![]() |
Sivas Sivassporludur
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/taraftar/1.taraftarr.jpg[/IMG]
İşte Türkiye'nin taraftar haritası! ELEKTRONİK şans oyunları sitesi Bilyoner.com, üçüncü defa Türkiye’nin taraftar haritasını çıkardı. 81 ilde yaşayan Bilyoner.com üyelerinin tuttukları takımlar arasında yapılan değerlendirmeye göre; 46 ilde Galatasaray, 32 ilde Fenerbahçe, kalan 3 ilde ise Trabzonspor, Eskişehirspor ve [B]Sivasspor taraftarlarının[/B] çoğunlukta olduğu belirlendi. Harita, şehirlerdeki Bilyoner üyesi taraftarların hangi takımları desteklediğini ortaya çıkartırken; ezeli rakiplerin yakın oranlara sahip olduğunu da gösteriyor. Elde edilen sonuçlara göre; Türkiye genelinde Galatasaray taraftarlarının oranı yüzde 35 iken, Fenerbahçe taraftarlarının oranın yüzde 34 olduğu görülüyor. İki takımı Beşiktaş yüzde 19’la, Trabzonspor ise yüzde 4 ile izliyor. Diğer takımların toplam oranı yüzde 8’e karşılık geliyor. Sonuçlara göre İstanbul ve Ankara’da Fenerbahçe taraftarların hakimiyeti göze çarpıyor. Büyük şehirler arasında yer alan Bursa, İzmir ve Adana’da ise Galatasaray taraftarı üyelerin yoğunlukta olduğu fark ediliyor. Bursa’da ayrıca en çok taraftara sahip üçüncü takımın Bursaspor olması da dikkat çekiyor. |
Cevap: Sivas Sivassporludur
İşte buuu !... Bu oranının katlayarak artması en büyük dileğimiz. "[B]Sivas'ta başka bir renge yer yok[/B]" !. Bu kadar...
. |
:mad:kim nederse desin kamuoyuna anlatamazsınız herkes sivaslıları fb li yalaka biliyor bunda taraftarların hatası çok temennim herkes ne olursa olsun hangi ligde oynarsa oynasın kendi şehrinin takımını tutmasıdır sivasspor taraftarı maalesef 2 takım tutar büyük çoğunluğunun sivassporu 1.takım tuttuğuna inanıyorum henüz anadolu olarak TS BURSA ESKİŞEHİR gibi olmak için çok fırın ekmek yememizlazım:mad:
|
Biz bize yeteriz. Bütün sivaslılar sivasspor'u testekledikçe ligi sallamaya devam ederiz, daha da güçleniriz! sivassporlu olmayan sivaslıları kollarından tutup maçlara götürelim, desteklemelerini sağlayalım...
|
ben yozgatta üniversite okuyorum 4-0 yeni
ldiğmiiz maçta bile okula atkıyla gittim.artık sivassporumuz bir markadır yiğidolar bunu tüm şehirdeki yiğidolar yaşatmalıdır. |
Takımımız adına çok güzel bir gelişmedir bu ...
Zamanla %'lik dilimde de diğer 3 büyük takımı tutan kişiler ile aradaki farkı açarsak tam anlamı ile bir büyük şehir takımı oluruz ! |
Ben Antalyada yaşayan kalbi sivasla sivassporla atan bir yiğidoyum.Arabamı burdan almama rağmen plaka işlemlerini sivastan yapıp gururla [B][U]58[/U][/B]i taktım.Benim için sivasspor demek hayatın anlamı demektir.
''Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar'' |
Eski topraklar Fenerbahçe, Galatasaray Beşiktaş taraftarıydı belki; Ama çocuklarımıza Sivassporluluğu aşıladık. Bu başarı ebeveynlerimizin başarısıdır. Bu başarı Babı-Alinin 3 adet de olsa yıkılmasının kıvılcımlarının başarısıdır. Bu sayı umarım artarak devam edecektir. Haritada gri renkli olmak demek çok büyük bir ifade ve gurur kaynağı demektir.
|
KIRMIZI-BEYAZ DAN BASKA YER OLMAMALI SİVASLIYIM DİYEN HERKESİN AKLINDA.Yok ben surda dogdum,surda yetistim,surda calısıyorum deyip kimse falan filan yapmasın...Ozellikle SİVASTA yasayanlar baska takımlara destek vermsin aklından dahi gecirmesin...
|
Sivasliyim gardaş demek ovunmek gercekten mukemmel bir duygu ama bunu sivassporumuza yansitmak bence daha gurur verici olacaktir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |