![]() |
Sivas'ta Eneramo tamam
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B] Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. [/B]
Kırmızı-Beyazlılar’ın, yıldız forvetin sözleşmesini 1 yıl uzattığı öğrenildi. Öte yandan Yiğido, beklentilerin uzağında kalan Sandro ile Rada’yla yollarını ayırma kararı aldı. |
Cevap: Sivas'ta Eneramo tamam
Kaynak neresi ..................................................
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;780422]Kaynak neresi ..................................................[/QUOTE]
[url]http://fanatik.com.tr/Sivasta-Eneramo-tamam_3_Detail_246_259139.htm[/url] |
Yanına Pinto gibi son vuruşları iyi olan bir partner şart.
|
Bence çok iyi olmuş. Ama Eneramo forvet arkası oynamalı. İleriye Rasmussen gibi hava hakimiyeti ve vuruş tekniği olan bir forvete ihtiyaç var.
Ben çok sevindim kalmasına. . |
[QUOTE=izmirliyigido;780427]Bence çok iyi olmuş. Ama Eneramo forvet arkası oynamalı. İleriye Rasmussen gibi hava hakimiyeti ve vuruş tekniği olan bir forvete ihtiyaç var.
Ben çok sevindim kalmasına. .[/QUOTE] Evet abi haklısın dediğin gibi eneramo tek forvet oynayamıyor hem önünde hızlı bitirici bir forvet olmalı. |
Eneramo' nun yanına bitirici bir forvet koyduk mu ''Cvetkov'' gibi o zaman hem kendi hemde takımımız daha da yıldızlaşır..
|
eneramo'nun kalması ıyı oldu,son vuruşlarında eksığı var,zaten oda olsa bızde oynamazdı.
|
Bence Fanatik yine sallamis.
Daha 5 gün önce TV8'e konuk olan Riza hoca Eneramo'nun sözlesmesinin sezon sonu bitecegini, istedigi takima gidebilecegini söyledi. Hatta Faik Cetiner, Sinan Engin falan Riza hocaya su soruyu yönetti:Hocam Eneramo ile uzatmayacakmisiniz? Riza hoca da kem küm etti. Sivas'ta sosyal hayat kisitli, futbolculari tutmak zor falan filan dedi.. |
eneramonun uzatması çok iyi olmuş takımda başarılı olan mukavelesi biten oyuncularala masa oturup anlaşmak çok yerinde bi karar yanına hızlı ve bitiriciliği olan bi adam alınırsa eneramo daha da faydalı olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:06. |