![]() |
EURO 2012
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35886&token=15165][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35886&token=15165[/img][/url]
[B]UEFA Euro 2012. İlk Maç 8 Haziran Cuma 19:00'da Polonya-Yunanistan Maçıyla Başlıyor.[/B] [B]A GRUBU[/B] Rusya Polonya Yunanistan Çek Cum [B] B GRUBU[/B] Portekiz Hollanda Almanya Danimarka [B]C GRUBU[/B] İspanya İtalya İrlanda Hırvatistan [B] D GRUBU [/B] Ukrayna İsveç Fransa İngiltere |
Cevap: EURO 2012
a grubundan rusya çıkar
b grubundan almanya çıkar c grubundan fransa çıkar |
A grubunda umarım Polonya'da Grosicki oynar ve kendini gösterir de iyi bir değere gelir. 5 milyon euro gibi bir paraya satabilirsek çok iyi olur.
|
gruplardan puanlama sistemiyle 2 ser takim cikacak dikkatinize 1 er takim degil .
|
hepimiz lehiz!
başarılar lehistan, başarılar grosicki! |
B grubunda Almanya,Hollanda ve Portekiz arasında güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Bu grup ölüm grubu gibi olmuş. Bu grubu 1. bitiren finalde İspanya'nın rakibi olur diyorum.
Son 2 turnuvadaki gibi en büyük favori İspanya. O orta saha olduğu sürece milli takım bazında karşı koyabilecek takım yok. Belki Almanya zorlayabilir. |
benim favorim ispanya. polonya bişey yapamaz. ayrıca grosicki kadrodan çıkarıldı
|
[QUOTE=akifesk;789755]benim favorim ispanya. polonya bişey yapamaz. ayrıca grosicki kadrodan çıkarıldı[/QUOTE]
Hayda grosickının performansını heyecanla beklıyorduk |
Wojciech Szczesny
Arsenal Grzegorz Sandomierski Genk Przemyslaw Tyton PSV Defenders: Sebastian Boenisch Werder Bremen Marcin Kaminski Lech Poznan Damien Perquis Sochaux Lukasz Piszczek Borussia Dortmund Marcin Wasilewski Anderlecht Jakub Wawrzyniak Legia Warsaw Grzegorz Wojtkowiak Lech Poznan Midfielders: Jakub Blaszczykowski Borussia Dortmund Dariusz Dudka Auxerre [B]Kamil Grosicki Sivasspor[/B] Adam Matuszczyk Fortuna Dusseldorf Adrian Mierzejewski Trabzonspor Rafal Murawski Lech Poznan Eugen Polanski Mainz Ludovic Obraniak Bordeaux Maciej Rybus Terek Grozny Rafal Wolski Legia Warsaw Attackers: Pawel Brozek Celtic Robert Lewandowski Borussia Dortmund Artur Sobiech Hannover |
[QUOTE=infial§;789757]Hayda grosickının performansını heyecanla beklıyorduk[/QUOTE]
grosicki kadrodaymış. ben çıktı sandım 23 e indiriliyorya kadrolar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:26. |