![]() |
Şanssızlıklar Bizi Buldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.antreman.sivas.jpg[/IMG]
Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında sonucu değerlendiren Çalımbay, ilginç bir maç oynadıklarını, futbolun içerisinde olan şanssızlıkların da bugün kendilerini bulduğunu ifade etti. İki takımı da kutladığını dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu: "Bu saha şartlarında inanılmaz şekilde mücadele ettik. İnanılmaz şekilde ettiğimiz mücadelenin karşılığında hem girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik hem de yediğimiz çok kötü goller oldu. Bizim bir serimiz vardı. Onu kaybettik ama her zaman dediğimiz gibi lig daha çok uzun. Çok maçlarımız var. Bu iki takım için de geçerli. Bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Ne sevinecek ne de üzülecek zamanımız var. İki gün sonra tekrar maç oynayacağız. Artık o maça konsantre olmamız gerekiyor." Kırmızı - beyazlı futbolcu [B]Uğur Kavuk[/B] da rakip takımın seyircinin desteğiyle ilk 15 dakika maça iyi başladığını belirterek, "Biz sonradan oyunu toparladık. Golü bulup ilk yarıyı önde bitirdik. İyi mücadele ettik. Maçın kırılma anları oldu. 2'nci golü de bulabilirdik. İki talihsiz gol yedik. Zeminin azizliğine uğradık. Onsan sonra oyunu bırakmadık. Mücadeleye devam ettik. Tempoyu arttırdık. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık ama golü bulamadık. Şimdi önümüzde zorlu bir Kayseri maçı var. Tekrardan seriye bu maçla başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıktığını söyleyen [B]Mehmet Nas[/B] da "Sonuçta hoca değişikliği Gaziantep için bir avantajdı. Maça daha istekli başladılar. Biz de daha kötü başlayan taraf olduk. 15 dakikadan sonra toparlandık ve maça ortak olduk. İlk yarı istediğimiz gibi sonuçla kapandı. İkinci yarıda da talihsiz goller yedik. Bizim için bu maç geride kaldı. Serimiz bozuldu. Şimdi yeni bir seriye başlamak istiyoruz. İnşallah Perşembe günü Kayseri ile bunu başlatacağız, öyle de devam edecek." diye konuştu. |
Cevap: Şanssızlıklar Bizi Buldu
[B][I]Hocam,şansızlıktan çok beceriksizliğimiz bence.
Kağan`ın kendi kalesine attığı gole,şans diyebiliriz.Ancak Atilla`nın kaçırdığı top %1000 kendi beceriksizliği.Çok basit goller yeme alışkanlığımız hala devam ediyor. Kıvanç`ın hareketi bence gereksizdi. Sağlık olsun diyorum.[/I][/B] |
rıza hoca seni de ben tebrik etmiyorum sen bu atilla denen adama daha ne kadar güveneceksin adam pimi çekilmiş bomba ya, bu adam 3.lig de bile kalecilik yapacak kapasidesi yok
|
:mad:BOŞVERBE rıza hocam yenileceğimiz varmış yenilmişiz saolasın senin adamlığına lafım olmazda inadın yüzünden pisipisine yeniliyoruz rada gibi keita gibi adamı kokuttun kenarda kıvanç gibi kazmadan ortasaha atilla gibi kovadan kaleci yaratmaya çalışıyorsun :mad:
|
[B][I]Futbolda hataya yer yok,Yenilmek farklı birşey kendi kendini yenmek farklı birşey,Antep bizi yenmedi biz kendimizi yendik.Hocam sıkıntıları maç trafiğinin yoğunluğunu biliyoruz Atillayı bahara kadar dinlendirsen nasıl olur..[/I][/B]
|
hocam allah rızası içın şu atilla denen adamı oynatma artık,kufur etmeye bıktık,butun emekler,umutlar bu kova yuzunden heba oluyor,bundan saksı bıle olmaz,bereketsiz adam:mad::mad:
|
Rıza Çalımbay'a sonuna kadar güveniyorum.Çok zor şartlarda Sivassporumuzu geçen sezon ligde tuttuğu gibi bu sezon harika bir takım yarattı.
Ben Rıza Çalımbay'ı sadece 1 konuda eleştirmek istiyorum.Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalındığını düşünüyorum.Maça Mehmet Nas ile başlarsak o yorulduğunda diri ,kuvvetli Kıvanç genelde onun yerine oyuna giriyor.Bence çok da mantıklı,yerinde bir taktik.İki oyuncu da kuvvetli,rakibe iyi pres yapan,çok koşan oyuncu.Ama bugün Kıvanç ilk yarıda sarı kart gördü.İlk yarıyı 1-0 önde bitirmişiz.Kıvanç sert,agresif bir oyuncu,sarı kart görme ihtimali yüksek..Kşeke ikinci yarıya Mehmet Nas ile başlasaydık.10 kişi kalmazdık belki de böylece. Rıza Çalımbay'ın geldiğinden beri oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etmekte sıklıkla geç kaldığını düşünüyorum. ne olursa olsun gene de kendisini çok takdie ediyor,başarılarının devamını diliyorum. Sadece Hikmet Karaman'ın sevinmesine üzüldüm.2.LİGDE YILLAR ÖNCE şampiyonluk mücadelesi verdiğimizde kendisi Çaykur Rizespor'u çalıştırırken ,ligin bitmesine 2 hafta kala Manisa'da Manisaspor'un 90 dakika sahada yürüyerek Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve o maçtan sonra Hikmet Karaman'ın açıklamalarını,son haftada ise Süper Lig e çıkmayı garantilemiş Akçaabat Sebatspor'un Rize de Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve Sivassporumuzun Süper Lig e çıkmasının nasıl engellendiğini benim gibi unutmayanlar ve asla unutmayacaklar hala var.Hikmet Karaman'ı bilen biliyor yani. |
Rıza hocam lütfen şu güzel futbol oynayan takıma yakışıcak bir kaleci alın
|
Böylesine kötü bir sahada sakatlanmadan maci bitirmek ,bence bir sans.Sanaii sehri Gaziantep´e yakismayan bu patates tarlasina benzeyen kötü sahada top oynamak,bilhassa kapali türübünün karsisindaki türübünün öntarafi tamamiyle camurdu cim diye birsey olmadigi gibi su ile kapli cukurlar vardi.Aslinda Antep suursuzca bastirdi,kendi kalemize attigimiz gole deginmek istemiyorum böyle sansizliklar futbolda oluyor.Fakat Attila´nin yedigi gol biraz düsündürücü.Kupa macinda Nihat´i tüm Türkiye ve Sivasspor taraftari gördü.Artik kaleyi ona devretme zamani gelmistir.Artik sanssizliklara firsat vermemeliyiz.Riza hoca Nihat´i ilk onbire alman Sivasspor taraftarinida memnun edecektir.
|
[B]Kimse Atillanın yediği golün mazur görülmesini falan savunmasın.Zirve yürüyüşünde senin bu hatayı yapma lüksün yok kardeşim.Haftalardır konuşuyoruz kalecimiz patlamaya hazır bomba diye ...
Kalede Nİhat Şahin en fazla bu hatayı yapar...Yazık hakikaten çok yazık ... Bu sene kalecilerden çektiğimiz yetti artık canımıza yeter bu kadar adam gibi çalışın adam gibi oynayın .Kimsenin kendi beceriksizliği yüzünden sahada çırpınan yırtınan futbolcuların zirveye yürüyen camianın emeğini çalma lüksü yok .Bir değil iki değil kafadan 6-7 puanımız bu beceriksiz ikili yüzünden gitti ...Yeter!!!!! Takımımız iyi hocamız iyi maşallah hepsine teşekkürler iyi gidiyoruz ama atilla borjan ikilisi size söylenecek sözümüz yok canımız çok yandı hem hakemler hemde sizlerin saçma hataları yüzünden ..Sırf bu saçma hatalardan ötürü maç değerlendirmesi yapamıyorum olan oldu yazık oldu ...Yenilgiyi haketmediğimiz bir rahat kazanabileceğimiz bir maçta kritik bir dönemeçte çok kez tekrarlanıp tat veren bu kaleci saçmalıkları yüzünden maç kaybetmemiz can sıkan nokta[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |