyes:
|
[QUOTE=ahhguzum;762766]5 liraydı 10 a mı çıktı neyse orun değil ben bu maça eskiişehirden geliyom inşallah okullar tatil oldu...ama tek sorun soğuktan korkuyom gece maçıya keşke gündüz olsaydı -30 olmaz inşallah hava çift kat giyineceğiz artık....:)))[/QUOTE]
sivaslıya soğuk işlemez. |
haydi maça maça maça.çok özledim çok.düremeç küfte ah ahhhh.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22. |