![]() |
Trabzon İle 14. Kez
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.sevincc.jpg[/IMG]
Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Sivasspor 14. kez kozlarını paylaşacak.Trabzonspor ile Sivasspor, pazartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 14. kez karşı karşıya gelecek İki takım arasında geride kalan 13 maçın 5'inden (biri hükmen) Sivasspor, 5'inden de Trabzonspor galip ayrıldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, ligde son 5 maçtır Sivasspor karşısında yenilgi almıyor. Son 5 maçın 4'ü bordo-mavili takımın üstünlüğü ile sona ererken 1 karşılaşma ise beraberlikle bitti. En son 2008-2009 sezonunda Sivas'ta rakibine 3-0 yenilen bordo-mavililer, 2009-2010 sezonunda 3-1 ve 2-1, 2010-2011 sezonunda 6-1 ve 3-2'lik sonuçlarla rakibini mağlup etti. Bu sezonun ilk yarısındaki maç ise 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Trabzonspor, Sivasspor karşısında tek yenilgi alırken, bu yenilgi de hükmen oldu. 3 maçı Trabzonspor kazanırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. |
Cevap: Trabzon İle 14. Kez
İNŞALLAH GALİP GELECEĞİZ
|
bu maç bizim olacak ve ilk 4 e gireceğiz takıma güvenim tam inşallah galip geleceğiz
|
insallah kazanacagiz
|
Rıza hocam şu hamsileri yenin Allah aşkına.
bu ts den iğrenç bir takım yok ligde. haydi sivasıııım !!!!! |
Allah'ın izni ve yardımıyla inşallah herkesi şaşırtıp favori Trabzonspor karşısında galip geleceğiz. Mağlubiyet değil, beraberliği bile düşünmek istemiyorum.
|
Şu Burak Yılmaz andavalına gol attırıp onun tarihe geçmesini bizim maçta olmasını sağlamayalım da, yenilmeye yenilmeyiz diye ümit ediyorum. Hoca da ve futbolcularda şu ilke olması lazım, [B]"gol yersek yediğimizden 1 fazlasını atalım"[/B]. O zaman yenilmeyiz.
|
ya bana sanki unutulmuyacak bir maç olacak gbi geliyor,hayırlısı olsun diyelim yenip dönelim inş...
|
[B]Sağlam bir kadro ile çıkarsak, mücadeleci ve çok koşan bir kadro ile sahaya çıkarsak maçı kazanırız diye düşünüyorum. Özellikle sağ kanadımız bu maçta aksayacak. O yüzden sağ kanatta hiçbir zaman tasvip etmediğim PEDRİEL yerine mutlak suretle, koşan, mücadele eden, şut atan, defansa yardım eden her iki kanadı da rahatlıkla kullanan MİLAN CERNY oynamalı.[/B]
Yoksa sahada sivrisinek gibi dolaşan Pedriel ile bu iş olmaz. [B]Yine hiç bir zaman tasvip etmediğim Mehmet Nas'ın yerinede mutlaka KIVANÇ KARAKAŞ oynamalı. Kıvanç'ın hücum ve top hakimiyeti yönü çok daha fazla. [/B] Ancak o zaman mücadeleci bir takım ile sahaya çıkmış oluruz. Aksi halde çok koşan ve uzun toplarla defansın arkasına sarkan Trabzon karşısında işimiz çok zorlaşır. [B]Ama bende ümitsiz değilim. Bana da bizim lehimize çok güzel ve çok farklı bir skor olacakmış gibi geliyor. VURDĞUNUZ GOL OLSUN YİĞİDOLAR !.. Trabzon'u şaşkına çevirin..[/B] . |
Ben hic ümitli degilim bu mactan puan beklentim yok..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |