![]() |
Mecnun Otyakmaz'a sevgi seli
04 Mart 2012 Pazar - 15:09
AA [IMG]http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201234/225679_mecnun-otyakmaz.jpg[/IMG] ''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin dava kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinden geçen hafta tahliye edilen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Tekrar özgürlüğümüze, memleketimize, Yiğidolarımıza kavuştuk. Onun mutluluğunu yaşıyorum'' dedi. Otyakmaz, Sivasspor Kulüp Tesislerinde çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Otyakmaz'ın tesislere girişinde kurban kesilip dua edilirken, taraftarlar tarafından çiçek verildi. Kapalı halı sahada gerçekleştirilen programda, Otyakmaz tek tek taraftarlarla kucaklaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Otyakmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle dün uçağın havaalanına inememesinden dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Kendisini havaalanında karşılamaya gelen taraftarlarla soğukta beklemelerine rağmen kavuşamadıklarını ifade eden Otyakmaz, şunları kaydetti: ''Gerçekten dün hava muhalefetinden dolayı uçağımızın inmemesinden dolayı büyük üzüntü yaşadım. Yüzlerce mi, artık binlerce mi öğrendiğim kadarıyla katılım çok yüksek olmuş. Çok sayıda hemşehrimiz mağdur oldu, soğukta beni beklediler ama kavuşmayı bir türlü sağlayamadık. Onlar da çok üşüdüler. Haklarını helal etsinler gerçekten. Bir taraftan üzülürken bir taraftan da tabii mutlu oldum. Çok sıkıntılı bir dönem geçti. Tabii fiziksel olarak herhangi bir sıkıntıya maruz kalmadık. Bu tip şeyler herkesin başına her an gelebilir. Ancak, manevi olarak ithamlar çok ağırdı, altından kalkılacak gibi değildi. Doğal olarak sıkıntı yaşadım. Fakat daha sonra hemşehrilerimizden gelen telgraflar, mektuplarla bana olan güvenlerini belirttikten sonra moralim yerine geldi. Ondan sonrasını aşması benim için daha kolaydı. İfade verebileceğimiz fırsatı yakalamamız maalesef 8 ay gibi bir zaman aldı. Fakat ifadeyi verdikten sonra her şey daha net bir şekilde ortaya çıktı. Tekrar özgürlüğümüze, memleketimize, Yiğidolarımıza kavuştuk. Onun mutluluğunu yaşıyorum.'' Sivas'a geldikten sonda Sivasspor'u özlediğini bir kez daha hissettiğini belirten Otyakmaz, Metris'te de Sivasspor ile yatıp, Sivasspor ile kalktığını söyledi. İlk iki hafta kötü sonuçlar alınca biraz moralinin bozulduğunu ifade eden Otyakmaz, ''Fakat arkadaşlarımızın oyunu ümit veriyordu ve ilerleyen haftalarda da geçtiğimiz son iki yılda yaşamış olduğumuz sıkıntılardan uzak bir sezon geçirdik. Gerçekten bize daha önceki başarılı olduğumuz iki yılın emarelerini gösterdiler ve bu takımın üzerine koyarak devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren de daha tehlikeli bir takım haline gelecektir'' diye konuştu. Basın mensuplarının, ilk defa taraftarlarla buluşacağını hatırlatması üzerine Otyakmaz, ''İlk defa taraftarımızla ve takımımızla statta buluşacağız. Tabii ki galibiyet bekliyoruz. İnşallah ilk 4 içinde çok önemli bir karşılaşma. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız ve lige tekrar yeni bir renk katarız'' diye konuştu. |
Cevap: Mecnun Otyakmaz'a sevgi seli
bu başkan tüm sevgiyi hakedi yor sıvasın yetiştirdi ender insanlardan biri sevmeyen utansın gardaş
|
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=fft1mm1660340.jpg&res=medium[/IMG]
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg256/scaled.php?server=256&filename=mecnunotyakmazsivas0403.jpg&res=medium[/IMG] |
Büyük Başkan Mecnun Odyakmaz memleketine hoşgeldin.SWivassporumuz senin ellerinde ,cefakar taraftarı yiğidolar ile çok daha büyük başarılar yaşayacaktır.Bence Sivas halkı Mecnun Odyakmaz'ı ileride Sivas milletvekili olarak meclise göndermelidir.
|
senin için 1 2 saat değil günlerce soğukta beklemeye razıyım yeterki sen bu takımın başında ol
|
mecnun başkana gs galibiyetini hediye etme zamanı bu maçı alıcaz baska yolu yok
|
takım bu süreçten güçlenerek çıkacaktır emin olun
Taraftar bu maçta özellikle , başkanı ne kadar sevdiğini göstermeli ve gs yi çimlere gömmeliyiz |
taraftar sana sahip çıktı, arkanda durdu ve durmayada devam edeceğiz.
tüm bu yaşananlardan sonra gelecek yıl daha iyi bir takım kurmalıyız ve bize çamur atanlara daha iyi dersler vermeliyiz... |
büyük başkana gönül isterdiki krallara layık bir karşılama olsun ama hava şartları bunu engelledi.başkan bilmeliki o hepimizin gönlünda taht kurdu sevgimiz en az sivasspor kadar.yani sivassporu ne kadar seviyorsak başkanımızıda o kadar seviyoruz.
|
bizi yanlız bırakan taraftarlarda şimdi aramıza katılacaktır birlikten kuvvet doğar 5 te 5 yaparak inşallah ilk 4 e girecegiz başkanın yokluğunda bizi buralara getiren rıza hoca başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |