![]() |
Sivasspor 2-1 Antalyaspor
[CENTER][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsant.jpg[/IMG]
[/CENTER] Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor'u konuk ediyoruz. [COLOR=#FF0000][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] - MP ANTALYASPOR [B]STAT[/B]: 4 Eylül [B]SAAT[/B]: 18.00 [B]HAKEM[/B]: Süleyman Abay YAYIN: Lig TV 2 HAVA: (- 3) Derece - Kapalı [COLOR=#FF0000][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]: Atilla, Uğur, Rajnoch, Navratil, Ziya, Cerny, Kadir,M.Nas, Grosicki, Erman, Eneramo TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay [B]MP ANTALYASPOR[/B]: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, İbrahim, Doğa, Uğur, Zitouni, Tita, Necati TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek |
Cevap: Sivasspor-MP Antalyaspor
[B][I]Saha şartları nasıl olur bilmem ama,Güzel bi hava yakaladık, Artık karşımızda duracak takım göremiyorum.Yiğidolar bu maçta bahaneyi bırakın 4 Eylüldeki yerlerinizi alın,Hem oynanan oyun hemde alınan sonuçlar ortada,Sizlerin büyük desteği ile Sivasspor'un Antalyaspor'u da rahat geçeceğini düşünüyor bu maçıda alarak seriye devam diyorum....[/I][/B]
|
Bursa maçında ki moralle inşallah Antalya ya fark atacaz...:D
3-0 bizim goller: Eneramo Cerny Grosicki |
1 .0 olsun bızım olsun
|
antalyaya en az 2 tane atmalıyız haydi yiğidom antalyayı 4 eylülün karlarına gömün adım bile atamasınlar..
|
dün ilk 11 de oynayayan oyuncuların büyük çoğunluğunda iş disiplini had safhada.. birde grosicki kadir ve ermanda kendilerine çeki düzen verirse bırakın antalyasporu yenmeyi , geriye kalan 13 maçtan 30 puan çıkarmamak içten bile değil
|
ligin en uyuz takımıyla oynuyoruz,antalyaspor super lıge çıktiğından bu yana ne gol atıyor ne gol yıyor kapalı kutu futbol katilı bır takım,sıvasspor karın buzun uzerınde çalısıyor kondusyonumuz cok ıyı bızımle basa cıkmak zor hele kı sıvas!ta, yuksek rakımı ıyı kullanıyoruz,sıvasspor her turlu hava şartında oynar ama rakıplerımız bu mevsımde sıvas'ta kaybolur gıderler,maça gelırsek gol gec gelecektır sabırla takımımızı desteklemeyız,bence golu erken bulmamız avantaj değil,hem takım hem trıbunler oyundan erken kopar.gec olsu guç olmasın
|
3 tane yollarız..
|
Bizim için kolay maç olmayacaktır.. takımımız rehavete kapılırsa sonuç hayal kırıklığı olabilir.. ama ben Rıza Hoca'nın böyle birşeye izin vereceğini düşünmüyorum.. Murat Akça birkaç hafta dinlendirilmeli bursa'da aldığımız maçı neredeyse elleriyle bursa'ya veriyordu.. Temkinli konuşmalarımdan sonra teknik-taktik'e gelirsek Antalya'dan çok üstün takımız ''rehavete kapılmamalıyız'' rehavete kapılmassak alırız hem teknik hem kalite hemde mücadele gücü bakımından onlardan üstünüz.. HAYDİ YİĞİDOM AL ŞU MAÇI COŞALIM,SEVİNELİM SABAHLARA KADAR KUTLAYALIM ! ;)
|
fazla havaya girmeden sivas gibi oynarsak kazanırız ama rakibi küçümrsek kötü olabilir antalya ligin iyi takımlarından dikkatli olalım teşekürler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:51. |