![]() |
B GENÇLERİMİZ SÜPER…
Başarıları ile göğsümüzü kabartan Sivasspor’umuz ve paf takımı oyuncularımızdan sonrada Sivassporumuzun 14-16 yaş gurubundan oluşan B gençlerimizde harikalar yaratıyor.
B gençler Sivas liginde tüm maçlarını kazanan (beraberliği dahi yok) gençlerimiz bu performansını play-off tada sürdürerek 4 eylül sporu 5-1, Volkanspor’uda 2-0 yenerek namağlup Sivas ligi B gençler şampiyonu olmuştur. Play-off taki maçlarda dahil, 10 maçta 63 gol atan genç takımımız kalesinde sadece 2 gol görerek Muhteşem bir performans ortaya koymuştur. B gençlerimiz Futbol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde belirlenecek tarihlerde Sivas İlimizi grup müsabakalarında temsil edecektir. Sivasspor Altyapı Koordinatörü İlhami BAŞKÖY sitemize yaptığı açıklamada; “Sivas’ımızın geleceği emin ellerde. Alt yapımızı oluşturan bu gençler ilerde paf ve A takımızın iskeletini oluşturacaktır. Gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi. Bizde [url]www.sivasspor.com[/url] olarak bu başarılarından dolayı Başta Altyapıdan sorumlu yöneticimiz Murat ŞAHİN, Altyapı koordinatörümüz İlhami BAŞKÖY ve B genç takımımızın Antrenörü Ali ŞAHİN olmak üzere tüm genç futbolcularımızı ve emeği geçenleri kutluyoruz. |
SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ
HELAL OLSUN SIZLERE
Murat Sahini,Ilhami Basköyü,Ali Sahini,B genc takimimizi bu basarilarindan ötürü Kutluyorum ve grup müsabakalarında Sivasimizi basari ile temsil edeceklerinden eminim |
bende genc arkadaslarimizi cani gönülden kutluyorum ve bir sivasli olarak böyle seyleri duydukca seviniyorum.....
ummarim bu genclerin aileleri daima arkalarinda olur.... eger zamaninda ailem daha dogrusu babam bir kez olsun macima bakmaya gelseydii...bir kez olsun moral verseydi bana ... bugun bu sitede SivasliBozo olarak degil..SIVASLI Bir futbolcu olarak sizlerle muhabbet ederdim....ne diyelim kader ..... ummarim basarli olup sivasa faydalari dokunur... vesselam |
[QUOTE=sivaslibozo]bende genc arkadaslarimizi cani gönülden kutluyorum ve bir sivasli olarak böyle seyleri duydukca seviniyorum.....
ummarim bu genclerin aileleri daima arkalarinda olur.... eger zamaninda ailem daha dogrusu babam bir kez olsun macima bakmaya gelseydii...bir kez olsun moral verseydi bana ... bugun bu sitede SivasliBozo olarak degil..SIVASLI Bir futbolcu olarak sizlerle muhabbet ederdim....ne diyelim kader ..... ummarim basarli olup sivasa faydalari dokunur... vesselam[/QUOTE] aynen sivaslibozo bende sana katiliyorum ayni seyler bendede yasadim. |
[B]Valla helal olsun gençlerimize....
10 maçta 63 gol atıp sadece iki gol yemişler..beraberlikleri dahi yok...süperrrrr Altyapıdan sorumlu Yöneticimiz [COLOR="Blue"]Murat ŞAHİN'e....[/COLOR] Altyapı Koordinatörümüz [COLOR="blue"]İlhami BAŞKÖY'e[/COLOR]... Hocamız [COLOR="blue"]Ali ŞAHİN'e[/COLOR]... [COLOR="blue"]genç futbolcularımıza[/COLOR]..... helal olsunnnnnnnn.. Not: bu gidişle cok hayrettinler...ertuğrullar....çıkar bizden[/B] |
GÖGSÜMÜZ KABARIYOR
Paf takımıninda basarili olmasi, bizlerde büyük bir sevinc yaratmaktadir.
Sivasspor`umuzun gelecegi acisindan altyapi calismalarinin bu sekilde güzel ve basarili olmasi bizlerde büyük bir sevinc ve umut yaratmaktadir. Bu tür güzel ve verimli calismalarindan dolayi altyapi sorumlusu sayin [B]Murat Sahin, Ilhami Basköy [B]ve [/B]Ali Sahin[/B] beyi ve tüm emegi gecenleri kutluyorum. Böyle güzel calismalari ve basarilar Sivas`imiz acisindan son derece önemlidir. Gereken önemi veren yöneticilere tekrardan tesekkür ediyorum. |
[QUOTE=gakgo58][B]Valla helal olsun gençlerimize....
10 maçta 63 gol atıp sadece iki gol yemişler..beraberlikleri dahi yok...süperrrrr Altyapıdan sorumlu Yöneticimiz [COLOR="Blue"]Murat ŞAHİN'e....[/COLOR] Altyapı Koordinatörümüz [COLOR="blue"]İlhami BAŞKÖY'e[/COLOR]... Hocamız [COLOR="blue"]Ali ŞAHİN'e[/COLOR]... [COLOR="blue"]genç futbolcularımıza[/COLOR]..... helal olsunnnnnnnn.. Not: bu gidişle cok hayrettinler...ertuğrullar....çıkar bizden[/B][/QUOTE] bende teşekkür ederim...müthiş başarıı gelecemiz emin ellerde o belli. |
BÜYÜK TAKIM OLMAK KOLAY DEĞİL.ANCAK BU TÜR YATIRIMLAR VE BASARILARLA AYAKTA KALABİLİRİZ.DİLERİZ BU KARDESLERİMİZ HEM SİVASSPORA HEMDE DOLAYISIYLA TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRILABİLİRLER.HELAL OLSUN GENCLERİMİZİ YETİŞTİREN HOCALARIMIZA MİNNETTARIZ!!
|
ISTE TAKIM RUHU
[CENTER][B][/B][B]Iste takim ruhu [/B]diye buna derler helal olsun bu basarilari ve sevincleri bizlere yasattiklari icin her basarinin altinda bir gercek yatar
simdiden alt yapiya böyle önem vermeliyizki sivassporumuza gelecek hazirlansin yoksa bir takim anca bir iki sezon ayakta kalabilir onun icin gelecek nesillerimizi simdiden hazirlamaliyizki ileriki senelerde neden bir sivastan sampiyonlar cikmasin cikacakta gurur duyacagimiz genclerimiz simdiden kendini göstermeye basladi Altyapıdan sorumlu Yöneticimiz [B]Murat ŞAHİN'e....[/B] Altyapı Koordinatörümüz [B]İlhami BAŞKÖY'e...[/B] Hocamız [B]Ali ŞAHİN'e... [/B]ayrica tesekkürlerimizi sunariz bu basarinin mimarlari olarak insallah sizlerde ilerki senelerde bu takimla cok daha basarilara imza atacaksiniz sizlere güvencimiz sonsuz.....[/CENTER] |
[QUOTE=AyhanBayrak][CENTER][B][/B][B]Iste takim ruhu [/B]diye buna derler helal olsun bu basarilari ve sevincleri bizlere yasattiklari icin her basarinin altinda bir gercek yatar
simdiden alt yapiya böyle önem vermeliyizki sivassporumuza gelecek hazirlansin yoksa bir takim anca bir iki sezon ayakta kalabilir onun icin gelecek nesillerimizi simdiden hazirlamaliyizki ileriki senelerde neden bir sivastan sampiyonlar cikmasin cikacakta gurur duyacagimiz genclerimiz simdiden kendini göstermeye basladi Altyapıdan sorumlu Yöneticimiz [B]Murat ŞAHİN'e....[/B] Altyapı Koordinatörümüz [B]İlhami BAŞKÖY'e...[/B] Hocamız [B]Ali ŞAHİN'e... [/B]ayrica tesekkürlerimizi sunariz bu basarinin mimarlari olarak insallah sizlerde ilerki senelerde bu takimla cok daha basarilara imza atacaksiniz sizlere güvencimiz sonsuz.....[/CENTER][/QUOTE] +++++++++++++++++++++++ imza |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |