SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hoş Geldin KORCAN !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34087)

izmirliyigido 15.04.2012 16:52

Hoş Geldin KORCAN !..

Sen futbolu özlediğinden çok, taraftar seni daha fazla özledi. Bugün kü Bursaspor maçında seni kalede görünce YİĞİDOLAR çok sevindi. Bu camia her zaman yanındaydı, hep yanında olacak. Bugün de yarın da. Sen yeter ki bu maçta olduğu gibi aslanlar gibi oyna, defansa güven ver, gol yeme, takımın başarısın da katkın olsun, bu taraftar seni BAŞ TACI eder.

Seninle bu yolda çok mesafeler katedeceğimize inanıyoruz. Uzun yıllar bu eldivenleri SİVASSPOR'umuzda giymeni ve eskitmeni bekliyoruz. Kalemiz seninle, Nihat ile, Atilla ile uzun yıllar güvende diye düşünüyor ve öyle istiyoruz.

Kendini çok iyi motive et, çok iyi bak ve değişilmez kalecimiz ol. Aramıza tekrar HOŞ GELDİN, KORCAN ÇELİKAY !..

.

sivasdergi 15.04.2012 16:54

Cevap: Hoş Geldin KORCAN !..

Ben de hoşgeldin diyorum. Umarım yargılamalar sonucunda tamamen suçsuz çıkar. Bu sonucu kalpten temenni ediyorum.

yerliturkuaz 15.04.2012 16:54

[B]Aramıza hoşgeldin Korcan. Her zaman yanındayız seninleyiz. Bu büyük camia seni çok özledi....[/B]

kiNgSiZe58 15.04.2012 17:04

özlettin kendi korcan.. Yigidolarin senin biran bile suc isledigini düsünmesi ümkün degildir. Düsünen varsa bile Sivassporlu degildir.! sen bize lazimsin unutma..

GokhanTurna 15.04.2012 17:08

Adamın dibi diye Korcan'a denir;) Hoşgeldin yiğido

badboysefaa 15.04.2012 17:08

korcan seni çok özlemişiz be iyiki döndün seni sahada ısınırken görünce çok mutlu oldum Allah sana uzun ömürler versin ve hep bizimle ol sen ve nihat bu takımın önemli oyuncularısınız başarılar yiğidom.bursa maçıda sana antreman oldu pek iş düşmedi ama idare et :D

infial§ 15.04.2012 17:13

korcan trıbunu,ılgıyı sevıyor,macta korcan diye seslen doner bakar,bır beyanı vardı benı trıbune muptezel dıye çağırıyorlar,ama ben muptezel'ın ne olduğunu bılmıyorum demistı,saf ve temız bı futbolcu,senı sevıyorum korcan

Örükcülü 15.04.2012 17:15

Korcan pozisyon takibiyle, topu izlemesiyle, defansla diyaloğuyla, önünde ki adamları yönlendirmesiyle bir kaleci defansa nasıl güven verir gösterdi. İnşallah Süper Final Grup maçlarında oynadıkça eski formunu da bulacak ve değişilmez kalecimiz olacak.

Hoş geldin büyük camiaya, Korcan..

B.DUMANLI 15.04.2012 17:17

Korcan´a bugün fazla bir is düsmedi.Sol köseden aglara giden bir top vardi oda uzandi fakat cikartamadi.Hakemde o pozisyona ofsayt vermisti zaten.Bunun disinda kayda deger bir atak Sivasspor kalesindede olusmadi.Zamana ihtiyaci var,seneye nasil olur bu tamamiyle Riza hoca´nin karar vermesi gerekiyor.

babapiton 15.04.2012 17:24

Pek iş düşmedi biraz tedirgin oynadı o da normal 1 yıldır oynamıyor inşallah play-off da işimize yarar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35.