![]() |
Nihayet, 3 puanla tanıştı
[B]Spor toto 3.ligi 2. grupta mücadele eden 4 Eylül Belediyespor, ligin en güçsüz takımı Erganisporu deplasmanda 3-1 yenerek uzun zaman sonra 3 puanla tanıştı. 11 Aralık 2011 tarihinde Maltepesporu 3-1 yenen 3. lig temsilcimiz o günden bugüne 3 puana hasretti.
Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin alt sıralarındaki Karsspor'a 3-2 yenilmesi ciddi tepkilere neden olmuştu. Erganispor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz 33 ve 43. dakikalarda Levent'in golüne 57. dakikada Medet cevap verdi. Müsabakanın skorunu 85. dakikada Emre belirledi. 3-1 27 puanla 9. sırada yer alan temsilcimizin bulunduğu 3. lig 2. gruptaki liderlikte; 42 puanla 2. sırada bulunan Keçiörengücü'nün önünde 11 puan farkla Nazilli Belediyespor bulunuyor.[/B] |
Cevap: Nihayet, 3 puanla tanıştı
[B][I]4 Eylül Belediyespor inişli çıkışlı bi grafik çiziyor,Bu senede benim umudum yok,İnşaallah yanılırım.[/I][/B]
|
[QUOTE=Salim58;767307][B][I]4 Eylül Belediyespor inişli çıkışlı bi grafik çiziyor,Bu senede benim umudum yok,İnşaallah yanılırım.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Lig sonuncusu takımdan, kendi evinde 3 gol yiyen takımdan hala ümitli isen çok iyimsersin derim. Gerek 3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, gerekse BAL temsilcilerimizden Özel İdarespor bu sene şaşırtmaya devam ediyorlar. Bu sene yüzümüzü güldürecek ve takip edilecek iki takımımız var. Sivas - Zara... Kırmızı Beyaz Zara ve Sivas veya Gırmızı Gara Sivas Zara :D[/B] |
hoca değişikliği bir işe yramadı buda takımın iyi olmadığını gösteriyor
|
geçen sende aynsıı olmuştu, tam yukarı çıkıyordu ne olduysa gel aşşa oldu.
|
bu senede çıkamadılar
|
takim halinde basari tabiki önemli ama sivasspor icin bireysel basari ve a takima cikmasi...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:46. |