![]() |
KİLİMLİ BLD.SPOR 0-2 SİVAS 4 EYLUL BLD.SPOR
3.lig 2.grupta mucadele eden temsılcımız sivas 4 eylul bldspor kilimli bldspor'u deplasmanda 2-0 yenerek yukselişini surdurdu,40 puanla 8.sıradayız
|
Cevap: KİLİMLİ BLD.SPOR 0-2 SİVAS 4 EYLUL BLD.SPOR
ilhaMİ hocayla çıkış yakaladı keşke sezon başında takımın başında olsaydı kalan maçlardan iyi netice alırsak playofa kalırız bundan sonraki maçlarda basarılar dilerim
|
[QUOTE=58MUAMMER58;775212]ilhaMİ hocayla çıkış yakaladı keşke sezon başında takımın başında olsaydı kalan maçlardan iyi netice alırsak playofa kalırız bundan sonraki maçlarda basarılar dilerim[/QUOTE]
YAA BIRAKINN GEÇEN HAFTA .IKARDIĞI KADRO REZALETTLİİ ARKADAŞŞ 6 NUMARA FERHAT ADAM KAZMA STOPER LİBERO OYNATIYOR 2-1 GERİDE 50.DAKİKADA YASİNİ OYUNDAN ALIYOR RAKİP ON KİŞİ AYAĞA PAS YAPMAMIZ LAZIM ÇIKARDIĞI ADAM YASİN...BENİM İÇİN ORDA İLHAMÖİ HOCANININ LİYAKATİ BİTTİİİ !!!!! :mad::mad::mad: |
[QUOTE=akkara58;775213]YAA BIRAKINN GEÇEN HAFTA .IKARDIĞI KADRO REZALETTLİİ ARKADAŞŞ 6 NUMARA FERHAT ADAM KAZMA STOPER LİBERO OYNATIYOR 2-1 GERİDE 50.DAKİKADA YASİNİ OYUNDAN ALIYOR RAKİP ON KİŞİ AYAĞA PAS YAPMAMIZ LAZIM ÇIKARDIĞI ADAM YASİN...BENİM İÇİN ORDA İLHAMÖİ HOCANININ LİYAKATİ BİTTİİİ !!!!! :mad::mad::mad:[/QUOTE]
VALLA SİVASTA OLSAM MAÇINI İZLESEM ONA GÖRE BİŞEY DERDİM KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR KİM GİRİYOR KİM ÇIKIYOR BİLMİYORUM SADECE DIŞARDAN GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM ADAM GELDİ GELELİ 4 EYLÜL YA YENİYOR YA BERABERE KALIYOR GERİSİNİ BİLMİYORUM |
[B][COLOR="red"]SİVAS 4 EYLUL BLD.SPOR[/COLOR] kulubunun 11.03.2012 tarıhınde oynanan SİVAS 4 EYLUL BLD.SPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş spor toto 3.lig 2.grup musabakasinda taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdıren [COLOR="red"]2.500-TL PARA CEZASİ[/COLOR] ıle cezalandırılmasına
aynı musabakada [COLOR="red"]SİVAS 4 EYLUL BLD.SPOR[/COLOR] kulubunun takım halinde sportmenlige aykırı hareket nedeniyle takdiren [COLOR="red"]1.350-TL PARA CEZASI [/COLOR]ile cezalandırılmasına[/B] |
[QUOTE=58MUAMMER58;775216]VALLA SİVASTA OLSAM MAÇINI İZLESEM ONA GÖRE BİŞEY DERDİM KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR KİM GİRİYOR KİM ÇIKIYOR BİLMİYORUM SADECE DIŞARDAN GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM ADAM GELDİ GELELİ 4 EYLÜL YA YENİYOR YA BERABERE KALIYOR GERİSİNİ BİLMİYORUM[/QUOTE]
ben yakınen biliyorum kardeş emin olabilirsin söylediklerimden.... |
insallah play ofta oluruz 2 lige cikariz ikinci ligdede bir takimimiz olmali.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30. |