![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.fbsivass.jpg[/IMG]
Elimizle rakibimize hediye etttiğimiz Feenrbahçe maçını değerlendirelim. [LEFT][FONT=Verdana]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT] [FONT=Verdana]Maçın en iyisi kimdi : ?[/FONT] [FONT=Verdana]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/FONT] [FONT=Verdana]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT] [FONT=Verdana]Maçın Kader Anı :[/FONT] [FONT=Verdana]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?[/FONT][/LEFT] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM....
SADECE AGLAMAK İSTİYORUM... |
[FONT="Comic Sans MS"][B]yazık günah diyorum elimizdeki maçı verdik ilk yarıda iyi bi oyun ikinci yarıda ise dikkatsizlik maç geldi gitti. maçın kader anı pedriel in kaçırdığı pozisyon 3-1 olsa maç biterdi. rıza hocanın oyuna hamlelerini beğenmedim maç 2-1 ken orta sahada top tutmak için mehmet nas veya cerny yi alabilirdi pedrielin yerine ama almadı sonucunuda gördük sağlık olsun gençlerbirliği maçında umarım galip geliriz yoksa halimiz kötü[/B][/FONT]
|
nesini degerlendirecez degerlendirmiyorum çunku bunun hepsi dejavu !!! :mad::mad::mad:
|
[B]Olmayacak şeyler oldu. Pedriel maçı fenere hediye etti.
Rıza Hoca sahaya çıkıp o golu atacak hali yok ama bugun değişiklik anlamında çok hata yaptı. Cerny gibi bir oyuncuya sakatlığı yoksa şans vermemesi bence çok büyük hata. Cihan daha erken oyuna girmeliydi Fener beraberlik golundan sonra moral kazandı biz ise bir okadar moral bozukluğu yaşadık burda sakatlık veya oyuncu değişikliği yaparak oyunu sogutmamız gerekiyordu. 90 Dk boyunca sağ kanatımız hiç çalışmadı buna çare bulamadın Hocam. Faty neden oyuna alındı anlam veremiyorum, Mehmet Nas neden oyuna girdi Kıvanç harika oynarken neden alındı neden ??? İyi oyuncular ile maç kazanılır Pedriel bom boş kaleye atamadı Alex iğne deliğinden geçirdi attı ve oyun döndü. Acı gerçek bir kez daha ortaya çıktı futbol iyi oyuncular la kazanılır bugun azim mücadele hırs değil kalite kazandı daha doğrusu kalite (alex) maçı kazandırdı. Erman bir hafta boyunca önüne gelene roportaj vererek maça kendini hazırlamamış. Geçen hafta da söylediğim gibi Rasmussen neden gönderildi ve yerine neden forvet alınmadı. İlk 4'ü elimizn tersi ile iteledik. Rıza Hocanın çeyreği kadar teknik ve taktik becerisi olmayan Aykut Hocanın Rıza Hocaya karşı maç kazanmasınada dayanamıyorum. Durum 2 -1 iken berabere bitse üzüleceğimiz bir oyun varken maçın 4 - 2 bitmiş olması inanılır gibi değil. Son olarak Ziya harika bir maç çıkarttı devamlı bindirdi her atakta hücüma çıktı Hayrettin iyileşsede Ziya'yı kesmesi imkansız.[/B] |
pedriel seni artık bu takımda görmek İSTEMİYORUM!!!!!!!!!!! allah kahretsin seni söylenecek tekşey pedriel
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Elimizdeki maçı verdik,Ah suarez ahhhh o golü atsaydın maç kopacaktı :mad:
€neramo ve ermanıda kaybettik cezalı duruma düştüler kötü oldu yaa :([/COLOR][/CENTER][/B] |
maç analizi çok basit 65 de pedriyel atamadı alex attı fener maçı aldı
|
[B]Golü kacirdik olan oldu...
Grosicki kesinlikle cikmamaliydi ve Cerny girmeliydi Faty'nin yerine.. Gol yedikten sonra panik yapiyoruz daha fazla üstümüze geliyorlar.. aaaaah ah....[/B] |
emeğimizede acımıyoruz takımdaki bencillikten bıktım artık kıvanç orda getirdi getirdi 5 kişi var onunde ne diye kaleye vuruyorsun sağına soluna bir bak passızlık ben atayım derdine düştüler dönen topta gol oldu nitekim nihat 4 tane gol yedi bi tanesinde bile elini az ileri uzatmadı kardeşim oldugun yere ne dıye yatıyorsun bi hamle yap gol olsa bile çok acaip maglubiyet inanamıyorum ya takımdaki bencillikten bıktım ya sıkıldım artık bu bencillikten aptalca şutlar aptalca pas atmamalar bu ne abi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36. |