![]() |
En İyi 2. Oldular
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/futbolcu/1.pedramo.jpg[/IMG]
En iyi hücum ikilisi sıralamasında 2. sırayı Sivasspor'dan Michael Eneramo ve Ricardo Pedriel aldı. Spor Toto Süper Lig ve final maçlarının sona ermesiyle birlikte Burak Yılmaz ve Halil Altıntop Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi oldu. [B]İKİNCİ SIRADA ENERAMO VE PEDRİEL İKİLİSİ VAR [/B] En iyi hücum ikilisi sıralamasında bu iki oyuncuyu Sivasspor'dan Michael Eneramo ve Ricardo Pedriel takip etti. Lig ve Şampiyonluk grubunda Eneramo 15 gol atıp ve 9 asist yaparken, takım arkadaşı Pedriel ise 9 gol attı, 5 asist yaptı. İki oyuncu toplamda ise 24 gole imza atarken, 14 asist yaptılar. |
Cevap: En İyi 2. Oldular
Nerenin araştırması yada anketi? Bilgi var mı?
. |
çok ararız biz bu hücum hattını zaten bir daha :) çok kızdık ikisinede sezon boyunca ama herşey ortada işte :)
[url]http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/05/24/turkiyenin-en-iyi-hucum-hatti[/url] |
Burak zaten 33 gol attı ve Halil'in sadece 6 golü var. Burak'tan ötürü bu ikilinin 1. olması gayet doğal.
Bize gelince Eneramo çoğu maçta yer aldı ve elinden geleni yaptı ve ligi 15 golle tamamladı. Pedriel çoğu maçta sağ kanatta oynamasına karşın 9 golle iyi katkı verdi. |
pedriel iyi katkı verdi ama kacırdıklarını atsa şu an cok daha farklı yerlerde olabilirdik
|
grosicki,cerny ve erman'ın katkılarınıda unutmayalım,forvetlere ıyı pozisyonlar hazırladılar
|
kalitelerini biliyoruz, ama ag bide oynasalar, hele hele pedriel...
|
Pedriel oyna(ya)madan bu halde, hele birde futbolcu olduğunu hatırlayıp oynasaydı 3 yıldır forvet aramazdık. Futbol kız gibi oynanmaz ki? ;)
|
ben pedrieli beğenmeyen arkadaşlara bişey demiyorum çok çalışkan defansa yardım eden gayreti çalışkanlığıyla takıma 2 sezondur katkı veren bunuda istatistikleriyle gösteren futbolcumuz çok gol kaçırıyor bu gerçek ama gayreti herşeyin üstünde...
|
pedriel mi kaçırdıkları gollerle aklıma geliyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:59. |