![]() |
Yılmadık, Mücadele Ettik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/rizahocamiz.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Manisaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Takım olarak buradan 3 puanla ayrılarak üst sıralardan kopmamayı hedeflediklerini belirten Çalımbay, şunları kaydetti: ''Zaman zaman iyi, zaman zaman da istemediğimiz şekilde oynadık. Galatasaray maçından sonra tekrar böyle gerilimi yüksek bir maçı oynamak zordu, ama arkadaşlar girdikleri pozisyonları çok iyi şekilde değerlendirdiler ve istediğimiz galibiyeti aldık. Manisa takımı için üzgünüz, ama ben tekrar çok iyi bir şekilde döneceklerine yürekten inanıyorum. Onlara da başarılar diliyorum.'' Çalımbay, takım olarak her deplasmanda gol bulduklarına da işaret ederek, şöyle devam etti: ''Ligde daha işimiz bitmedi. Oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor maçları var. Onları da iyi şekilde bitirsek, ligi çok iyi bir yerde bitirmiş olacağız. Bana göre, benim takımım bu senenin en iyi takımı. Çünkü hakikaten büyük sıkıntılar yaşayarak buralara geldik. Yılmadık, mücadele ettik, buralara kadar geldik. Kalan iki maçı da iyi şekilde bitirip, sezonu bize yakışır şekilde kapatmak istiyoruz'' diye konuştu. Sivassporlu oyuncular Muhammet Ali, Erman ve Kadir ise çok kritik bir maça çıktıklarını, hedefleri doğrultusunda maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. |
Cevap: Yılmadık, Mücadele Ettik
Sivassporumuz aldıgu galibiyet bütün Sivassporlular gibi beni de çok mutlu etti. Ancak manisanın net golu verilmedi haksızın yine karşısında olalım (sadece aleyhimizde oldugu zaman hakem demeyelim lehimize oldugunda da hakem diyelim). Bu da bizim farkımız olsun. Bizi Trabzon maçında amaçsız takım şekline dönüştüren hakemlerimiz maç katletmeye devam ediyor. İthal hakeme evet!
|
manısa nın kacırdıgı pozısyonlara akıl sır ermıyor sans bızden yana play off bızım ınsallah kupada bızım
|
S....iz kuddusi trabzon macini yemeseydi biz giderdik playofffa.sonrada diyorlarki fairplay.federasyon kendi belirliyor ilk dordu.anadolu takimlari figuran.bu kafayla futbolumuzdan bir sey olmaz.anca kendimizi kandiririz
|
Senin gara gozlerini yerim riza hocam benim sayende olduk ligin en iyi takimi emegine yuregine saglik yigidom benim yine gururlandirdin bizi Allah daha iyi yerleyi gelmeyi nasip eder insallah bide su kupayi alirsak hocam insallah aliriz o zaman sanli sivassporu herkez birkez daha gorecek
|
[B][QUOTE=58akif34;776696]manısa nın kacırdıgı pozısyonlara akıl sır ermıyor sans bızden yana play off bızım ınsallah kupada bızım[/QUOTE]
Doğruya doğru 3 direkten dönen top ve pozisyonlar..Ama biz de bu sene neelr kaybettik bu şekilde..Antepte kadıköyde çzigilerden kaçan goller, cömertçe harcanan pozisyonlar..Varsın biraz da şans bize gülsün biz de bu kez şansımmızın yardımıyla kazanalım...Ama geçen yıl bize olmadık yerde kümeye diye bağıran Manisanın bu haline hiç de üzülmedim...Güle güle Manisa, kim kümede olur kim Avrupaya gider öğrenin de gelin...[/B] |
manisanın düşmesine hiç üzülmedim hele beşiktaş manisa maçı aklıma geliyorda ilk 9 dakika 4 gol yemişlerdi sivassporumuza yapılan yanlışlardan sadece biri
hak eden hak ettigi yere gider |
Hocam haklısın her maçta gol atıyoruz ama her maçta gol de yiyoruz...Buna bir çare...... Bence kupada Bursaspor'u eleyebilmemiz için gol yemememiz şart.....
|
direkten donen 3 top var defansiv hatalari biran once gidermemiz lazim herzaman sans yanimizda olmaz.manisasporda oynayan hemserimiz nizamettini kadromuzda gormek isteriz iyi oyuncu bizde cok is yapar
|
play-off biziiiim kupa biziiim halaylı yar halaylıııı :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |