SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tribün Şarkısı Yapalım !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34332)

akifesk 24.05.2012 11:56

Tribün Şarkısı Yapalım !!

Arkadaşlar maçlarda takımı ateşlemek havaya sokmak için hep bir ağızdan

ritimli şekilde söylenebilecek şarkılar sloganlar yapalım..

amatör değil, profesyonel bilinçli TARAFTAR olalım artık.. eller cepte, çekirdek yiyerek maç izlemeyelim artık..

mesela atkılar hep birlikte sallanmalı, aynı anda açılıp gösterilmeli.. bunları malesef bizim sivaslılar bilmiyor..

benim bi şarkım var ;

BEYAZ KIRMIZI RENKLERİMİZ,

ÖLÜMÜNE YİĞİDOYUZ (VEYA SİVASLIYIZ)

YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEYİZ,

BİZ HER HAFTA TRİBÜNLERDEYİZ !! (ritimli halde hep bir ağızdan söyleyerek)

her kes bişeyler düşünüp güzel bir kaç tezahürat şarkısı ortaya çıkaralım..

izmirliyigido 24.05.2012 12:10

Cevap: TRİBÜN ŞARKISI YAPALIM !!

Akif kardeşim çok güzel düşünüyorsun da, bunu yapmak içiin önce ritim bulmak lazım, sonra can alıcı sözler lazım, sonra da bunu söyleyecek YİĞİDO lazım. Üçünü bir araya getirdin mi, bizim tribünlerde Bursaspor, Mersin İY, Karşıyaka tribünleri gibi olur.

Mesela senin yazdığın şarkının ritmi nedir (yani herhangi bir şarkının ritminde söyleniyorsa önce o şarkıyı bir hatırlatmak lazım)

.

Ferhat06 24.05.2012 12:14

Örnek olsun diye sadece ESKİŞEHİR taraftarının söylediği bir şarkı:
seninle doğmuşum
sensiz ölemem
dünyayı verseler
yine vazgeçmem

akifesk 24.05.2012 12:32

[QUOTE=izmirliyigido;788248]Akif kardeşim çok güzel düşünüyorsun da, bunu yapmak içiin önce ritim bulmak lazım, sonra can alıcı sözler lazım, sonra da bunu söyleyecek YİĞİDO lazım. Üçünü bir araya getirdin mi, bizim tribünlerde Bursaspor, Mersin İY, Karşıyaka tribünleri gibi olur.

Mesela senin yazdığın şarkının ritmi nedir (yani herhangi bir şarkının ritminde söyleniyorsa önce o şarkıyı bir hatırlatmak lazım)

.[/QUOTE]

benim söylediğim şarkı, herhangi bir şarkının ritminde söylenmiyor, küçük bi dörtlük hep bir ağızdan ritimle söylenince güzel olabilir..

benim bi şarkım var ;

BEYAZ KIRMIZI RENKLERİMİZ,

ÖLÜMÜNE YİĞİDOYUZ (VEYA SİVASLIYIZ)

YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEYİZ,

BİZ HER HAFTA TRİBÜNLERDEYİZ !! (ritimli halde hep bir ağızdan söyleyerek)

58hsn58 24.05.2012 13:55

Cevap: Tribün Şarkısı Yapalım !!

akifesk guzel bir konu, ama kac kisi buna kulak verecek...:confused: butun sorunlarda ordan kaynaklaniyor zaten, birlik beraberlik yok, herkes ayri telden caliyor...

favori58 24.05.2012 14:24

Çok güzel,fakat geç kalınmış bir konu. Keşke tribünlerde bunu başarabilsek, Yıllardır takım tribünün önünde gidiyor,bir kerede biz taraftar olarak adımızdan bahsettirsek

ramazan5842 24.05.2012 14:32

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=ZSdPx5316Rg&list=PL710974B51E9A875E&index=2&feature=plpp_video"]neva cengi[/URL]

bu ritim çok güzel buna bir beste olursa güzel olur.

örnek bestem:D

kırmızı beyaz her yerde en büyük sivas.
kırmızı beyaz her yerde en büyük sivas.
taraftarının önünde sen tarihi yaz.
taraftarının önünde sen tarihi yaz.

haydi sivas haydi sivas.
haydi sivas haydi sivas.
bu taraftar dinlemez ne kış ne ayaz.
bu taraftar dinlemez ne kış ne ayaz.

laylalalay lay laylalalay lay.
lay la lalay laylalalay uh.

yukaradaki müziğe çok güzel uydurdum
sesim kötü olmasa söyleyip paylaşırdım ama.:D

akifesk 24.05.2012 14:45

[QUOTE=58hsn58;788271]akifesk guzel bir konu, ama kac kisi buna kulak verecek...:confused: butun sorunlarda ordan kaynaklaniyor zaten, birlik beraberlik yok, herkes ayri telden caliyor...[/QUOTE]

öyle yada böyle bu taraftar da , tezahürat nasıl yapılır öğrenecek. herkes elini taşın altına koymalı, en azından bilinçli kişiler bu işe dikkat çekmeli..

mesela sivasta davulcu zurnacı çok, maçlarda bunlar davul zurna çalıp hareketli tribünler oluşturulabilir.. sivas halayı çalıp marşlara geçilir.. bilmiyorum sivas tribünlerinde amigo varmı..

bizim taraftar maçtan çok kopuk, hakemi etki altına alcak en ufak bişey yapılmıyor.. oyunun seyrine göre hareket edilmeli, örneğin bir maçta takım baskı yemiş defansa çekilmiş tribünlerden sivas gol gol diye bağırıyorlar.

4eylül 24.05.2012 14:50

şarkımı kusura bakmayında biz hala takımımıza tezahurat yapamıyoruz kaldıki şarkı söylemek biraz hayalcilik çekirdekci taraftarlarla pardon izleyicilerle imkansız

akifesk 24.05.2012 14:57

[QUOTE=4eylül;788285]şarkımı kusura bakmayında biz hala takımımıza yapamıyoruz kaldıki şarkı söylemek biraz hayalcilik çekirdekci taraftarlarla pardon izleyicilerle imkansız[/QUOTE]

tezahuratlarımızı ritimli şarkılar sloganlar halinde yapabilirsek takımı ateşleyebiliriz ancak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:16.