![]() |
Servet Bavulunu Topladı
[IMG]http://img.mynet.com/spr/gs_sivas.jpg[/IMG]
Servet'in, Florya'daki eşyalarını tamamen topladığı öğrenildi. Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesinin ardından şans bulamayan Servet'in, Florya'daki eşyalarını tamamen topladığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun lig biter bitmez tatile çıkacağı dile getirildi. [B]SÜPER LİG'DEN ÜÇ KULÜP TALİP[/B] Trabzonspor,[B] Sivasspor [/B]ve Karabükspor'un istediği Servet'in F.Bahçe karşılaşması sonrası suskunluğunu bozabileceği ifade edildi. Tecrübeli stoper, uzun süre formaya hasret kalmasına karşın sessiz kalmıştı. |
Cevap: Servet Bavulunu Topladı
Gelirse stoper sorunumuz tamamen çözülür M.Akça'ya biraz pozisyon bilgisi ögretirse müthiş ikili olurlar bence...
|
Insallah yine dönersin Kaptannn !!
|
Gelse iyi olur ama son karar hocamızın ve yönetimin.
|
Ben gelmesini tek sebeple isterim takıma abilik yapacak saha içinde yönlendirecek motive edecek birine ihtiyacımız var servet bunu için biçilmiş kaftan.
|
Servet gibi yüregini ortaya koyup oynayan baska bir türk futbolcu tanimiyorum! Kesinlikle gelmesi taraftariyim, defans sorunumuzu cözer ve onu yine Milli Takim'a kadar yükseltiriz belki :D Kalitesi tartisilmaz vede sirf Sivasspor para kazansin diye kontratini uzatip ardindan para karsiligina Gs'ye gittigi kendisinin ne kadar büyük bir futbolcu oldugunu gösteriyor. Insallah tekrar bize döner.
|
Müthiş oynadığımız şu sezonda avrupaya gidemediysek bunun sebeblerinden biri de savunmada yaşadığımız sıkıntılardı.
Servet ne durumda şu an bilinmez ama tecrübesiyle eskisi gibi savunmayı toparlayabilir. |
servet bu satten sonra en kötü trabzonda oynar aşağısında oynamaz..bana göre yurt dışına gidecektir...
|
YÖNETİM SERVETİ SİVASA GETİR
|
Murat akçaa mükemmel bbir stoper ama rıza hoca oynatmıoo eğer servet gelirse defansımız komple türk olur ve iyi bir anlaşma ortaya çıkart
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:40. |