SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1 - 2 İstanbul B.B (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34181)

SivasSpor.Com 02.05.2012 14:24

Sivasspor 1 - 2 İstanbul B.B

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fft1mm1727600.jpg[/IMG]

Sivassporumuz Avrupa Aşkına Sahneye Çıkıyor. Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz sayfamız gün boyu yenilenecektir.

Süper Final Avrupa Ligi grubunda Sivasspor İstanbul BŞB'yi ağırlıyor.

Grubu zirvede bitirmek isteyen iki takımın da amacı galibiyet...

Geçtiğimiz hafta oynanan maçta galip gelen taraf 4-2'lik skorla İBB olmuştu.

[B]SİVASSPOR-İBB:[/B]

[B]STAT:[/B] 4 Eylül
[B]HAKEM:[/B] Suat Arslanboğa
[B]YAYIN:[/B] Lig TV 2
[B]SAAT:[/B] 18.00

[B]MUHTEMEL 11'LER:[/B]

[B]SİVASSPOR:[/B] Korcan, Ziya, Cerny, Rajnoch, Uğur, Mehmet Nas, Kadir, Erman Kılıç, Cihan, Grosicki, Eneramo
[B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Rıza Çalımbay

[B]İBB: [/B]Oğuzhan, Rızvan, Mahmut, Metin, Gökhan, Efe, Serhat, Cihan, Tevfik, Doka, Webo
[B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Arif Erdem

izmirliyigido 02.05.2012 14:39

Cevap: Sivasspor - İstanbul B.B

Defansta Cerny'nin oynaması çok saçma. Ayrıca Mehmet Nas oynuyorsa bu maçtan baştan umudumu kestim ben. İnşallah yanılan ben olurum.

.

58_babacan_58 02.05.2012 15:02

Bu ne biçim kadro ya .s

Respect58 02.05.2012 15:15

[B]Kim uyduruyor böyle saçma kadroları.

--------------------Korcan----------------------

Uğur-------Murat-------------Rajnoch--------Ziya

-----------Kadir--------------Kıvanç--------------

Cerny---------------Erman----------------Grosicki

---------------------Eneramo--------------------

Normal şartlar altında bu kadro ile çıkmamız gerekir.[/B]

sivasliapocan 02.05.2012 15:39

Bugünn rövanşş günü hadi görelimm ibb nasıl oynuyorsun burası 4 eylül burdan çıkış yok

sivasliapocan 02.05.2012 15:41

[COLOR="Navy"]KOLAY MI YİĞİDO OLMAK :)[/COLOR]

badboysefaa 02.05.2012 16:03

biletim hazır inşallah bu maçı alıcazz

mertarcan 02.05.2012 16:03

1- Mayfa, kirli işler, şike ve şaibe işlerini temizlemeyip aksine ödüllendiren "Etik" siz kurulu ve TFF yi ayıplıyorum.

2- Kirli futbolun örtbas edilmesini görmezden gelen ve tepki vermeyen herkesi kınıyorum.

3- "Fener"asyon Başkanı olarak atanan öz Fenerbahçeli Yıldırım Demirören'i öpmesi için Erman Toroğlu 'na rica ediyorum.

4- Erman Toroğlu' na cacık şovu için teşekkür ediyorum.

5- Tüm bu rezalete sessiz kalan ve görmezden basını bu başarısından dolayı kutluyoum.

6- Kirli bir lige ve oyuna alet olmamak için tüm Lig TV abonelerini üyeliklerini iptal etmeye davet ediyorum.

7- Sivasspor' a herşeye rağmen Fenerbahçenin ağından en az zararla kurtulduğu için geçmiş olsun diyorum.

8- Gönüllerin şampiyonu ve temiz SİVASSPOR' u çok seviyorum, gelecek sezon şampiyonluk bekliyorum. (Elimizden alınıp Beşiktaşa sunulan şampiyonluğumuzu asla unutmayacağız)

9- Tüm Yiğidolara sevgilerimi sunuyorum.

badboysefaa 02.05.2012 16:08

[QUOTE=mertarcan;783840]1- Mayfa, kirli işler, şike ve şaibe işlerini temizlemeyip aksine ödüllendiren "Etik" siz kurulu ve TFF yi ayıplıyorum.

2- Kirli futbolun örtbas edilmesini görmezden gelen ve tepki vermeyen herkesi kınıyorum.

3- "Fener"asyon Başkanı olarak atanan öz Fenerbahçeli Yıldırım Demirören'i öpmesi için Erman Toroğlu 'na rica ediyorum.

4- Erman Toroğlu' na cacık şovu için teşekkür ediyorum.

5- Tüm bu rezalete sessiz kalan ve görmezden basını bu başarısından dolayı kutluyoum.

6- Kirli bir lige ve oyuna alet olmamak için tüm Lig TV abonelerini üyeliklerini iptal etmeye davet ediyorum.

7- Sivasspor' a herşeye rağmen Fenerbahçenin ağından en az zararla kurtulduğu için geçmiş olsun diyorum.

8- Gönüllerin şampiyonu ve temiz SİVASSPOR' u çok seviyorum, gelecek sezon şampiyonluk bekliyorum. (Elimizden alınıp Beşiktaşa sunulan şampiyonluğumuzu asla unutmayacağız)

9- Tüm Yiğidolara sevgilerimi sunuyorum.[/QUOTE]

güzel bir yazı olmuş leine yüreğine sağlık yiğido

Rallim58 02.05.2012 16:33

Klasik söylem belki ama gerçek olması için dileğimiz...

[B]Bu maçı alacağız başka yolu yok...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35.