![]() |
Kupada Rakip Belli Oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1ztk.jpg[/IMG]
Kupada yoluna devam eden Sivassporumuza zorlu rakip. Tek maçlık eleminasyon sisteminde 21, 22 ve 23 Mart'ta oynanacak. [B]Maçlar ATV ve AHaber'de İşte eşleşmeler...[/B] Fenerbahçe Samsunspor Ç.Rizespor Karabükspor Kayserispor İBB [B] G.Saray Sivasspor[/B] Antalyaspor Trabzonspor Boluspor Beşiktaş E.Şehirspor Kasımpaşa Buğsaşspor Bursaspor |
Cevap: Kupada Rakip Belli Oldu
bizde bu kova kaleciler olduktan sonra.. rahat bi yenilgi alırız arena da
|
gerçekten bu eşleşmeye sevindim. kura öncesinde galatasarayın çıkmasını istemiştim. zira 4-0lık maçta tüm medya gsyi öve öve bitiremediler. 80 dakika top oynayan golü düşünen takımımız sağolsun kalecimiz yüzünden haketmediği bir mağlubiyet almıştı. hem arenadaki gsliler hemde tüm herkes bu maçta sivassporun gücünü görecek.
|
Çok zor bir rakip!!!!!! Ligin acısını alamayız ki, alalım da hakemlere cevap verelim. Her ne kadar böyle karamsar olsam da iyi adaletli ve haysiyetli bir hakem ile ve o gün futbolcularımızın istek ve arzulu oyunu ile neden olmasın tur atlamak??? Hayırlısı...
|
şimdiden söyleyim nedeni hakemler olcak ve YE-Nİ-LE-CE-ĞİZ
|
Abi bu nasıl fikstürdür ya. :(
|
[B][I]Çok güzel bi kura. Rövanşa hazır ol cim bom bonn...[/I][/B]
|
Bir kez Daha yazıyorum. Sivassporun iyi oynayacağına inanıyorum ve bu takıma güveniyorum. Ancak Türkiyedeki bir çok hakeme güvenmiyorum. Çünkü futbolda iyi oyanayanın değil büyütülmüşlerin kazanmasını isteyen bir sistem var.
|
Bu sefer Cim bom'un defterini düreceğiz inşaallah. Kurtuluşları yok. Tabi bize de bir Halis ÖZKALFA gibi bir ..... düşerse!!!:mad::D
|
Bu sefer gıdıklayacağız galatasarayı:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:06. |